Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Please log in to reply
1165 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

www.koszeg.hu. ott vannak szálláslehetõségek. Én is ott nézegetem. (de ha valaki tud vmi ócsó diákszállot, vagy ilyesmit az szóljon)

Ha olcsó szállás kell akkor a jurisich gimi lánykoleszát tudom ajánlani. bár a csajok már szerdán elhúznak a koleszból :)
ami nem annyira olcsó de zsír: http://www.gyongyviragpanzio.hu/

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
...a szint tenyleg a hosszutavrol keszult...mas tavokra is hamarosan felkerul....

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
A szinttérkép a hosszú távra vonatkozik, ugye jól látom?

A többi távról nem lesz ilyen?
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts

a rovid tavon van szintido?

Szintido csak a hosszutavon van.

Leon

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
a rovid tavon van szintido?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
www.koszeg.hu. ott vannak szálláslehetõségek. Én is ott nézegetem. (de ha valaki tud vmi ócsó diákszállot, vagy ilyesmit az szóljon)

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Üdv!

Kõszegen millen szálláslehetõségek lesznek?
Mert a pannonmaraton.hu-n enm találok infot.

Köszi!
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Kõszegi versenynek felkerült a programja, reméljük érdekesnek találjátok. Ami a pályát illeti nagy része a tavalyi lesz, de mindig van 1 pici változtatva.

Leon

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
az yo!
nem volt idõm belemegíteni és kellett valami átmozgatás...
meg ha csak motoros felvezetés is lessz az is yo..mert legalább lehet kicsit heyezkedni stb.... amugyis a rayt utáni 1-2 km-en mindig lemaradok, mert nem tudok felpörögni anyira...hm..
szóval yo lessz ! A Kõszegi verseny meg ha a tavayi páyán megy (a rövidtáv) az is nagyon fekszik. Szóval remélem azis atavayi. a térkképrõl nem tudtam megállapítani...
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts

Kérdés a Kõszegi versenyrõl:::

ott is külön indulnak mayd a távok? és lessz felvezetõ/melegítõ kör?
remélem külön indulnak....

Szia...

a versenykiirásban szerepel, hogy minden távot külön idítunk. Hogy lesz-e felvezetõkör?...Tudtommal egyenlõre nem lesz, de a városon átvezetõ részen felvezetés 100% hogy lesz.

Leon

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Végre rájöttem, melyiket említtted! Amikor bemegy az erdõbe, mielõtt a körre rácsatlakoztunk volna. Az tényleg necces volt, de láttam a jelölést, meg volt navigátorom is by FD.
...

Nekem is volt navigátorom az volt a baj. :) Én csak mentem utána és nem néztem a jeleket. Tulok vagyok. Szilváson jobban figyelek.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
Kérdés a Kõszegi versenyrõl:::

ott is külön indulnak mayd a távok? és lessz felvezetõ/melegítõ kör?
remélem külön indulnak....
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts

Akkor majd beszéleg az illetékesekkel, hogy a Bükkmarci az egri termálfürdõbõl rajtoljon!

Ez jó 5let!:clap:
Ott is lesz sátrazási lehetõség?:)
Lazán, faszán, igazán!

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts

A rajt/cél terület meg nagydíjas ötlet! ezentúl csak oda megyek, ahol termálfürdõben van a rajt. :)

S te is figyelj, Útat helyett utat...

Akkor majd beszéleg az illetékesekkel, hogy a Bükkmarci az egri termálfürdõbõl rajtoljon!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Azért jár egy bazi nagy fekete pont is. Nektek és nekem is. A legelsõ nagy mászás után egy kis gurulás után simán mentünk tovább egyenesen az úton lefelé, és nem kanyarodtunk le jobbra.

Elvileg a rossz útat egy x-szel kell jelölni. Jövõben figyeljetek még jobban lécci. Ígérem én is fogok. :)

Végre rájöttem, melyiket említtted! Amikor bemegy az erdõbe, mielõtt a körre rácsatlakoztunk volna. Az tényleg necces volt, de láttam a jelölést, meg volt navigátorom is by FD.

