Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Azt mondták, hogy "technikai okok miatt", ami bármit jelenthet.

Azt se mondták, hogy visszaadják-e az elõnevezettek pénzét, bár erre valakitõl hallottam olyan verziót, hogy lehet, hogy idén már nem, de a jövõ évi zalaszentgróti versenyre akkor már nem kell befizetniük/nevezniük azoknak, akik most be vannak. Ez kicsit fura lenne, remélem azért ez nem így lesz.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Nekem, bár csak nézõ voltam, tetszett a verseny, ahhoz képest, hogy nem is terveztük, hogy megyünk. Csak tényleg egy picit kevesen voltak. Pedig a keménymag itt volt. :) Na jó, néhány kivételtõl eltekintve. :)

Valaki tudja, hogy mi az oka a zalaszentgróti verseny elmaradásának? És így 2 verseny lesz a sorozat?

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

sysspo akkor veled beszélgettem, a brennberg feletti elsõ kanyarban, a rajtok indításánál.

Igen, valószínü:)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
a frissítõknél kedvesek voltak a lányok különösen a H-táv utolsónál még szépek is !:)

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én is voltam, a környék nagyon tetszett, de úgy vettem észre, jó kevesen indultak, azt hittem, többen jönnek majd el. Mindig ennyien vannak a versenyzõk ezen a versenyen?

A kaja szerintem is jó volt, csak kár, hogy du. 2 óra felé már nem volt sültkrumpli se. Már csak a husokat adták. Nekem is csak azért jutott mindenbõl, mert a rövid távot nyomtam. Amikor én mentem, még tök nagy adag sültkrumplit raktak a hús mellé, késõbb észrevettem, hogy az eltelt idõ függvényében csökken ez az adag.

Ha jól vettem észre, eredményhirdetés után már mindenki szedte a sátorfáját, pedig akkor még voltak kint versenyzõk a pályán!?

Hengerrel teljesen egyetértek! Már viszonylag kis edzéssel sokat lehet javítani a mászáson, a lefelé viszont olyan, hogy sokkal több idõ kell hozzá és a lelki limit miatt nem is biztos, hogy sikerül.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
sokan azt hiszik hogy ha lassan mennek lefele akkor könnyebb és 30 felett már fékeznek !

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
sysspo akkor veled beszélgettem, a brennberg feletti elsõ kanyarban, a rajtok indításánál.
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

aki maratonon aki jó felefelé, de lasabban megy lefelé, az kevesebb munkával tud látványosan javulni, mint akinek a gyenge mászásokon kell javítania.

Az, hogy ki mit vállal be tényleg egyéni dolog.

Szerintem pont fordítva. 200m szint felfelé mondjuk 15 perc, lefelé 5. Edzéssel javulsz 10%-ot, akkor az a felfelén jobban meg fog látszani, mint déhában.
A félelmeket legyõzni meg igenis komoly munka. Nehezebb, mint hegyen intervallozni. Oda elég két láb.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
engem láttál :)
nem voltam net közelben, így barátnõm közvetítette a kérdést és a választ
de fárasztó nap volt
4-kor kelés
áttekerés az Õrségen (45km) , aztán 2 óra vonat, közben tanulás a holnapi vizsgára
Sopron, vasútállomás, csomagmegõrzõ, majd 10km felfelé - választottam távot, szerencsére a rövidet, így elértem a 13:22-es vonatot visszafelé (+10 és +45km)
Blog off sõt Kala off
érdekes és jó verseny volt

ja nekem nem adtak a kajához savanyút :P
és a kolbász nem volt jó választás a rántott szelethez képest, legalábbis a mennyiséget illetõen
és repetázni természetesen nem lehetett :(
valszeg nem voltam szimpatikus a pultosnéninek

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

cmx: vagy pl. pont elotted all meg valaki, es nincs mas lehetoseged, mint leszalni :( (es meg beszelsz a fotossal is kozben :) )

Na még egyszer - szerintem a lejtõzés könnyen tanulható, a jó felfeléhez meg rengeteg edzés kell, sokkal nehezebb. A jó mászás nem az, hogy az elsõ emelkedõt kitekerem miközben egy kisebb csapatot feltartok.
A lejtõzés némi technika meg rutin, a mászás meg sok erõsítés, hoszabb távokon meg ész és erõbeosztás, hogy ne csak az elsõ húsz kilóméter menjen.

Ez szerintem csak azt jelenti, hogy aki maratonon aki jó felefelé, de lasabban megy lefelé, az kevesebb munkával tud látványosan javulni, mint akinek a gyenge mászásokon kell javítania.

Az, hogy ki mit vállal be tényleg egyéni dolog.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Miért? Aki nem érzte magát képesnek rá az leszállt. Mindenkinek meg van a maga lélektani limitje. És lehet annak ellenére, hogy tudja, hogy kellene lemenni. Hogy azon a lejtön sok hobbista nem ment le, azon nincs mit csodálkozni.

cmx: vagy pl. pont elotted all meg valaki, es nincs mas lehetoseged, mint leszalni :( (es meg beszelsz a fotossal is kozben :) )

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Miért? Aki nem érzte magát képesnek rá az leszállt. Mindenkinek meg van a maga lélektani limitje. És lehet annak ellenére, hogy tudja, hogy kellene lemenni. Hogy azon a lejtön sok hobbista nem ment le, azon nincs mit csodálkozni.

