Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Konásandrisról egy egész jól elkapott pillanat.

http://systemsport.n...YS_K_095_05.JPG

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

remélem hogy most én is felkerülök...
kb 8x fényképeztek telibe,
meg kb 3x videóztak le úgy hogy közel-távol senki se volt,és csak engem vett az embered:icon_redf :D

Ha megadod a rajtszámod és a távot, akkor már most megmondom, hogy van-e rólad kép. A video az más kérdés, mert ott a több óra felvett anyagból készül egy film és van egy vágatlan célbaérés menüpont még.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Szia Sysspo, Duna Maratonon is ott lesztek?

Szia!

A Dunán egy fotósunk lesz, mert más esemény is van azon a hétvégén.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Hali!
Kaja: a kislány aki megnyerte az U15-öt a tésztától (a hányástól) 1.5 óra alatt annyi folyadékot vesztett, hogy Kõszegrõl mentõvel kellett Szombathelyre vinni. Közepesen súlyos állapotban érkeztünk vele. 2.5 liter infúziót kapott. "Szerencsére" Hétfõ du-ra már teljesen jól lett és haza tudtunk jönni.

Egyéb: én hosszún mentem, fel voltam készülve hogy nehéz lesz, bár most indultam Kõszegen elõször. Az hogy tolni kellett, meg van ahol tolni sem, csak a háton cipelni az a krém, de volt egy tolós szakasz ahol annyi bögöly volt - megõrültem. A lefeléket általában élvezem, de itt sikerült két elég nagyot esnem és ez egy kicsit visszavetett.

Én nem hibáztatom a szervezõket a kaja miatt, remélem komolyabb baja senkinek nem lett, erre (is) oda kell figyelni!

Gratula mindenkinek aki végigment. Mindig úgy érzem gyenge vagyok, de látom hogy a röviden is meg tudtok halni és ez jólesik :)

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Én sem a pályát szidtam, de az, hogy az ember leteker 43 km-t 1700m szinttel és utána gyanútlanul eszik a kajából, ott elfogadhatatlan, h. romlott legyen az étel!!!! Erre nincs mentség és mint olvastam, sokan rosszul lettek, a kórházról, infúzióról már nem is beszélve... Én még sose éreztem ilyen gyomorfájdalmat, mint vasárnap este és remélem h. lesz következménye a történteknek!!!!!
Ez persze arra vonatkozik, akik a kaját csinálták.

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Nagyon jó volt a pálya, tetszett minden, mert végre egy olyan terep, amilyenen naponta tekerek - sok hosszú emelkedõ, sok hosszú lejtõ :D. Nekem az elsõ frissítõ kicsit korán volt, de nem is hiányzott a három.

A kajáról: persze végsõ soron minden a szervezõk sara, mert jobban is meg lehetne válogatni az alvállakozókat, de emlékeim szerint az elõzõ években is ugyanez a társaság fõzött, és nem volt gond.
A kaja biztosítása meg nyilvánvaló, hogy csak így mehet, mert nem tartom túl valószínûnek, hogy bármelyik versenyszervezõnek 1000 fõs saját konyhát érdemes lenne fenntartania.

A "dögkút" beszólás azért nagy baromság IMHO.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tésztát? :D

mindent lehet....széles a választék
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

dögkútból ?

Tésztát? :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az elõzõ két Pannon marcin a büfével nem volt semmi gond. Sopronra már nem emlékszem biztosan, de Zalaszentgróton ugyanazok csinálták a büfét akik itt is... de hogy erre a hétvégére honnan szedhették össze a kaját, arra kíváncsi lennék.

dögkútból ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Sajnálom azokat akiknél betámadt a "kór", azonban ez csak részben a szervezõk hibája.
Legnagyobb gond az lenne, ha ez alapján ítélné meg bárki is a rendezvényt, hiszen véleményem szerint az ország legjobb pályája és Top 5 szervezése jellemzi Kõszeget.
Idén valahogy nem jönnek össze a versenyek, szilvás sem volt éppen jó...

