inkább mégse. vidd szervízbeSzerintem: felül öntöm bele az olajat, alul meg folyik ki. Amikor tiszta olaj folyik, akkor elzárom alul.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Indította
KeX
, 2004. szeptember 09. 12:46
Írta 2005. június 15. - 08:15
például letöltöd a tárcsafékedhez való manuált.
Írta 2005. június 15. - 08:09
Hi all!
Le tudná vki írni, hogy hogyan kell olajat cserélni a tárcsafékben?
Illetve utána beállítani?
Szerintem: felül öntöm bele az olajat, alul meg folyik ki. Amikor tiszta olaj folyik, akkor elzárom alul.
De a beállításról fogalmam sincs.
Le tudná vki írni, hogy hogyan kell olajat cserélni a tárcsafékben?
Illetve utána beállítani?
Szerintem: felül öntöm bele az olajat, alul meg folyik ki. Amikor tiszta olaj folyik, akkor elzárom alul.
De a beállításról fogalmam sincs.
Írta 2005. június 15. - 08:04
Írta 2005. június 15. - 07:19
mondom tegnap láttam.Szép IS-rõl P.M.-re boxxihoz.Az Avid is P.M. nem?Akkor meg simán felmegy nem?
Absofuckinglutely infuckingcredible
Írta 2005. június 14. - 23:07
marmint alapbol ami boxxerhez megy adapter az 203as nem?...az jobban erdekel hogy a 203as juicy 5 hogy fog felmenni a boxxosra...
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Írta 2005. június 14. - 23:05
van.Tegnap a wilkerben majdnem azt adtak nekem más helyett.1800 Ft.
Absofuckinglutely infuckingcredible
Írta 2005. június 14. - 22:51
a hayes boxxer adaptere 203as tarcsahoz van ugye? es az jo lenne egy avid juicy five hoz?
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
wannabe...
wannabe...
Írta 2005. június 14. - 20:28
Írta 2005. június 14. - 19:40
egy aszfaltlefelé jános heygrõl, és kész is, az acor betét mûgyantás, gyorsan (be)kopik, jól fog.
ha nem megy a hegy, akkor locsolgassad kis vizzel, gyorsabban kopik be.
ha nem megy a hegy, akkor locsolgassad kis vizzel, gyorsabban kopik be.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. június 14. - 19:36
igen, normális.
menyni kell neki?
relatív
fékezgess sokat gyorsan erüsen, és tuti hamar összekopik.
menyni kell neki?
relatív
fékezgess sokat gyorsan erüsen, és tuti hamar összekopik.
Írta 2005. június 14. - 19:33
hy
na felraktam a xt fékkart, mûködik a magurával jaul
acor kék betét van gustav-ba, még új, 0km-es...mennyi km kell neki, hogy 100%-osan fogjon?
mert most még fullra behúzott fékkel sem emeli a hátúlját..ez ugye normális?
na felraktam a xt fékkart, mûködik a magurával jaul
acor kék betét van gustav-ba, még új, 0km-es...mennyi km kell neki, hogy 100%-osan fogjon?
mert most még fullra behúzott fékkel sem emeli a hátúlját..ez ugye normális?
Írta 2005. június 14. - 19:27
Írta 2005. június 14. - 18:54
shimano fékkar nem lesz jó, mert az avidba dot-os fékolaj kell, a shimanoba meg ásványi
Autist Team:)
Írta 2005. június 14. - 17:54
Hellosztok
Szal megrepedt a fékkarom(egy avid juicy 5 ösé) és az lenne a kérdésem hogy lehet e hozzá shimano fékkart használni? vagy lehet e hozzá szerezni avidot és mennyiért
válaszotokért elõre is köszi hellosztok
Szal megrepedt a fékkarom(egy avid juicy 5 ösé) és az lenne a kérdésem hogy lehet e hozzá shimano fékkart használni? vagy lehet e hozzá szerezni avidot és mennyiért
válaszotokért elõre is köszi hellosztok
Írta 2005. június 14. - 15:21
pl a fõnököm újabban nagy bicós lett(elértem nála, hogy bicóval járjon be a belvárosba, ne kocsival), de elvbõl nem koszolja be a kezét szereléssel, inkáább eltolja a szervízig....
