Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Please log in to reply
1165 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem csak a tésztától lettek rosszul, lehet, hogy más volt az oka (víz, frissítõ).

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

engem is hívott az ÁNTSZ. nem tudtam akkor felvenni, visszahívtam õket, mondták, hogy már beszéltek a szülõkkel.

és azt hogy magyarázzátok, hogy két haver ugyanazt ette, ugyanakkor, egyikõjüknek megártott, másiknak semmi baja...

ki tudja min edzõdött a gyomra otthon ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
engem is hívott az ÁNTSZ. nem tudtam akkor felvenni, visszahívtam õket, mondták, hogy már beszéltek a szülõkkel.

és azt hogy magyarázzátok, hogy két haver ugyanazt ette, ugyanakkor, egyikõjüknek megártott, másiknak semmi baja...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

felkerultek a képek (egyiken sem vagyok rajt. ;( )

Akciókép van Rólad legalább 3. A rövidtávval rövidesen végzek és talán még ma felkerül.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

köszi köszi. várjuk....

felkerultek a képek (egyiken sem vagyok rajt. ;( )

Sunshine

Sunshine

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
ÉLJ A MÁNAK! (büfé szlogen)
:lol1:

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Az eredményhirdetésröl már felkerült olyan 100 kép. Ma a tervek szerint feltöltjük a pillanatokat és az arcokat ( kb. 230 ) valamint a rövid videót. A terepképekkel szerintem ma végzek. Ez idöigényesebb, mert itt a file-okat a rajtszám alapján nevezem át de szerintem holnaptól azokból is látható lesz már.

köszi köszi. várjuk....

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Hello
Sysspo, a képek mikorra várhatóak?Már nagyon várjuk õket:)

Az eredményhirdetésröl már felkerült olyan 100 kép. Ma a tervek szerint feltöltjük a pillanatokat és az arcokat ( kb. 230 ) valamint a rövid videót. A terepképekkel szerintem ma végzek. Ez idöigényesebb, mert itt a file-okat a rajtszám alapján nevezem át de szerintem holnaptól azokból is látható lesz már.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nálunk az egyetemen ökörsütés után is volt jópár rosszullét, bár nem a kaja miatt :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

off
ilyen helyeken megbontás után, illene fertõtleníteni a rendszert, pontosan az ilyen esetek elkerülése végett....
2, szabályokat betartva lehet annyira nem lenne nehéz, kizárni a kaját mint okozót ,csak át kellene adni az ÁNTSZ nek vizsgálatra a 72 óráig tárolni rendelt ételmintát.
on

lassan túltárgyaltuk a dolgot :) egyértelmû, hogy nem tartották be az elõírásokat, az antsz majd kivizsgálja, a szervezõ nem nagyon tehet, max annyit, hogy ezentúl jobban utánnanéz a vendéglátó hátterének (persze az is lehet, hogy megtörtént, de ez nem a mi dolgunk)...

inkább arról beszéljünk, hogy milyen jó ökörsütés lesz majd Gyõrben kárpótlásként :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A képen látható az eltett minta, amit az Ádám megevett :)
Jobbulást mindenkinek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

loati

loati

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Hello
Sysspo, a képek mikorra várhatóak?Már nagyon várjuk õket:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
De megették mindet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
off
ilyen helyeken megbontás után, illene fertõtleníteni a rendszert, pontosan az ilyen esetek elkerülése végett....
2, szabályokat betartva lehet annyira nem lenne nehéz, kizárni a kaját mint okozót ,csak át kellene adni az ÁNTSZ nek vizsgálatra a 72 óráig tárolni rendelt ételmintát.
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Hali!
Komoly a kép! Amúgy mikor Ádám kért tésztát, már nem volt... Akkor honnan szerzett :)? Mert nekem még volt egy az elözõ adagból egy saját zacsiba...
CMX, amít írtál érdekes... Lehet valamelyik Sport Gél-bõl vett mindneki hibás szériát :)
"Don't trust that man, That man could loose his trust
So many people have loose Their trust in Jah"

Burning Spear

KTM Race Comp. Süle Attila

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Én a tésztaöntetre szavazok, mint tettesre. Nálunk csak a tésztások kaptak hasmenést és azért úszták meg ennyivel, mert utolsóként már nem nem sok szósz jutott nekik.

Elég rejtélyes tud lenni egy ilyen eset. A kisebb fiam sulijában volt ehhez hasonló tavaly év végén. A 600 gyerekbõl kb 100 1-2 napig hányt, stb. Mindenki szidta a konyhát, a szakácsokat, aztán kiderült, hogy elõzõ nap javították a mosdókban a csapokat, és az egyik szerelõ beteg volt. Amelyik gyerek ivott a mosdóban másnap azokból a csapokból, az már vitte is a nyavalyát, meg fertözte a környezetét. Szóval bármi lehet a vége, ezért is hívogatnak minden résztvevõt, mert néha nagyon nehéz kinyomozni, hogy valójában mi a bûnös.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Szerintem Biró Ádám is beteg lett, õ olyan 3/4 4-kor evett duplaadag tésztát...

Itt egy kép az öngyilkosságról.

http://systemsport.n.../SYS_2286_2.JPG

Én a tésztaöntetre szavazok, mint tettesre. Nálunk csak a tésztások kaptak hasmenést és azért úszták meg ennyivel, mert utolsóként már nem nem sok szósz jutott nekik.

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
engem is hívtak... tényleg megnyugtató.
Szerintem Biró Ádám is beteg lett, õ olyan 3/4 4-kor evett duplaadag tésztát...
"Don't trust that man, That man could loose his trust
So many people have loose Their trust in Jah"

Burning Spear

KTM Race Comp. Süle Attila

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 posts

A különbözõ adatokat a versenyzõkrõl én adtam ki. Akiket felhívnak nem véletlenül teszik. Ha veled valami történik utólag mert rosszat ettél, akkor meg azért írnál ide a forumba, hogy elpanaszold a bánatodat, hogy nem foglalkozik veled senki. Akkor kinek reklamálnál? Nem, hogy örülnétek annak, hogy komolyan vesszük a problémát. Nekünk is épp olyan kellemetlen, a rendezõségbõl is többen rosszul lettek van aki korházban is volt. Tehát ha valakit zavar hogy ekkora figyelmet szentelünk a jövöbeni ilyen hibák elkerülésére, az engemet keressen meg szemléyesen, ne pedig oktalanságot irogasson.

Köszönettel és Tisztelettel:

Leon

vagy félreértettél, vagy nem olvastad figyelmesen végig a hozzászólásomat :) de sebaj... a "reklamálás" és egy story elmondása közt, azért van különbség :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Engem is felhívtak az ÁNTSZ-tõl, elég alaposan dolgoznak (megnyugtató), a fél életemet kikérdezték.