kategória elsõnek kellett lenni hozzáMi ez az ajándék? Ki kapta illetve, hogy lehetett hozzájutni?

kategória elsõnek kellett lenni hozzáMi ez az ajándék? Ki kapta illetve, hogy lehetett hozzájutni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fennt vannak az eredmények
www.pannonmaraton.hu
Ez volt a harmadik középtávú próbálkozásom. Még nem igazán tudom, hogy kell középtávon menni, de itt úgylátszik jobban osztottam be erõmet, mert még a végére is jutott, és nem fáradtam el annyira. Sajnos a pályán sok az aszfalt és a szántóföldet se szeretem, amúgy minden jó volt. Csak a bicikli mosó nem. Az ajándék "búváruszony, búvárszivattyú" szuper, ami valójában egy kelly's hátizsák, pumpa, és km óra. Köszönet érte, remélem nem búcsú ajándék volt a Pannon maratontól.
Képek töltõdnek, hosszú+közép rajt, Gicnél a visszafordító kanyar és a befutó elõtti pocsolya
igen az lehet én voltam szegedi mezben! én az elsö 20km után feladtam és onnantol beszélgetve edzéstempoba mentem ez igazábol 1 felkészülési versenyvolt hogy szokjam a terepet (szegeden ugye nehéz) ,szántóföld engem is kikészitett de tavalyrol emlékeztem hogy ez max 5km lehetMost indultam elõször hosszútávon. Nem versenyezni mentem, csak egy hosszút akartam edzeni, 6:16 lett. Elég rosszak a pálya adottságai, nehéz hegy nélkül jó versenyt csinálni, a Kõris-hegy és környékére kellene átrakni a versenyt.
Meleg volt és nekem nem jön be a szántóföldön bringázás, a Kõris-hegyet viszont nagyon szeretem. A veszélyt jelzõ táblák megtévesztõek, de legalább vigyáztam. Eltévedni nem sikerült, de volt hogy megálltam, mert régen láttam jelzést. 2szer estem, egyszer belefeküdtem a sárba, egyszer meg a homokba, puhára estem mind a kétszer.A célba érkezéskor én is meglepõdtem, néztem, hogy hogy fogok átmenni a célvonalon, de jött egy szervezõ és felírta az idõmet és levette a chipet.
Justin, szerintem te elõztél meg a Kõris-hegyrõl lefelé (a legtetején), aztán meg a gázlók elõtt amikor a sárban bénáztam.
Henger volt az aki szerelt a Kõrisen a köves lejtõ után? Ott azon imádkoztam, hogy ne üssem fel a gumit vagy ne akadjak fent valamelyik kövön, fék nélkül azért megoldottam. Voltak rövid tetszetõs lejtõk. amiken magamtól nem biztos, hogy lementem volna, de mivel a pálya része volt ezért lementem.
Vannak elõnyei a hosszútávnak is, nem tartanak fel vagy ha igen akkor is csak minimálisan, nincs sor a büfében és a bringamosónál (slaggal is le lehet mosni a sarat). Hátrányai: sokat kell tekerni, elsõként indulsz és amikor beérsz már mindenki megy haza, míg középtávosként célbaérés után lógathatod a lábad, beszélgethetsz, nézelõdhetsz. Ha 1 órával késõbb érek be lehet már nem találok senkit. A bükk hosszút lehet bevállalom.
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
A sebesség mindent megold.
Burning Spear
KTM Race Comp. Süle AttilaA legigénytelenebb dolog az az hogyha vki egy 120km után érkezik a célba joval szintidön belül és az fogadja h már nincs is cél és megy az eredményhirdetés és anyit nem képesek mondani h hoszutáv érkezök jöttek hanem leszarva minden ! ennél lehangolobb nincs amiko benevezel odautazol és ezt kapod cserébe ,hogy szinte én kérek elnézést hogy beértem !Justin!
Kíváncsi vagyok mi volt a versenyben abszolut negatív.
Konás 2. lett felnõtben, elvileg Csóka Gergõ ért be elõtte.
Ettõl függetlenül Andris gyors, kár hogy dunára nem jön...
Marcinak grat
Balu, Dunára jössz?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Majd írok beszámolót amikor lesz kedvem.
Bálint, te meg aludjál.![]()
Végül hányadik lettél? (pont bringát mostam eredményhirdetéskor)
Nagyon gyorsan utolértetek, a következõ csoport csak 15perccel késõbb ért utol.
hosszú távot Blazsó Marci nyerte.
meleg volt, mint a dög.
sár az nem volt vészes.
bõven jó volt a szinte slickre kopott fly weight gumma is
sok helyen -sokunk számára- feleslegesen tették ki a veszélyes lejtõt jelzõ tolószékes alakot...
bõvebben estére
A sebesség mindent megold.