Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Jahh igen a középtávon érdekes volt a táv. Mert ha jól emlékszem a kiírásban 55 km volt, a verseny elõtt 61-et mondtak, sokaknak 57-et mért az órájuk, nekem meg 54-et. Bár ez a különbség adódhatott abból, hogy a nagyon durva emelkedõkön, meg lejtõkön a vállamon vittem a bringát, mert ez volt a legegyszerûbb.
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Köszönet a szervezõknek, rendezõknek. Jó kis verseny volt.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Huuuuuuuh, eszelõsen masszív volt a hosszútáv. B+ ennyit felfelé menni, meg így :P
Verseny végére azér lógott a bundám, a Polar 2700m!!!! szintet mért 80 km alatt, azér az nem gyenge.....sõõõõt :) Azér most a pálya kijelöléssel egyszer-kétszer akadtak bizonytalan másodperceim, de nagy gáz nem volt vele. Sztem megint jó kis versenyt hoztatok össze. Grat.!!!
Üdv.: ádám
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Nagyon jó volt a verseny, bár ha tudom ,hogy nem 9-kor hanem 10 kor lesz a rajt akkor nem megyek olyan korán Kõszegre, dse legalább rendesen bemelegítettem :)
A pálya nagyon jó volt!!
grat a szervezõknek
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Király volt a verseny. És sikerült végigmennem, technikai probléma nélkül. Jó kis zúzós lejtõk voltak, meg jók voltak a tolós emelkedõk. Meg tetszett a pályakijelölés, hogy nyilak, meg szalagok mellett a gázosabb helyeken emberkk is segíteték a helyes irányt. Csak egy-két meredek lejtõnél hiányoltam a kettes-hármas nyilat. De lehet, hogy csak én nem láttam. Meg viccesek voltak a patakon átkelések, meg vizmosásban mászások.Feltöltött kép Az itatópontoknál is kedvesek voltak a "hosstesek". Én jól éreztem magam és ha jövõre is belevágtok rám számíthattok versenyzõnek.
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Remek versenyt szerveztetek Leo! Az egész rendezõség elõtt le a kalappal. Az elsõ futamon sajnos nem tudtam ott lenni, de onnan csak pozitív visszajelzéseket olvastam, ezért is döntöttem úgy hogy eljövök és nem csalódtam. A hosszú távon indultam és mindennel elégedett voltam. Jó volt a pályakijelölés, a frissítés, a rendezõ lányok pedig kedvesen mosolyogtak :))) Amit sajnáltam, az az, hogy egy kicsit kevesen voltunk. Talán a pozitív visszajelzéseket olvasva többen jönnek majd el a következõ futamokra. Én nagyon bátor kezdeményezésnek tartom ezt a sorozatot és remélem hogy -a nagyobb maratonokhoz viszonyítva- a viszonylag kevés induló ellenére is sikerül nyereséggel zárnotok és jövõre is megrendezitek...

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Felkerültek a www.pannonmaraton.hu oldalra az eredmények. Fényképek szerda reggelre felkerülnek.

Remélem yol éreztétek magatokat.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
1., ahogy igertem ma letekertem a koszegi futam tavjat. osszessegeben: hat ahogy lenni szokott +int kitoltak velunk, valaki meheket telepitett a verseny utvonalara, ugyhogy palyamodositast kellett vegrehajtani. ennek kovetkezm,enyeit majd a hangosbemondo reggel folyamatosan mondani fogja.

2., a palya: siman jarhato, nekem "mezei" bringasnak is elvezetes volt. van par hely ahol ovatosan kelle tekerni foleg a vegen mert 1 picit saros, hiaba az egyheti 30fok. de en az x kilometer alatt nem koszoltam ossze magamat.

3., sator: nem orzott terulet lesz, csak megengedtek hogy satrat verjunk. En mar aludtam biciklivel egy satorba, nem is loptak el:)

versenyen talalkozunk:

Leon

Viko

Viko

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!

Szállás ügyben érdeklõdnék a vasárnapi Kõszegi futamra. A honlapon olvastam, hogy lesz egy kijelölt hely, ahol lehet sátrat felállítani. Az volna a kérdésem, hogy ez milyen hely? Arra gondolok, hogy ez valami zártabb hely vagy csak megengedték hogy ezen a helyen az adott napon lehet sátrazni. Csak azért kérdem, mert a bringát azért nem hagynám magára az este.
Köszi!
Viko

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Felkerultek a szintrajzok. Elnézést a késésért.

Leon

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Mindenki uj rajtszamot kap. Szombaton 10-20 a verseny napjan 6-9.30ig lehet atvenni. Csutortokon megyek paplyat probalni, majd leirom milyen:) Ahol lakom itt is porzik az ut...remelem Koszeg is hasonlo lesz...

Leon

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

rajtszámátvétel mikor kezdõdik a verseny napján?

Új rajtszámot kap mindenki? :-o

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
rajtszámátvétel mikor kezdõdik a verseny napján?
itt sopronban porzik az erdõ remélem Írott-kõ felé is hasonlóak a tapasztalatok...

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Rövidtáv szintrajzával kapcsolatban valami fejlemény?
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás

...remélem hasonló idõ lesz, mint most!

Idõjárás: a meterológia szerint egész héten napsütés a hétvégére 30 fok várható.
Bõvebb info: http://www.met.hu

Leon

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Szállás megvan már nekem is Szombathelyen. (exclusív, csak nekem egy nagyon kedves leányzó jóvoltából) :-)
Kerékpárt én isfelkészítettem, magamat kevésbé, de azért az 55kmet csak lenyomom. Nagyon várom már, remélem hasonló idõ lesz, mint most!

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Aki olcsó szállást keres ajánlani tudom esetleg a szombathelyi kollégiumokat, vagy a kempinget. Szombathelytõl Kõszeg kb 20 km. 15 perc alatt odaér az ember. Vagy biciklivel pont bemelegít.:)

Én már alig várom a vasárnapot mert biciklivel most elõször megyek a kõszegi hegyekbe. A bringát felkészítettem technikailag, asszem én is felkészültem, és remélem most nem kapom meg a 13-as rajtszámot.
Köszönöm

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Sokan megorroltak ránk, hogy a gyõri futamon sok volt az aszfalt. Ezen versenyzõk megnyugtatására mondom, hogy jonéhány részrõl kivettük õket.

Kõszeg: hála égnek kevesebb esõ esett ott mint nálunk gyõrben. így remélhetõleg ha a meterologia yoslata beválik részint felszárad a pálya.

Leon

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ha ilyen idõ marad akkor nem sok esély van arra,hogy felszáradjon a pálya? vagy tévedek?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
nekem a rövid távra v.mi 890 m rémlik. Jól emlékszem???