Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Please log in to reply
1165 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

vegre ki van irva, hogy technikai okok miatt elmarad a veseny, ma lesznek reszletek. Talan vard, meg a mai bejelentest.

wensonosadras: jol nez ki, mi lett a vazaddal ?

okés, úgyis az utolsó pillanatra akartam hagyni a nevezési díj utalását :)

váz:
"kuka".
felakasztom a szobába dísznek... ha szüksége lesz esetleg valaki ismerõsnek rá, akkor majd kölcsönadom használatra...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

jó, akkor nevezek asszem.
még ebben a hónapban, hogy beleférjek a 3000-es limitbe.

off
új váz van már.
a ki milyen bringával topicban betettem
vagy itt
on

vegre ki van irva, hogy technikai okok miatt elmarad a veseny, ma lesznek reszletek. Talan vard, meg a mai bejelentest.

wensonosadras: jol nez ki, mi lett a vazaddal ?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kala, gondoltam rá, hogy írok Neked, hogy kimegyek eléd az állomásra, de a valétálás és bál miatt nem volt beszámítható mikor tudok reggel felkelni :) ezért inkább nem tettem.

Azért a "díszített" bukós pár sem volt gyenge a kisbolti sörözéssel :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

nem hisszük, engem pl. érdekelnének az árak.. ( jöhet priviben is)

http://systemsport-h...d9323586253.ivy

Itt minden infót megtalálsz. Elnézést mégegyszer, nem a "piaci esélyeimet" próbálom javítani de ez a legközvetlenebb módja, hogy információkat kapjatok a fotókról.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nem hisszük, engem pl. érdekelnének az árak.. ( jöhet priviben is)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

amik készültek képek hogy lehet nagyba megnyitni és letölteni ?

Gondolom ezt tölem kérdezed, mert én írtam eddig a képekröl. Ezeket így lehet megnézni, ahogy ott vannak. Ezen túl fizetni kell. Egyet szeretnék megjegyezni! Remélem nem az a benyomásotok, hogy valami örületes üzleti haszon reményében adom itt az infókat a fotóimat illetöen, mert ha igen akkor az ilyen irányú hozzászólásokat a jövöben kerülni fogom.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

konasandras: tenyleg: kicsit aggaszt mi a maraton sorsa, a gyorit remelem megtartjak, nevezz csak :), legrosszabb esetben egyutt probaljuk visszaszedni a penzuket :) Jovore el nem teszem a nevezest az is biztos....

p.s. mi lesz ha mas markat valasztas ? uj nick ? :)

jó, akkor nevezek asszem.
még ebben a hónapban, hogy beleférjek a 3000-es limitbe.

off
új váz van már.
a ki milyen bringával topicban betettem
vagy itt
on

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
amik készültek képek hogy lehet nagyba megnyitni és letölteni ?

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Jah, a Kona már a kuka alján pihen :ogien:
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

konasandras: tenyleg: kicsit aggaszt mi a maraton sorsa, a gyorit remelem megtartjak, nevezz csak :), legrosszabb esetben egyutt probaljuk visszaszedni a penzuket :) Jovore el nem teszem a nevezest az is biztos....

:D Már nevet kéne változtatnia!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

off

már megfigyeltem, hogy Te rendkívül türelmetlen gyerek vagy!
on

"legalább tudom magamról, ez kisebb baj:D"

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

off

on

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Noé mindenhol elkavar ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Nekem élmény volt ez a maraton. Mindössze egy helyen keresgéltem a jelzést, a többi rendben volt, vagy mentek elõttem. Noé Balázs viszont panaszkodott, hogy kétszer is elkavart.

Rövidke beszámolóm itt olvasható:
http://forum.index.h...75905&t=9006401

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Az a baj, hogy én akkor is így nézek ki, ha épp elhalálozom. Meg is kapom mindig mindenkitõl, hogy én nem is tekerek igazán, pedig ez nem igaz, mert én is elfáradok, nekem is fáj, stb...csak épp akkor nem látszik rajtam.

Az tény, hogy nekem sem elöször tünt fel, hogy mennyire a fáradtság jelei nélkül tekersz.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
off

a rövidtáv képei mikorra várhatóak?

on

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Az a baj, hogy én akkor is így nézek ki, ha épp elhalálozom. Meg is kapom mindig mindenkitõl, hogy én nem is tekerek igazán, pedig ez nem igaz, mert én is elfáradok, nekem is fáj, stb...csak épp akkor nem látszik rajtam.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

a rövidtáv képei mikorra várhatóak?

Csütörtökig szeretnék végezni.

Ja, nem tudom, nektek szemet szúrt-e, de amikor elszomjazva beértem a célba,

Nekem az szúrt szemet, hogy milyen friss voltál:) Mosolyogtál, integettél Ádámnak. Fáradtabb arcok voltak tegnap jellemzöek. Szerintem, ha lett volna frissítés a célban Te akkor sem kapsz semmit:)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Eredménylista fenn a pannonmaraton.hu oldalon.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Szia Andajka!
Gratulálok a marci teljesítéséhez, látom alaposan megküzdöttetek érte. A lejtõk miatt ne aggódj, csak gyakorolni kell (meg megnézni elõtte néhány Kranked vagy New world disorder múvit) és akkor menni fog. :D

Ja, nem tudom, nektek szemet szúrt-e, de amikor elszomjazva beértem a célba, akkor nagyon vártam hogy valami jó kis cukros lötyivel leöblíthessem a számat. Nézelõdtem, srác leszedte a chipet, néztem tovább. Egy pohár vizet csak adnak már? De semmi. Erre tökre csalódott voltam. Hogy lehet az, hogy erre senki se gondolt. Csak jóval késõbb találtam meg a kék kutat némileg odébb, de mivel a pályaszalagok és kiabáló bírók miatt kissé bonyolult volt odajutni, ezért eleinte nem is jártam arra. Csak akkor vettem észre, amikor már "megnyugodva" ücsörögtünk a sörözõ kinti részén. Akkor nézek balra és lám: ott egy kék nyomós kút. Mások is kérdezgették tõlem, hogy nem-e tudom, hol lehet itt vizet kapni. Mutattam a kutat. Erre mindenki kissé csalódott fejet vágott, úgy látszik máshol már elkényeztettek minket a sok izo-val és egyéb vízvételi lehetõségekkel.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy nagy sár esetén mi lett volna itt, amikor mindenkinek több kiló sár van a bringáján!?
Ádám többször is bemondta, hogy "nagyon kemény a pálya, meg fogtok halni". Azt hiszem, ez egy saras pálya esetén itt igaz lett volna beérkezéskor után is.

A fõszervezõ szerint bringamosó - ha az idõjárás indokolja - lett volna. A célbani frissítés hiánya állítólag pénz hiányában nem valósult meg. Az persze más kérdés, hogy akár kútvizet is adhattak volna, az meg frí. Itthon is elõfordul, de a messzi nyugaton tényleg elterjedt ilyenkor a citrom-alma-dinnye-barack, stb gyümölcsös svédasztal, nem kerül sokba és nagyon jól esik.
A büfében finom volt minden, csak kár, hogy megint predátorkaja volt. Tészta, saláta mennyivel jobb volna sportolóknak...
Piros pont, hogy már Sopronban is voltak útbaigazító jelzések.

Dizorder rulez. De egy FR filmnézõs este és öt sör után hazafelé nem javaslom az újonnan szerzett elméleti tudás gyakorlatba történõ átültetését ;)
Ausztria, Kenguruk földje!