Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Indította
KeX
, 2004. szeptember 09. 12:46
Írta 2005. június 13. - 10:19
mióta dolgozol te kerékpárboltban?
ha így van,akkor végre érvekkel fogom tudni alátámasztani,h miért nem szabad boltba vinni a kerót:)
ha így van,akkor végre érvekkel fogom tudni alátámasztani,h miért nem szabad boltba vinni a kerót:)
Írta 2005. június 13. - 10:13
mióta kerékpárboltban dolgozom, látom, hogy sok mindenhez szerelõ kel.... nagyon sokan vannak, akik a legalapvetõbb dolgokat sem képesek, vagy nme akarják megcsinálni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. június 13. - 07:56
há kábé
hameg elmászkál, akkor ott a fékkaron a tekerõke, amivel lehet az elõfeszítést adni rája, úgyhogy ez a bonyi mûvelet is kb 5 másodperc
ha meg ez nemjó akkor kilazítod a csavart és állítasz a bowdenen a féknél
JÉZUSOM!!! EHHEZ SZERELÕ KELL. OMG
hameg elmászkál, akkor ott a fékkaron a tekerõke, amivel lehet az elõfeszítést adni rája, úgyhogy ez a bonyi mûvelet is kb 5 másodperc
ha meg ez nemjó akkor kilazítod a csavart és állítasz a bowdenen a féknél
JÉZUSOM!!! EHHEZ SZERELÕ KELL. OMG
Írta 2005. június 12. - 14:01
beállítás után kétszer rámarkolsz markolatig a fékre...
és kész is a bowden helyére rakása.
és kész is a bowden helyére rakása.
Írta 2005. június 12. - 13:53
Kiralyok vagytok )) Es nem ironikusan ertem
Egyebkent az egyik pesti uzletben, ahova szoktam jarni szandekosan elore nyujtjak a bowdent (v-fek, valto) hogy kesobb amikor elviszi a felhasznalo a drotszamarat ne jojjon vissza azonnal, hogy elallitodott.
Es ahogy lattam naluk ez bevalt szoval, nem tudom mi az igazsag (mert az odaat van )
De ez volt ott a tapasztalat.
Egyebkent az egyik pesti uzletben, ahova szoktam jarni szandekosan elore nyujtjak a bowdent (v-fek, valto) hogy kesobb amikor elviszi a felhasznalo a drotszamarat ne jojjon vissza azonnal, hogy elallitodott.
Es ahogy lattam naluk ez bevalt szoval, nem tudom mi az igazsag (mert az odaat van )
De ez volt ott a tapasztalat.
Írta 2005. június 11. - 22:44
Írta 2005. június 11. - 22:35
Írta 2005. június 11. - 22:02
és akinek van ilyen is meg olyan is az akkor hova álljon ?bovdenház összemegy, juzer szerint tehht a bovden nyúlik szerintem szervezzünk egy tüntetést a hõsök terén és ott köpködhetik egymást a mekások és a hidrósok
Írta 2005. június 11. - 21:59
Írta 2005. június 11. - 21:54
tehát ami a jagwire ripcord bowden csomagolásán olvasható
(pre-stretched), annak az égvilágon semmi értelme?
(pre-stretched), annak az égvilágon semmi értelme?
Írta 2005. június 11. - 21:26
bovdenház összemegy, juzer szerint tehht a bovden nyúlik szerintem szervezzünk egy tüntetést a hõsök terén és ott köpködhetik egymást a mekások és a hidrósok
Írta 2005. június 11. - 20:55
Írta 2005. június 11. - 20:50
thez: talán már ki kéne heverni...
amúgy váltóbovdent nem azért kell néha tekergetni, mert nyúlik?
bezzeg a hidra lika csõ nem nyúlik, csak tágul
amúgy váltóbovdent nem azért kell néha tekergetni, mert nyúlik?
bezzeg a hidra lika csõ nem nyúlik, csak tágul
Írta 2005. június 11. - 19:46
rob: a használattól azért tud nyúlni...:-)
a bowdenház meg max összemegy az erõhatástól nem?
irapicsapággyal mi a gond?
hogy más a szakmai neve?
a bowdenház meg max összemegy az erõhatástól nem?
irapicsapággyal mi a gond?
hogy más a szakmai neve?
Írta 2005. június 11. - 19:26
Írta 2005. június 11. - 18:38
conor: majd adok én neked. irtam privit is
Zolle: sauhon az avidos fejreesõs csávó: na az én voltam
vegyetek régi fém fékcsöves 4dugattyús XT-t (ha tudtok) az mindent visz
Zolle: sauhon az avidos fejreesõs csávó: na az én voltam
vegyetek régi fém fékcsöves 4dugattyús XT-t (ha tudtok) az mindent visz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 11. - 16:33
és aki képes megnyujtani a bovdent a kerékpáron akár 1 mm hosszban is, az a vendégem egyláda sörre.
tekintve hogy az nem nyúlik, csak a bovdenház, mikor felejtitek már el ezt a baromságot? ipari csapágy.... ehhhh
tekintve hogy az nem nyúlik, csak a bovdenház, mikor felejtitek már el ezt a baromságot? ipari csapágy.... ehhhh
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.