Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Írta 2005. május 23. - 19:10

Írta 2005. május 23. - 19:10

Írta 2005. május 23. - 19:06

Írta 2005. május 23. - 18:52

A válasz: az órád jól mér. Ha jó láttad az elsõ visszafordító pontnál(kontroll pont) balra fel fairtas volt...nem hinném hogy a kivagott akacoson keresztul kellett volna lehoznunk a versenyt. Sajnos mi sem tudtunk mindenrol...a terület nem a mienk. Ezt a döntést a szalagozasnal (tobbxi defektjavitas) után hoztuk meg.
Leon
Írta 2005. május 23. - 18:45

PS.:Csak egy kérdés - a táv volt kissebb, vagy az én kerékkerületem nincs jól beállítva?
Írta 2005. május 23. - 18:32

Jó kis verseny volt ez! Tetszett a pálya meg a szervezés is, azonban a zene okán csatlakoznom kell Baluu véleményéhez. Biztos, hogy ahány ember annyi izlés, de fõleg az elején elég langyi volt. Bár a "harci" kedvemnek nem ártott, de nem is tett jót a "tinédzs görlsz"-ös tempó.
Mindent összevetve ennyi legyen az összes bajunk!
Írta 2005. május 23. - 18:09

Szerintem is nagyon yo volt!!!
Végre uyra othon dombok közt tekerhettem.
A szervezés yo volt,a páya yo volt, a kaya választék yo volt(mármin hogy 5 közül lehetett választani!!)
A páya rajt elötti részea vizenyõs rész is kellett, szerintem.....legalább a rajtnál elszakatt eg ykicsit a mezõny....
a célnál meg rendezõdtek a befutók.

A páya néhány részén voltak gondok, szokásosan volt aki eltévedt (nem én).
Amugy én végig figyeltem a a elzéseket....valamikor meresztenem is kellett a szememm, de mindenhol rátÁLTAM A HEYES UTRA....és elég elõkelõ heyen is értem be.
Az az autó amyik pont elfoglalta valahol a hegyen az egész utat hát az kész volt...
de egyéb debizsonos bácsikával vagy kaszát a biciklin szállító faszival nem találkoztam.

szerencsére.
csak kevesen voltak (250-300an) és mivel 3 táv volt ig y elég kevesen indultak eg y mezõnyben , de aki legalább máshol , más maratonokon nem fér be az elsõ 10-be mondyuk, annak itt simán sikerülhetett, mivel azért sok "elit" yo bringás nem yött el.

Írta 2005. május 23. - 17:16

http://www.origo.hu/...trum/index.html
jobb oldalt fent van ily 5 video, ha nincs is épp kint a pannon maraton valameliket elindítod és ott már ott lesz felsorolva..biztos lehetne pontosabb link is csak most úgy néz ki nem mûxik az origo
Írta 2005. május 23. - 17:00

hamar fekerlült az origora a video ...gratula
képek alapján jó lehetett, sajnálom hogy nem tudtam menni
Sziasztok!
A maratonon említették, hogy lesz valami összefoglaló kedden a Sport1-en. Tudja valaki, hogy pontosan mikor lesz. Nekem 18 óra környéke rémlik, de az újságban csak 20.15-kor van hasonló témájú mûsor.
Origon lévõ videóról tudtok linket küldeni?
Kösz!
Viko
Írta 2005. május 23. - 14:04

képek alapján jó lehetett, sajnálom hogy nem tudtam menni
Írta 2005. május 23. - 08:52

DE!
Többet nem szeretném megkapni a 13-as rajtszámot.
Hogy miért?
Az elsõ nagy pocsolyába sikerült belezuhannom, szerintem a mezõnybõl egyedül nekem. Volt egy defektem az elsõ kerékben, ja meg egy a hátsóban. A gumicsere alatt veszítettem a szunyogok által vagy egy liter vért. a láncom háromszor beszorult a kistányér meg a váz közé. A patentpedálból nem tudtam kipucolni a sarat. A hátsó váltóm meg alig müködött a sok sártól ami belefolyt.
Meg valamiért nem mentek a mászások sem, úgy éreztem mintha kiürültem volna.
Ezért nem is mentem a második kört.
De mindent összevetve jó volt a verseny.
Néhány ötlet a további versenyekre.
Szerintem sokkal jobb a feeling, ha a rajtnál nem az alpolgármester álmos "rajt"-jára indulunk, hanem valami pörgõs zeneszámra (nem muszáj a Scooteros Fire).
A rajt utáni kaszált rész belõlem többet kivett, mint az elsõ emelkedõ, viszont bemelegíteni nem tudtam rendesen.
Viszont a kaja nagyon király volt, fõleg az, hogy többöl tudtál választani.
És a legjobb a melegvízben lazítás volt.
úgyhogy csak így tovább.
Hajrá Pannonia. :-)
Jahh és esetleg a további három versenyre van mód átneveznem a rövid távra?
Írta 2005. május 23. - 00:04