Tényleg, mindenhol volt jelölés! Sehonnan nem hiányzott.
A rajt/cél terület meg nagydíjas ötlet! ezentúl csak oda megyek, ahol termálfürdõben van a rajt. :)

S te is figyelj, Útat helyett utat...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Röviden:
Szuper volt verseny!
Egyik kedvenc pályám lett (a single track különösen jó volt), a szervezés is sokkal simábban ment, mint más, "hagyományos" maraton.
A többiek már leírták a többi jót is, most hadd panaszkodjak:
Mikor utolért a középtáv eleje (sajna megesik), a felvezetõ motoros nagy gáz-elõre megy, megáll taktikája nem jött be, mivel pont egy keskeny szurdoknál is kiadott egy "füstpamacsot". Mit mondjak nem túl kellemes, laktáton tekerve letüdõzni egy kis kétütemû olajat. Ezért nagy fekete pont! Ha lehet, legközelebb próbáljatok meg négyütemû mociat szerezni!

A rövidítés: Engem nem zavart, így is elég volt, de néhányan szóvá tették. Ha már tudtátok a rajt elõtt akár 1-2 órával, mondjátok be, hogy: "Bocs fiúk, erdõirtás, meg szilánkok okozta defekteszély miatt rövidebb lesz a kör!"

Ezenkívül tényleg nem tudok hirtelen mást, jó volt a verseny, reméljük, marad a magas színvonal! Az ár/érték arány meg egyenesen elsõ osztályú.
Kihoztátok a rendevénybõl, és a terepbõl is a maximumot, gratula!

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Üdv!

Köszönjük a szervezõknek ezt a jó maratont!
A szálláshely elsõ osztályú volt, este sörözés a medencében reggel is ott kezdtem a napot, valahogy jól esett a szar gyomromra, meg a fejfájásomra :) verseny után megint áztattuk magunkat.
Tetszett a pálya is,szép helyek..., kivéve a induló/befutós mezõt, de ha nem lett volna tök vizes/süppedõs, akkor az is tetszett volna.
A frissítõk is nagyon jók voltak, vették a hülye poénjaimat is :) és még a második körben is rogyásig állt az ellátmány.
Nekem a pályajelöléssel senemvolt gondom, talán mert jó lassú vagyok, és van idõm megnézni mindent.
A pályabírók is szinte mindenhol tök lelkesek voltak, bár a második körben már néhol kissé punnyadtak voltak, de ez érthetõ.
Kajáról nem tudok nyilatkozni, mert utálok sorban állni, ugyhogy inkább a maradék hazait ettük meg a csapattal.De a büfé árai teljesen barátinak tûntek, mikor reggel a rajtszámátvételkor rápillantottam az árlistára.
Meg az "edzõm" boldogan ujságolta, hogy "Tök olcsó a sör!" mikor reggel elküldtük kávéért, de sört hozott.

Jövõre is megrendezésre kerül ez a verseny, mert a Fapuma Bringás Társaság megjelénésére számíthattok!
Lazán, faszán, igazán!

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Yoreggelt...

amikor lathatok lesznek a felvételek a SPORT 1-en, azok a következõ idõpontok.

SPORT1 máj. 26. 00:00
SPORT
1 máj. 29. 07:30
SPORT
2 máj. 26. 08:00
SPORT
2 máj. 25. 17:15
SPORT
2 máj. 28. 17:30

Leon

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts

az origos az ilesmi
http://www.origo.hu/...trum/index.html

pontos cim: http://ondemand.vide...origo/monti.wmv

Leon

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Bringa, frissítés, pálya, csapat, kaja, idõ, helyszín szuper volt. Csak gratulálni tudok mindenhez. Nagyon jól éreztem magam. Remélem a töbi is ilyen lesz.

Azért jár egy bazi nagy fekete pont is. Nektek és nekem is. A legelsõ nagy mászás után egy kis gurulás után simán mentünk tovább egyenesen az úton lefelé, és nem kanyarodtunk le jobbra.
Gondoljatok legközelebb az ezerrel száguldozó, vaksi, adrenalintól fütött emberek helyébe is.:)
Ezt most nagyon benéztem. Sikerült visszagurulni a fõútig. Visszafelé persze ezer y elágazás volt. Ment a totózás hogy egyáltalán merre jöttünk le. Nagy szívás volt, jól elbénáztam. Mászhattunk vissza. Rossz kedvem lett, aztán elmúlt. :)

Elvileg a rossz útat egy x-szel kell jelölni. Jövõben figyeljetek még jobban lécci. Ígérem én is fogok. :)

A frissítésért, helyszinért 10 pont.:)