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Igen arra gondolok. Sokan nem vállalták be.

Ezt a nem vállalták be címû szöveget elég nehéz emészteni. A lejtõzés könnyen tanulható, a mászáshoz meg sok-sok edzés kell. Lehet, hogy senki nem mondja el a lassan lefelé guruló emberkéknek ezt az egyszerû technikát?

(
Én is láttam elrettentõ eseteket: "lejtõzik" a versenyzõ kiállva, elõre a súlypont, persze jó lassan, és minden tereptárggyal megküzd. Mire jó ez. Elég hátra-lefelé csúszni a nyeregbõl, hátsó fék néha + súlypontáthelyezés és máris lehet menni lefelé ami kifér...
)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

a mucki betonos emelkedõ elõtti? ami olyan köves, poros volt?

Igen arra gondolok. Sokan nem vállalták be.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

A saját véleményem szerint ma készültek magasan a legjobb MB fotóim. A patak elötti lejtö valami hihetetlenül jól fotózható volt.

a mucki betonos emelkedõ elõtti? ami olyan köves, poros volt?amúgy meg:

+ kijelölés
+ pálya
+ nevezés, rajt
- kevés induló

Ja és egy pótbelsõt is ajándékoztam a vízmosásos lejtõnél:)

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Üdv!
nem tudok újat mondani, de szerintem a kaja tényleg nagyon jó volt. Kár, hogy az egyik néni nem engedte meg, hogy uborkát meg paprikát is kérjek (de megértem) :)
"Don't trust that man, That man could loose his trust
So many people have loose Their trust in Jah"

Burning Spear

KTM Race Comp. Süle Attila

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

en nem mentem at a palyan, es nem jott senki, nem zavartam senkit, megis ordibaltak. elhiszem, hogy nem egyszeru az egesz.

Engem is általában kiakaszt, ha barom módra szólnak hozzám. Mivel elég sokáig álltam a célnál most kicsit meg tudom érteni, hogy egy idö után elborultak és nem bírták cérnával. Olyan is volt, hogy kb. 3 éves kislány bobycar-ozott kereszetbe a pályán. Az anyja meg nézte.
Nagyon friss voltál a végén, hogy még inteni is volt eröd mikor szembe jöttem a kocsival:)

Sysspo fotóit már én is várom, ha hozza az eddigi színvonalat...:)

A saját véleményem szerint ma készültek magasan a legjobb MB fotóim. A patak elötti lejtö valami hihetetlenül jól fotózható volt.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Sysspo fotóit már én is várom, ha hozza az eddigi színvonalat...:)

Eredményeket tudtommal a gyõriek dobják fel, talán holnap.

Gsuveg, akkor gyanítom az említett eset után lehettél Te a következõ, ezért volt az ingerültség.
Azért a buszos fordulások nem voltak gyengék :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Nekem tetszett a verseny. 1 helyen elbújt a jelzés, ezenkívül a nyilak mindenhol jól láthatóak voltak. Kaja is ízlett. Húst forrón kaptam, annyira friss volt.
Pályából nem sokra emlékszem, szokás szerint. :)
A pálya elején a hosszú, meredek mászásnál leesett a láncom, itt a tömegre való tekintettel toltam. Aztán nyeregbe, és gyí!
32/28-as áttétel a legmeredekebb emelkedõn elég volt. Gumik is passzoltak a pályához.
3:10 körül pörgettem le a ~70km-t, rendesen széthajtottam magam. Az utolsó aszfaltos mászáson már csak rugdostam a pedálokat, de a célkaput meglátva nyomtam egy sprintet.

Nagyon jól éreztem magam.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

De én voltam az egyik parkolás irányító, támasztva a konát, 3 óra alvás után....:)

Épp az a vicc, hogy versenyzõkkel kellett kiabálni, mert annyi esze nem volt néhánynak, hogy a verseny befejezése után, miközben kiteker a még használatban lévõ pályára - ahol 40-el jönnek a versenyzõk - körülnézzen. Konkrét eset (nyomdafestéket nem tûrõ), aminek fültanuja voltam - 30 méterrel feljebb álltam az itató után - a fentebb említett szituációban történt, 3-an jöttek egymás mellett az itatótól 40-es tempóban, míg a már célba ért illetõ keresztben átment volna elõttük, körülnézés nélkül. Ha jól rémlik egy versenybíró kiabált.

en nem mentem at a palyan, es nem jott senki, nem zavartam senkit, megis ordibaltak. elhiszem, hogy nem egyszeru az egesz. De nem hiszem, hogy a ordibalas megold barmit.

a szoda ara 10Ft.