Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

igérem a gyori pálya "konnyu" "laza" "pihenos" lesz a kedvedert...de mivel idén meg nem volt sar...igy mar most elkezudtuk ontozni a palyat hogy az evad vegere mindenki szokjon hozza mi var ra a kovetkezo fel evben:D

Leon

ugyis hiányzik a sár ;) az öntözés kevés, én építenék csatornarendszert, hogy rendesen el lehessen árasztani az utakat..

tegyetek bele patak átkelést is (kislõdön az finom volt). a pályán legyen min. 40 cm mély vízmosás mint Sopronban volt, kavicsos donwhill, mint kõszeg, a befutó olyan legyen mint Kõszeg, csak nem szerpentinnel. És a befutóban legyen jakuzzi, masszás és finom kaja :) Nem nagy igények ugye ? :D

p.s. ébresztõ, vissza dolgozni..nem álmodozunk..

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás

rendben ;) majd olyan pályát jelölsz ki, hogy ne érjek be mi ? :)

igérem a gyori pálya "konnyu" "laza" "pihenos" lesz a kedvedert...de mivel idén meg nem volt sar...igy mar most elkezudtuk ontozni a palyat hogy az evad vegere mindenki szokjon hozza mi var ra a kovetkezo fel evben:D

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

en midnig elobb eszek a kajabol mint Ti:D

de igerem elotted fogod kajloni...keress meg..kalapos szoros ronda napszemuveges leszek :D

Leon

rendben ;) majd olyan pályát jelölsz ki, hogy ne érjek be mi ? :)

mindezek ellenére a Kõszeg az egyik kedvenc versenyem...

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
en midnig elobb eszek a kajabol mint Ti:D

de igerem elotted fogod kajloni...keress meg..kalapos szoros ronda napszemuveges leszek :D

Leon

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

az ANTSZ meg nem fejezte be a vizsgalatot...remelem most mar hamarosan megteszik...en is kivancsi vagyok ra mi tortent...

Leon

mit csinálnak ennyi ideig ?

p.s. a kajából befutó után Te eszel elõször majd Gyõrben! :P

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
az ANTSZ meg nem fejezte be a vizsgalatot...remelem most mar hamarosan megteszik...en is kivancsi vagyok ra mi tortent...

Leon

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
van valami eredmény a híres tésztamérgezsrõl?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
én is köszönöm :)

profi munka :cool:

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Kössz a képeket, 10-et találtam magamról. Tetszik hogy rajtszám növekvõben csoportosítva. Profi...

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Már készül a Köszeg DVD a következö koncepcióval:

Menü 1: film a vágott anyagból
Menü 2: befutó vágatlanul
Menü 3: eredményhirdetés
Menü 4: vágatlan terep anyagok ( ami még elfér ), hogy minél többen megtaláljátok magatokat.

Az ár 1900 Ft. A vásárlási lehetöségek a következöek. Versenyen a standon, ami legközelebb a Zemplénben lesz (mivel tegnap megegyeztem a nagyon készséges szervezövel ), utalás számlára vagy postai utánvét. Utánvétnél a posta elég sokat lehúz. Pontos infók erröl hamarosan a honlapon is lesznek.

Ma elkezdjük feltölteni a közétáv kb. 450 és a hosszú kb. 200 fotóját.

Remek, a kõszegi DVD-bõl én is akarok venni majd egyet...

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

a Zalás képek közt találtam egy olyant, amin úgy nézek ki, mint aki álmosan beledõl a bokorba...(40km/h-val:D)

muti. érdekes, mert a mozgás nem mindig jön le a képeken. Az én kõszegi képeimen is kb 30-40el mentem lefele. De ebbõl nem látszik semmi.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Helyes, Ádámért kár lenne, nah meg a westiért is :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a Zalás képek közt találtam egy olyant, amin úgy nézek ki, mint aki álmosan beledõl a bokorba...(40km/h-val:D)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Bóbita

Bóbita

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Szerencsére ez az egy falat ért gyomrot, Ád nem ette meg a tésztát, sõõt, Kókusz is visszautasította.Lényegében úgy landolt a kukában, ahogy átvettük.Nem az ízzel volt a baj, csak valahogy nem csúszott.Minden oké nálunk, no gyomorkór.

hegigeri

hegigeri

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
DVD-t nemlehet valahol személyesen venni nem versenyen?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Lehet tudni, hogy még melyik versenyen lesztek ott idén ? Én is vennék dvd-t, de a zempléni maratonra nem megyek.
Elõre is kösz a választ.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Sysspo, a DVD-hez (ha jól értettem létezik majd egy ilyen is) hogy lehet hozzájutni (ár, posta, stb.)?

Már készül a Köszeg DVD a következö koncepcióval:

Menü 1: film a vágott anyagból
Menü 2: befutó vágatlanul
Menü 3: eredményhirdetés
Menü 4: vágatlan terep anyagok ( ami még elfér ), hogy minél többen megtaláljátok magatokat.

Az ár 1900 Ft. A vásárlási lehetöségek a következöek. Versenyen a standon, ami legközelebb a Zemplénben lesz (mivel tegnap megegyeztem a nagyon készséges szervezövel ), utalás számlára vagy postai utánvét. Utánvétnél a posta elég sokat lehúz. Pontos infók erröl hamarosan a honlapon is lesznek.

Ma elkezdjük feltölteni a közétáv kb. 450 és a hosszú kb. 200 fotóját.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Kép nem gép

a sysspo gépen rajt van a kép, ahogy Tamás igérte. Rövidtáv eddig. Jó képek, és a video. A dvd engem is érdekel.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Kép nem gép

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Nekem nemrég Marokkón, szóval lehet hogy ezért nem okozott gondot a tészta. Az Ádámról király a gép.
Az utolsó mondatos szövegek közé bekerülhet: "jólesik ez tészta ennyi mászás után"

Sysspo, a DVD-hez (ha jól értettem létezik majd egy ilyen is) hogy lehet hozzájutni (ár, posta, stb.)?