Jahh igen a középtávon érdekes volt a táv. Mert ha jól emlékszem a kiírásban 55 km volt, a verseny elõtt 61-et mondtak, sokaknak 57-et mért az órájuk, nekem meg 54-et. Bár ez a különbség adódhatott abból, hogy a nagyon durva emelkedõkön, meg lejtõkön a vállamon vittem a bringát, mert ez volt a legegyszerûbb.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Indította
KTM0303
, 2005. február 14. 21:32
Írta 2005. június 20. - 10:07

Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.
"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...
"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...
Írta 2005. június 20. - 09:57

Köszönet a szervezõknek, rendezõknek. Jó kis verseny volt.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."
Írta 2005. június 20. - 09:41

Huuuuuuuh, eszelõsen masszív volt a hosszútáv. B+ ennyit felfelé menni, meg így
Verseny végére azér lógott a bundám, a Polar 2700m!!!! szintet mért 80 km alatt, azér az nem gyenge.....sõõõõt
Azér most a pálya kijelöléssel egyszer-kétszer akadtak bizonytalan másodperceim, de nagy gáz nem volt vele. Sztem megint jó kis versenyt hoztatok össze. Grat.!!!
Üdv.: ádám

Verseny végére azér lógott a bundám, a Polar 2700m!!!! szintet mért 80 km alatt, azér az nem gyenge.....sõõõõt

Üdv.: ádám
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!
Írta 2005. június 20. - 08:43

Nagyon jó volt a verseny, bár ha tudom ,hogy nem 9-kor hanem 10 kor lesz a rajt akkor nem megyek olyan korán Kõszegre, dse legalább rendesen bemelegítettem 
A pálya nagyon jó volt!!
grat a szervezõknek

A pálya nagyon jó volt!!
grat a szervezõknek
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2005. június 20. - 08:14

Király volt a verseny. És sikerült végigmennem, technikai probléma nélkül. Jó kis zúzós lejtõk voltak, meg jók voltak a tolós emelkedõk. Meg tetszett a pályakijelölés, hogy nyilak, meg szalagok mellett a gázosabb helyeken emberkk is segíteték a helyes irányt. Csak egy-két meredek lejtõnél hiányoltam a kettes-hármas nyilat. De lehet, hogy csak én nem láttam. Meg viccesek voltak a patakon átkelések, meg vizmosásban mászások.
Az itatópontoknál is kedvesek voltak a "hosstesek". Én jól éreztem magam és ha jövõre is belevágtok rám számíthattok versenyzõnek.

Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.
Írta 2005. június 20. - 07:50

Remek versenyt szerveztetek Leo! Az egész rendezõség elõtt le a kalappal. Az elsõ futamon sajnos nem tudtam ott lenni, de onnan csak pozitív visszajelzéseket olvastam, ezért is döntöttem úgy hogy eljövök és nem csalódtam. A hosszú távon indultam és mindennel elégedett voltam. Jó volt a pályakijelölés, a frissítés, a rendezõ lányok pedig kedvesen mosolyogtak
)) Amit sajnáltam, az az, hogy egy kicsit kevesen voltunk. Talán a pozitív visszajelzéseket olvasva többen jönnek majd el a következõ futamokra. Én nagyon bátor kezdeményezésnek tartom ezt a sorozatot és remélem hogy -a nagyobb maratonokhoz viszonyítva- a viszonylag kevés induló ellenére is sikerül nyereséggel zárnotok és jövõre is megrendezitek...

Írta 2005. június 20. - 01:30

Felkerültek a www.pannonmaraton.hu oldalra az eredmények. Fényképek szerda reggelre felkerülnek.
Remélem yol éreztétek magatokat.
Leon
Remélem yol éreztétek magatokat.
Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..
Írta 2005. június 17. - 23:29

1., ahogy igertem ma letekertem a koszegi futam tavjat. osszessegeben: hat ahogy lenni szokott +int kitoltak velunk, valaki meheket telepitett a verseny utvonalara, ugyhogy palyamodositast kellett vegrehajtani. ennek kovetkezm,enyeit majd a hangosbemondo reggel folyamatosan mondani fogja.
2., a palya: siman jarhato, nekem "mezei" bringasnak is elvezetes volt. van par hely ahol ovatosan kelle tekerni foleg a vegen mert 1 picit saros, hiaba az egyheti 30fok. de en az x kilometer alatt nem koszoltam ossze magamat.
3., sator: nem orzott terulet lesz, csak megengedtek hogy satrat verjunk. En mar aludtam biciklivel egy satorba, nem is loptak el:)
versenyen talalkozunk:
Leon
2., a palya: siman jarhato, nekem "mezei" bringasnak is elvezetes volt. van par hely ahol ovatosan kelle tekerni foleg a vegen mert 1 picit saros, hiaba az egyheti 30fok. de en az x kilometer alatt nem koszoltam ossze magamat.
3., sator: nem orzott terulet lesz, csak megengedtek hogy satrat verjunk. En mar aludtam biciklivel egy satorba, nem is loptak el:)
versenyen talalkozunk:
Leon
Írta 2005. június 17. - 21:45