Pannon Mraton Team
ui: elõzetesben csak annyit, hogy a verseny napján VW-Audi talákozó lesz a rendezvénnyel együtt.
Írta 2005. május 22. - 20:17

ASSZEM HOGY EGY NAGY GRATULÁCIÓ A VERSENY SZERVEZÉSHEZ ÉS A HELYSZÍNHEZ IS. Ez télleg fasza volt, a kaja is nagyon jo volt ,meg minden.
Csak így tovább!
Írta 2005. május 20. - 21:41

- Kocsiknak van kijelolt kiépitett parkolo. Igy nem lehet beparkolni a sátrak kozé. - Leon
Kösz akkor majd kitalálunk valamit.
Írta 2005. május 20. - 21:33

Milyen most a pálya? Kell sárgumi? Az 1,95 -ös Ricsi Zmax-om jó a pályára?
Öszinte leszek: holnap latni fogom a pályát reggel 7kor, akkor fogom megtudni milyen állapotba van...Mondjuk én Conti kulsokkel mentem korbe...majdnem slick az elkopástol, de siman elment...ennyit tudoikhozzáfuzni.
Leon
Írta 2005. május 20. - 21:31

- Kocsiknak van kijelolt kiépitett parkolo. Igy nem lehet beparkolni a sátrak kozé. - LeonÉs még egy kérdés ezzel kapcsolatban, a kocsivalk is betudunk állni a sátrak közé? .
Írta 2005. május 20. - 13:58

- Nem kell elõre jelezni, jössz és van hely:)
Ami a pályát illeti: hétfõn volt a pálya kijelölése, ez kb 1 hetes esõzés után volt, a biciklim kb fel kiloval lett nehezebb. Vannak részek amik nehezen járhatóak (körönként kb: 200m), de többnyire 'simán' tekerhetõ a táv.
Leon
Milyen most a pálya? Kell sárgumi? Az 1,95 -ös Ricsi Zmax-om jó a pályára?
Kösz
Írta 2005. május 18. - 22:22

És még egy kérdés ezzel kapcsolatban, a kocsivalk is betudunk állni a sátrak közé? mert nem is a kocsit féltem, mert egy szakadt roncs, de a Yasec ami benne lesz, azért már aggódom.- Nem kell elõre jelezni, jössz és van hely:)
Írta 2005. május 18. - 16:08

Mikor a slick-rõl beszéltem, akkor az IRC mythos-ra gondoltam, ami slick gumiként van számontartva montis körökben. Ilyen gumival tavaly 7 maratont (ebbõl 5 volt hosszú táv) nyomtam végig, de volt már rá példa hogy országúti slick gumival indultam OX versenyen itt zalaegerszegen (ha jól emlékszem 1997-ben, bár akkor még XC-nek hívták) sõt sopronban is. Egyébként a mostani maraton érintette területen is montiztam, nem is keveset az elmúlt 12 évben és egy kicsit szélesebb, tök sima országúti gumival is végig lehet tekerni, persze ha valaki tényleg haladni akar, akkor nem ajánlott... de minden további nélkül lehet.
Írta 2005. május 18. - 15:43

- Nem kell elõre jelezni, jössz és van hely:)A Termálfürdõs sátrazási igényt elõre kell valahol jelezni, vagy megyünk és ottszólunk buli van?
Ami a pályát illeti: hétfõn volt a pálya kijelölése, ez kb 1 hetes esõzés után volt, a biciklim kb fel kiloval lett nehezebb. Vannak részek amik nehezen járhatóak (körönként kb: 200m), de többnyire 'simán' tekerhetõ a táv.
Spilyu: Zeg közel van és mégis távol. Egyik pályabejáronknál egesz nap esett az esõ, mi meg napocskaba voltunk (20km mar tav

Leon