Hello
Rövidtávon indultam.
Yo hogy leirtátok a pozitivumokat de nekm kiyött pár negatívum is.
Nos kezdyük azzal hogy én a rayt elött fél órával tudtam csak Kõszegre yönni.
a PÁYÁT NEM ISMERTEM, DE GONDOLTAM MARTONNÁL UGYSEM GÁZ, MEG TAVAY VOLTAMÉS TÖBBÉ KEVÉSBÉ UGYANAZ volt...
Szóval útközben a sûrû kanyarok közepette igaz hogy sokan/sokheyen irányítottak minket, de néhol elsõ ránézésre nem szurtam ki merre is megy(lehet a sebesség miatt is) igy pár sec. elment ami ugye annál a sok heynél nem kevés.(igaz nem az erdeményért haytottam ..saynos) A legszembetûnõbb hogy a végefelé eg yfüves részen egy bal kanyarnál...a lány aki ott volt épp takarásban heverészett a füvön..semmit nem láttam csak eg ylengedwzpõ szallagot és amire kiszurtam az irányt mayden ma lánynak mentem...
nayo rátérek a lényegre.
A páya legvégén a siratófalnál történt.
Szóval én voltam az aki burkolt eg ynagyot.
buko összetört, a vázam behorpadt, kicsit a feyem is a meg az agész testem..nayo..ugynéz ki nincs komoyabb bayom.
A lényeg hogy yövök ug yrendesen , egyszercsak feltünik elöttem 4-5 ember és mutogattyák hogy balra, meghogy meredek leytõ"
én persze nem tudtam ez mit takar és ahogy illik mentem le rayta.
ott ért a meglepetés hog yhppá!! nocsak eg ypatak! nocsak egy keskeny hid ami épp nem az ivemen van..
Probáltam még kicsi fék, kicsit yobbra kormányozni hogy elkapyam a hidat de volt egy mini kis letörés az alyán ami arra volt yo hogy az elsõ kerekem belhuppanyon én meg dobyak egy elõre szaltót...
Nem akarok nagyon nyavayogni, de azért a raytnál amikor mindenki együtt volt bemondani a hangosba hogy akik nem ismerik a páyát, erre az utolsó patakátkelésre figyelmeztetve legyenek!!
Ha csak hallokróla a patakról és hoigy eg ykesekeny híd van már akkor gondnélküli leyutok...
és kicsit idegesítõ volt hogy 20 m-re céltól törtem halálra magam.
A mentõk meg persze nem tuidtak beyönni, kocsival utánna aztán cipelgettek.
Szóval nem yo kis nehéz páyával van a gáz hanem az info hiányával.
Azért egy maraton nem OX hogy elõzõ nap szélpen mindenki megérkezik és beyárya a páyát.
Nem tudom hogy raytam kívül volt e még ott közönségdiyas esés de nem kellett volna..
Emlékszem aszem 1994-ben egy Zalaegerszegi OBn ugyaniyen volt a beérkezõ a célba, és ott egy srác örökre béna maradt akkorát esett....
Igazából még szeretnék pár dolgot mondani mást is de azok ehez képest nem lényegesek.
szóval azért kérném a szervezõket legalább száybarágósan figyelmeztessék az indulókat az iyen dolgokra.
Köszönöm.