Na ezzel én is így vagyok, csak ráadásul én szerelem a bringáját 2-3 éve. De mindegy, legalább +1 ember van aki teker néha. Persze hamar észrevette, hogy milyen szemetek az emberek a bringásokkal. Gondolom az Audival nagyobb a tekintélye....
Írta 2005. június 14. - 12:52
na most megnyugodtam..azt hittem, hogyén vagyok ilyentéren a legigénytelenebb/felelõtlenebb.. de nem..
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. június 14. - 12:38
salánál mikor benn voltam, hoztak be 2 bicót
srác 4 ujjal húzta a fékkart és tolta a biciklit be a boltba
"kicsit lötyög a pedál" mondta, az egész hajtókar lifegett, mert ki volt lazulva a középcsapágy. de vagy 3 centi játéka volt
a kormány is lötyög - rob által említett valami
ja és a féket is nézzétek meg légyszi
egyik imbusz csavar helyett egy sima egyenesfejû lemezcsavar
ennyit errõl
srác 4 ujjal húzta a fékkart és tolta a biciklit be a boltba
"kicsit lötyög a pedál" mondta, az egész hajtókar lifegett, mert ki volt lazulva a középcsapágy. de vagy 3 centi játéka volt
a kormány is lötyög - rob által említett valami
ja és a féket is nézzétek meg légyszi
egyik imbusz csavar helyett egy sima egyenesfejû lemezcsavar
ennyit errõl
Írta 2005. június 14. - 12:29
off
nem azzal van a bajom, hogy behozza, és meg kell csinálnom. azzal van a bajom, hogy addig használja (menetes kormánycsapi pölö) amig el nem törik (a villanyak, mert a kontraanya kilazult, ami miatt lógott az egész) majd csodálkozik, hogy hogy kerülhet alsóhangon is a csere (villa, kcs, szerelés) 4.000 huf-ba..... pedig egy valamit kelett volna csinálni: kézzel meghuzni a felsõ csészét, majd 32-es kulccsal a kontraanyát. még öltönyben is meg lehet csinálni.... persze jöhetsz, hogy mi van ha nincs 32-es kulcsom: nos akkor elmegyeka kerékpárboltba, és megkérem a szerelõt, huzza már meg, és tuti nem fog 4.000 huf-ot elkérni.
na látod ez a bajom! hogy az emberek nagyrésze igénytelen a kerékpárjával szemben.
on
nem azzal van a bajom, hogy behozza, és meg kell csinálnom. azzal van a bajom, hogy addig használja (menetes kormánycsapi pölö) amig el nem törik (a villanyak, mert a kontraanya kilazult, ami miatt lógott az egész) majd csodálkozik, hogy hogy kerülhet alsóhangon is a csere (villa, kcs, szerelés) 4.000 huf-ba..... pedig egy valamit kelett volna csinálni: kézzel meghuzni a felsõ csészét, majd 32-es kulccsal a kontraanyát. még öltönyben is meg lehet csinálni.... persze jöhetsz, hogy mi van ha nincs 32-es kulcsom: nos akkor elmegyeka kerékpárboltba, és megkérem a szerelõt, huzza már meg, és tuti nem fog 4.000 huf-ot elkérni.
na látod ez a bajom! hogy az emberek nagyrésze igénytelen a kerékpárjával szemben.
on
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. június 14. - 10:20
nos igen.tényleg annyira tudok kb bicózni, mint a vasárnapi szuzukisok..
de legalább vezetni tudok jól..
tudom, hogy annyi, csak utálom, így nem foglalkozom vele...
de szerencsére néha összefutok lcs-vel, és akkor õ megold nekem mindent..
de legalább vezetni tudok jól..
tudom, hogy annyi, csak utálom, így nem foglalkozom vele...
de szerencsére néha összefutok lcs-vel, és akkor õ megold nekem mindent..
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. június 14. - 10:19
Megvolt az elsõ nap a hegyen az új 203as bb7esemmel...(merev villával)
Nagyon nagy az a fék..fog mint a veszedelem,és sokak állításával szemben,adagolható!!
Legjobb vétel volt ennyiért
Nagyon nagy az a fék..fog mint a veszedelem,és sokak állításával szemben,adagolható!!
Legjobb vétel volt ennyiért
--->>PolarX2005<<---
Lecseréltem már egy SS-re!