Az elõzõ két Pannon marcin a büfével nem volt semmi gond. Sopronra már nem emlékszem biztosan, de Zalaszentgróton ugyanazok csinálták a büfét akik itt is... de hogy erre a hétvégére honnan szedhették össze a kaját, arra kíváncsi lennék.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kiváncsi vagyok, hogy megkérdeznek-e mindenkit.

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Sajnálom azokat akiknél betámadt a "kór", azonban ez csak részben a szervezõk hibája.
Legnagyobb gond az lenne, ha ez alapján ítélné meg bárki is a rendezvényt, hiszen véleményem szerint az ország legjobb pályája és Top 5 szervezése jellemzi Kõszeget.
Idén valahogy nem jönnek össze a versenyek, szilvás sem volt éppen jó...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Tobb helyrõl érkezõ információk alapján az étkeztetésbe hiba csuszott. Elnézést kérünk azoktol, akiket érint. A jelenlegi szabályozás szerint a tisztiorvosi szolgálat vizsgálatot indított az ok kiderítésére. Ennek okaként a nálunk lévõ adatbázisban szereplõ kerékpárosok nevét és elérhetõségeit a tisztiorvosi szolgálatnak elküldük. Sajnos én sem tudok többet, amint hivatalos információt kapunk a tunekek okárol, megirom.

Köszönettel:

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Sunshine

Sunshine

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Azokat dolgozom fel órák óta. Személyes benyomásom szerint a lehetöségek miatt klasszisokkal jobbak, mint a zalai képek. Persze a Ti véleményetek a döntö.

Szia Sysspo, Duna Maratonon is ott lesztek?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
remélem hogy most én is felkerülök...
kb 8x fényképeztek telibe,
meg kb 3x videóztak le úgy hogy közel-távol senki se volt,és csak engem vett az embered:icon_redf :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Azokat dolgozom fel órák óta. Személyes benyomásom szerint a lehetöségek miatt klasszisokkal jobbak, mint a zalai képek. Persze a Ti véleményetek a döntö.

várjuk mint az uzsonnát az oviban, de nehogy elkapkodd ;)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

már nagyon kíváncsi vagyok a képekre.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Gondoltam hogy lesz akit érdekel :) Addig is van itt pár kép, amir barátnõm csinált, hátha ez is érdekelhet valakit:

http://blog.com/phot.../673852/?page=1

Jó, hogy bekuldted, egyiken sem vagyok rajta, de ez a kedvencem :D
http://blog.com/photos/photo/2118841/

Ne üssetek :D

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Jó, hogy feltetted ezt a szintrajzot engem nagyon érdekel.

Gondoltam hogy lesz akit érdekel :) Szeva Sysspo! Láttam micsoda apparátussal dolgoztatok kint a pályán. Persze inkább az ösvényt figyeltem 50-60-nal lefelé zúgva, de azért láttam micsoda felszerelésetek volt. Tetszik ez a profizmus, már nagyon kíváncsi vagyok a képekre. Addig is van itt pár kép, amir barátnõm csinált, hátha ez is érdekelhet valakit:

http://blog.com/phot.../673852/?page=1

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Nagyon jó a kõszegi pálya, amiken én eddig rövid távon indultam messze ez a pálya volt a legnehezebb. Bár ebben nyilván az is közre játszik, hogy már kb. 9 kilométer után el akartam halálozni :)

csatlakozom, az elsõ emelkedõn és nagyon szédültem, nem tudtam mi van. pedig ittam, ettem. A pumpámat is odaadtam valakinek ;) Csak felküzdöttem magam, aztán elmúlt, de a látvány fentrõl mindenért kárpótolt. Sajnos, azt kell mondjam, hogy jobb pálya volt, mint a soproni.
Sõt a lányom is be van indulva nagyon...talán valamelyik osztrák versenyre kimegyünk vele, ott vannak direkt gyerekversenyek.