Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Posted 2007. June 27. - 16:19

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. June 27. - 16:08

ki tudja min edzõdött a gyomra otthon ?engem is hívott az ÁNTSZ. nem tudtam akkor felvenni, visszahívtam õket, mondták, hogy már beszéltek a szülõkkel.
és azt hogy magyarázzátok, hogy két haver ugyanazt ette, ugyanakkor, egyikõjüknek megártott, másiknak semmi baja...

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. June 27. - 16:04

és azt hogy magyarázzátok, hogy két haver ugyanazt ette, ugyanakkor, egyikõjüknek megártott, másiknak semmi baja...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. June 27. - 15:25

felkerultek a képek (egyiken sem vagyok rajt. ;( )
Akciókép van Rólad legalább 3. A rövidtávval rövidesen végzek és talán még ma felkerül.
Posted 2007. June 27. - 15:03

Posted 2007. June 27. - 13:16

Posted 2007. June 27. - 11:38

köszi köszi. várjuk....Az eredményhirdetésröl már felkerült olyan 100 kép. Ma a tervek szerint feltöltjük a pillanatokat és az arcokat ( kb. 230 ) valamint a rövid videót. A terepképekkel szerintem ma végzek. Ez idöigényesebb, mert itt a file-okat a rajtszám alapján nevezem át de szerintem holnaptól azokból is látható lesz már.
Posted 2007. June 27. - 11:33

Hello
Sysspo, a képek mikorra várhatóak?Már nagyon várjuk õket:)
Az eredményhirdetésröl már felkerült olyan 100 kép. Ma a tervek szerint feltöltjük a pillanatokat és az arcokat ( kb. 230 ) valamint a rövid videót. A terepképekkel szerintem ma végzek. Ez idöigényesebb, mert itt a file-okat a rajtszám alapján nevezem át de szerintem holnaptól azokból is látható lesz már.
Posted 2007. June 27. - 11:29

Posted 2007. June 27. - 11:27

lassan túltárgyaltuk a dolgotoff
ilyen helyeken megbontás után, illene fertõtleníteni a rendszert, pontosan az ilyen esetek elkerülése végett....
2, szabályokat betartva lehet annyira nem lenne nehéz, kizárni a kaját mint okozót ,csak át kellene adni az ÁNTSZ nek vizsgálatra a 72 óráig tárolni rendelt ételmintát.
on

inkább arról beszéljünk, hogy milyen jó ökörsütés lesz majd Gyõrben kárpótlásként

Posted 2007. June 27. - 11:24

Jobbulást mindenkinek.
Posted 2007. June 27. - 11:21

Posted 2007. June 27. - 10:55

Posted 2007. June 27. - 10:42

ilyen helyeken megbontás után, illene fertõtleníteni a rendszert, pontosan az ilyen esetek elkerülése végett....
2, szabályokat betartva lehet annyira nem lenne nehéz, kizárni a kaját mint okozót ,csak át kellene adni az ÁNTSZ nek vizsgálatra a 72 óráig tárolni rendelt ételmintát.
on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. June 27. - 10:37

Komoly a kép! Amúgy mikor Ádám kért tésztát, már nem volt... Akkor honnan szerzett

CMX, amít írtál érdekes... Lehet valamelyik Sport Gél-bõl vett mindneki hibás szériát

So many people have loose Their trust in Jah"
Burning Spear
KTM Race Comp. Süle Attila
Posted 2007. June 27. - 10:27

Én a tésztaöntetre szavazok, mint tettesre. Nálunk csak a tésztások kaptak hasmenést és azért úszták meg ennyivel, mert utolsóként már nem nem sok szósz jutott nekik.
Elég rejtélyes tud lenni egy ilyen eset. A kisebb fiam sulijában volt ehhez hasonló tavaly év végén. A 600 gyerekbõl kb 100 1-2 napig hányt, stb. Mindenki szidta a konyhát, a szakácsokat, aztán kiderült, hogy elõzõ nap javították a mosdókban a csapokat, és az egyik szerelõ beteg volt. Amelyik gyerek ivott a mosdóban másnap azokból a csapokból, az már vitte is a nyavalyát, meg fertözte a környezetét. Szóval bármi lehet a vége, ezért is hívogatnak minden résztvevõt, mert néha nagyon nehéz kinyomozni, hogy valójában mi a bûnös.
Posted 2007. June 27. - 10:17

Szerintem Biró Ádám is beteg lett, õ olyan 3/4 4-kor evett duplaadag tésztát...
Itt egy kép az öngyilkosságról.
http://systemsport.n.../SYS_2286_2.JPG
Én a tésztaöntetre szavazok, mint tettesre. Nálunk csak a tésztások kaptak hasmenést és azért úszták meg ennyivel, mert utolsóként már nem nem sok szósz jutott nekik.
Posted 2007. June 27. - 09:54

Szerintem Biró Ádám is beteg lett, õ olyan 3/4 4-kor evett duplaadag tésztát...
So many people have loose Their trust in Jah"
Burning Spear
KTM Race Comp. Süle Attila
Posted 2007. June 27. - 09:25

vagy félreértettél, vagy nem olvastad figyelmesen végig a hozzászólásomatA különbözõ adatokat a versenyzõkrõl én adtam ki. Akiket felhívnak nem véletlenül teszik. Ha veled valami történik utólag mert rosszat ettél, akkor meg azért írnál ide a forumba, hogy elpanaszold a bánatodat, hogy nem foglalkozik veled senki. Akkor kinek reklamálnál? Nem, hogy örülnétek annak, hogy komolyan vesszük a problémát. Nekünk is épp olyan kellemetlen, a rendezõségbõl is többen rosszul lettek van aki korházban is volt. Tehát ha valakit zavar hogy ekkora figyelmet szentelünk a jövöbeni ilyen hibák elkerülésére, az engemet keressen meg szemléyesen, ne pedig oktalanságot irogasson.
Köszönettel és Tisztelettel:
Leon

Posted 2007. June 27. - 09:08

A sebesség mindent megold.