Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Igen, én is voltam, és kaptam is egy defektet az elején...
Azért jó volt, és szerintem is pöpec volt a kaja, meg minden.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

De én voltam az egyik parkolás irányító, támasztva a konát, 3 óra alvás után....:)

Épp az a vicc, hogy versenyzõkkel kellett kiabálni, mert annyi esze nem volt néhánynak, hogy a verseny befejezése után, miközben kiteker a még használatban lévõ pályára - ahol 40-el jönnek a versenyzõk - körülnézzen. Konkrét eset (nyomdafestéket nem tûrõ), aminek fültanuja voltam - 30 méterrel feljebb álltam az itató után - a fentebb említett szituációban történt, 3-an jöttek egymás mellett az itatótól 40-es tempóban, míg a már célba ért illetõ keresztben átment volna elõttük, körülnézés nélkül. Ha jól rémlik egy versenybíró kiabált.

Sajnos az autósokkal néha nem lehetett mit kezdeni, ez nem egy forgalomtól elzárt pálya, sajnos.

A kajával nem igazán értem mi a probléma. Frissítõpontokon: csoki, müzli, banán, víz. Ebéd: nem kis adag rántotthús+sültkrumpli+almapaprika vagy uborka oder sültkolbász+mustár+kenyér. Tûzdelt õzgerincet vársz fürjtojással, párolt káposztával vagy kijevi csirkemellett? :)

Volt még valaki innen a fórumról?

! ja én !
minden elismerésem a szint maximális volt nem tudtam mibe belekötni ! nagyon jó verseny volt ! remélem a gyõri is lesz ilyen jó !majd fotokat ha tudtok irjatok hol vannak

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
De én voltam az egyik parkolás irányító, támasztva a konát, 3 óra alvás után....:)

Épp az a vicc, hogy versenyzõkkel kellett kiabálni, mert annyi esze nem volt néhánynak, hogy a verseny befejezése után, miközben kiteker a még használatban lévõ pályára - ahol 40-el jönnek a versenyzõk - körülnézzen. Konkrét eset (nyomdafestéket nem tûrõ), aminek fültanuja voltam - 30 méterrel feljebb álltam az itató után - a fentebb említett szituációban történt, 3-an jöttek egymás mellett az itatótól 40-es tempóban, míg a már célba ért illetõ keresztben átment volna elõttük, körülnézés nélkül. Ha jól rémlik egy versenybíró kiabált.

Sajnos az autósokkal néha nem lehetett mit kezdeni, ez nem egy forgalomtól elzárt pálya, sajnos.

A kajával nem igazán értem mi a probléma. Frissítõpontokon: csoki, müzli, banán, víz. Ebéd: nem kis adag rántotthús+sültkrumpli+almapaprika vagy uborka oder sültkolbász+mustár+kenyér. Tûzdelt õzgerincet vársz fürjtojással, párolt káposztával vagy kijevi csirkemellett? :)

Volt még valaki innen a fórumról?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Én a fotóimat holnap kezdem feltölteni. Kb. 1200 van.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
eredmények, fotók mikortól várhatóak:?

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

jó verseny volt, részletesebben késõbb.. asszem a rajt elõtt, mintha kalát is láttam volna...

ill. Gabe nem ti irányítottátok az autósokat?

Jo verseny volt. De voltak vele komoly gondok.

1. a rendezok eleg durvan (nyomdafesteket nem turo szavakka) orditotak velem. Mert a befuto utan veletlen a palya fele indultam el...
2. tobb helyen jott auto, ahol nem kellett volna, pont elottem a brennbergi ter utan, jott egy auto a palyan, elottem majdnem elutotte a sracot.
3. a kaja eleg gaz volt, hogy vagy iszol vagy eszel, de legalabb nem volt mergezo. (tudjuk mar, mi lett a koszegi vizsgalat eredmenye?)

De emellett jokis veseny volt, koszonjuk a szevezest. Remelem jovore talakozuk ugyanitt.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jó verseny volt, részletesebben késõbb.. asszem a rajt elõtt, mintha kalát is láttam volna...

ill. Gabe nem ti irányítottátok az autósokat?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
kala melyik távon indulsz?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

bár nem engem kérdeztél:
http://maps.google.c...7,0.160675&z=13

THX:)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

itatópontrol senki nem tud semmit ?

megnéztem a tavalyi edzésnaplómat, kb a 18.km-nél volt az elsõ aztán 34-nél a 2.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

hát ha ez igaz, az nagyon gáz...

lesz sztem..:) Konás itt vicceskedik,

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Tavaly is volt, idén is biztos lesz, az egyik egy kerítés tövénél volt tavaly a másik a nagy kör végén a rajt cél területnél, a többire nem emlékszem, de 2 kulaccsal a közepet végig lehet tekerni. A zsebedbe meg tegyél 2 gélt és egy banánt aztán uzsgyi ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

én úgy hallottam, hogy idén nem lesz!

hát ha ez igaz, az nagyon gáz...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

én úgy hallottam, hogy idén nem lesz!

ne görcsölj már annyit. eddig mindig volt megfelelõ számú, viszonylag jó helyen.
vigyél egy kulacs szörpöt magaddal, aztán kihúzod két itatópont közt annyival...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Sár lesz?
www.sintesibikes.com

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
bár nem engem kérdeztél:
http://maps.google.c...7,0.160675&z=13

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Soproniaktól kérdezném, hogy hogyan lehet eljutni a vasútállomástól a maraton rajtjáig?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Segítség!!
Megy valaki Sopron Maratonra szombaton este vagy vasárnap reggel az Õrségbõl vagy Lenti környékét érintve, akihez csatlakozhatnék a kerékpárommal? Benzinbe beszállok!