Szia Andajka!
Gratulálok a marci teljesítéséhez, látom alaposan megküzdöttetek érte. A lejtõk miatt ne aggódj, csak gyakorolni kell (meg megnézni elõtte néhány Kranked vagy New world disorder múvit) és akkor menni fog. 
Ja, nem tudom, nektek szemet szúrt-e, de amikor elszomjazva beértem a célba, akkor nagyon vártam hogy valami jó kis cukros lötyivel leöblíthessem a számat. Nézelõdtem, srác leszedte a chipet, néztem tovább. Egy pohár vizet csak adnak már? De semmi. Erre tökre csalódott voltam. Hogy lehet az, hogy erre senki se gondolt. Csak jóval késõbb találtam meg a kék kutat némileg odébb, de mivel a pályaszalagok és kiabáló bírók miatt kissé bonyolult volt odajutni, ezért eleinte nem is jártam arra. Csak akkor vettem észre, amikor már "megnyugodva" ücsörögtünk a sörözõ kinti részén. Akkor nézek balra és lám: ott egy kék nyomós kút. Mások is kérdezgették tõlem, hogy nem-e tudom, hol lehet itt vizet kapni. Mutattam a kutat. Erre mindenki kissé csalódott fejet vágott, úgy látszik máshol már elkényeztettek minket a sok izo-val és egyéb vízvételi lehetõségekkel.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy nagy sár esetén mi lett volna itt, amikor mindenkinek több kiló sár van a bringáján!?
Ádám többször is bemondta, hogy "nagyon kemény a pálya, meg fogtok halni". Azt hiszem, ez egy saras pálya esetén itt igaz lett volna beérkezéskor után is.
A fõszervezõ szerint bringamosó - ha az idõjárás indokolja - lett volna. A célbani frissítés hiánya állítólag pénz hiányában nem valósult meg. Az persze más kérdés, hogy akár kútvizet is adhattak volna, az meg frí. Itthon is elõfordul, de a messzi nyugaton tényleg elterjedt ilyenkor a citrom-alma-dinnye-barack, stb gyümölcsös svédasztal, nem kerül sokba és nagyon jól esik.
A büfében finom volt minden, csak kár, hogy megint predátorkaja volt. Tészta, saláta mennyivel jobb volna sportolóknak...
Piros pont, hogy már Sopronban is voltak útbaigazító jelzések.
Dizorder rulez. De egy FR filmnézõs este és öt sör után hazafelé nem javaslom az újonnan szerzett elméleti tudás gyakorlatba történõ átültetését