Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Írta 2007. június 26. - 10:41

Írta 2007. június 26. - 09:45

remélem hogy most én is felkerülök...
kb 8x fényképeztek telibe,
meg kb 3x videóztak le úgy hogy közel-távol senki se volt,és csak engem vett az embered:icon_redf
Ha megadod a rajtszámod és a távot, akkor már most megmondom, hogy van-e rólad kép. A video az más kérdés, mert ott a több óra felvett anyagból készül egy film és van egy vágatlan célbaérés menüpont még.
Írta 2007. június 26. - 09:41

Szia Sysspo, Duna Maratonon is ott lesztek?
Szia!
A Dunán egy fotósunk lesz, mert más esemény is van azon a hétvégén.
Írta 2007. június 26. - 09:41

Kaja: a kislány aki megnyerte az U15-öt a tésztától (a hányástól) 1.5 óra alatt annyi folyadékot vesztett, hogy Kõszegrõl mentõvel kellett Szombathelyre vinni. Közepesen súlyos állapotban érkeztünk vele. 2.5 liter infúziót kapott. "Szerencsére" Hétfõ du-ra már teljesen jól lett és haza tudtunk jönni.
Egyéb: én hosszún mentem, fel voltam készülve hogy nehéz lesz, bár most indultam Kõszegen elõször. Az hogy tolni kellett, meg van ahol tolni sem, csak a háton cipelni az a krém, de volt egy tolós szakasz ahol annyi bögöly volt - megõrültem. A lefeléket általában élvezem, de itt sikerült két elég nagyot esnem és ez egy kicsit visszavetett.
Én nem hibáztatom a szervezõket a kaja miatt, remélem komolyabb baja senkinek nem lett, erre (is) oda kell figyelni!
Gratula mindenkinek aki végigment. Mindig úgy érzem gyenge vagyok, de látom hogy a röviden is meg tudtok halni és ez jólesik

Írta 2007. június 26. - 09:18

Ez persze arra vonatkozik, akik a kaját csinálták.
Írta 2007. június 26. - 07:17

A kajáról: persze végsõ soron minden a szervezõk sara, mert jobban is meg lehetne válogatni az alvállakozókat, de emlékeim szerint az elõzõ években is ugyanez a társaság fõzött, és nem volt gond.
A kaja biztosítása meg nyilvánvaló, hogy csak így mehet, mert nem tartom túl valószínûnek, hogy bármelyik versenyszervezõnek 1000 fõs saját konyhát érdemes lenne fenntartania.
A "dögkút" beszólás azért nagy baromság IMHO.
Írta 2007. június 25. - 23:55

mindent lehet....széles a választékTésztát?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 25. - 23:55

Írta 2007. június 25. - 23:52

dögkútból ?Az elõzõ két Pannon marcin a büfével nem volt semmi gond. Sopronra már nem emlékszem biztosan, de Zalaszentgróton ugyanazok csinálták a büfét akik itt is... de hogy erre a hétvégére honnan szedhették össze a kaját, arra kíváncsi lennék.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 25. - 23:50

Sajnálom azokat akiknél betámadt a "kór", azonban ez csak részben a szervezõk hibája.
Legnagyobb gond az lenne, ha ez alapján ítélné meg bárki is a rendezvényt, hiszen véleményem szerint az ország legjobb pályája és Top 5 szervezése jellemzi Kõszeget.
Idén valahogy nem jönnek össze a versenyek, szilvás sem volt éppen jó...
Az elõzõ két Pannon marcin a büfével nem volt semmi gond. Sopronra már nem emlékszem biztosan, de Zalaszentgróton ugyanazok csinálták a büfét akik itt is... de hogy erre a hétvégére honnan szedhették össze a kaját, arra kíváncsi lennék.
Írta 2007. június 25. - 23:37

Írta 2007. június 25. - 23:36

Legnagyobb gond az lenne, ha ez alapján ítélné meg bárki is a rendezvényt, hiszen véleményem szerint az ország legjobb pályája és Top 5 szervezése jellemzi Kõszeget.
Idén valahogy nem jönnek össze a versenyek, szilvás sem volt éppen jó...
Írta 2007. június 25. - 23:18

Köszönettel:
Leon
Írta 2007. június 25. - 22:22

Azokat dolgozom fel órák óta. Személyes benyomásom szerint a lehetöségek miatt klasszisokkal jobbak, mint a zalai képek. Persze a Ti véleményetek a döntö.
Szia Sysspo, Duna Maratonon is ott lesztek?
Írta 2007. június 25. - 21:53

várjuk mint az uzsonnát az oviban, de nehogy elkapkoddAzokat dolgozom fel órák óta. Személyes benyomásom szerint a lehetöségek miatt klasszisokkal jobbak, mint a zalai képek. Persze a Ti véleményetek a döntö.

Írta 2007. június 25. - 21:43

már nagyon kíváncsi vagyok a képekre.
Azokat dolgozom fel órák óta. Személyes benyomásom szerint a lehetöségek miatt klasszisokkal jobbak, mint a zalai képek. Persze a Ti véleményetek a döntö.
Írta 2007. június 25. - 21:38

Gondoltam hogy lesz akit érdekel
Addig is van itt pár kép, amir barátnõm csinált, hátha ez is érdekelhet valakit:
http://blog.com/phot.../673852/?page=1
Jó, hogy bekuldted, egyiken sem vagyok rajta, de ez a kedvencem

http://blog.com/photos/photo/2118841/
Ne üssetek

Írta 2007. június 25. - 21:32

Jó, hogy feltetted ezt a szintrajzot engem nagyon érdekel.
Gondoltam hogy lesz akit érdekel

http://blog.com/phot.../673852/?page=1
Írta 2007. június 25. - 21:27

csatlakozom, az elsõ emelkedõn és nagyon szédültem, nem tudtam mi van. pedig ittam, ettem. A pumpámat is odaadtam valakinekNagyon jó a kõszegi pálya, amiken én eddig rövid távon indultam messze ez a pálya volt a legnehezebb. Bár ebben nyilván az is közre játszik, hogy már kb. 9 kilométer után el akartam halálozni

Sõt a lányom is be van indulva nagyon...talán valamelyik osztrák versenyre kimegyünk vele, ott vannak direkt gyerekversenyek.