Sziasztok!
Szállás ügyben érdeklõdnék a vasárnapi Kõszegi futamra. A honlapon olvastam, hogy lesz egy kijelölt hely, ahol lehet sátrat felállítani. Az volna a kérdésem, hogy ez milyen hely? Arra gondolok, hogy ez valami zártabb hely vagy csak megengedték hogy ezen a helyen az adott napon lehet sátrazni. Csak azért kérdem, mert a bringát azért nem hagynám magára az este.
Köszi!
Viko
Szállás ügyben érdeklõdnék a vasárnapi Kõszegi futamra. A honlapon olvastam, hogy lesz egy kijelölt hely, ahol lehet sátrat felállítani. Az volna a kérdésem, hogy ez milyen hely? Arra gondolok, hogy ez valami zártabb hely vagy csak megengedték hogy ezen a helyen az adott napon lehet sátrazni. Csak azért kérdem, mert a bringát azért nem hagynám magára az este.
Köszi!
Viko
Írta 2005. június 17. - 05:27

Felkerultek a szintrajzok. Elnézést a késésért.
Leon
Leon
Írta 2005. június 14. - 23:24

Mindenki uj rajtszamot kap. Szombaton 10-20 a verseny napjan 6-9.30ig lehet atvenni. Csutortokon megyek paplyat probalni, majd leirom milyen:) Ahol lakom itt is porzik az ut...remelem Koszeg is hasonlo lesz...
Leon
Leon
Írta 2005. június 14. - 20:39

rajtszámátvétel mikor kezdõdik a verseny napján?
Új rajtszámot kap mindenki? :-o
Írta 2005. június 14. - 15:03

rajtszámátvétel mikor kezdõdik a verseny napján?
itt sopronban porzik az erdõ remélem Írott-kõ felé is hasonlóak a tapasztalatok...
itt sopronban porzik az erdõ remélem Írott-kõ felé is hasonlóak a tapasztalatok...
Írta 2005. június 13. - 21:09

Rövidtáv szintrajzával kapcsolatban valami fejlemény?
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."
Írta 2005. június 13. - 16:30

...remélem hasonló idõ lesz, mint most!
Idõjárás: a meterológia szerint egész héten napsütés a hétvégére 30 fok várható.
Bõvebb info: http://www.met.hu
Leon
Írta 2005. június 13. - 14:04

Szállás megvan már nekem is Szombathelyen. (exclusív, csak nekem egy nagyon kedves leányzó jóvoltából) :-)
Kerékpárt én isfelkészítettem, magamat kevésbé, de azért az 55kmet csak lenyomom. Nagyon várom már, remélem hasonló idõ lesz, mint most!
Kerékpárt én isfelkészítettem, magamat kevésbé, de azért az 55kmet csak lenyomom. Nagyon várom már, remélem hasonló idõ lesz, mint most!
Írta 2005. június 13. - 08:50

Aki olcsó szállást keres ajánlani tudom esetleg a szombathelyi kollégiumokat, vagy a kempinget. Szombathelytõl Kõszeg kb 20 km. 15 perc alatt odaér az ember. Vagy biciklivel pont bemelegít.
Én már alig várom a vasárnapot mert biciklivel most elõször megyek a kõszegi hegyekbe. A bringát felkészítettem technikailag, asszem én is felkészültem, és remélem most nem kapom meg a 13-as rajtszámot.
Köszönöm

Én már alig várom a vasárnapot mert biciklivel most elõször megyek a kõszegi hegyekbe. A bringát felkészítettem technikailag, asszem én is felkészültem, és remélem most nem kapom meg a 13-as rajtszámot.
Köszönöm
Írta 2005. június 12. - 23:09

Sokan megorroltak ránk, hogy a gyõri futamon sok volt az aszfalt. Ezen versenyzõk megnyugtatására mondom, hogy jonéhány részrõl kivettük õket.
Kõszeg: hála égnek kevesebb esõ esett ott mint nálunk gyõrben. így remélhetõleg ha a meterologia yoslata beválik részint felszárad a pálya.
Leon
Kõszeg: hála égnek kevesebb esõ esett ott mint nálunk gyõrben. így remélhetõleg ha a meterologia yoslata beválik részint felszárad a pálya.
Leon
Írta 2005. június 10. - 11:18

ha ilyen idõ marad akkor nem sok esély van arra,hogy felszáradjon a pálya? vagy tévedek?
Írta 2005. június 07. - 22:40

nekem a rövid távra v.mi 890 m rémlik. Jól emlékszem???