aki nem vasárnapi autós, azért nem okoz neki gondot egy kerékcsere, vagy akksit cserélni, vagy folyadékot utántölteni.
ugyanígy nem okoz gondot 3 csavart meghúzni
legyen az a tárcsán vagy a váltón.. mert kb ennyit kell csinálni hogy belõdd a váltót
Egy kerékpárosnak alapvetõ dolog, hogy meg tudja szerelni a gépét(a cc-seknek meg kötelezõ pl. versenyek). Én 14 éves korom óta magam szerelem a gépemet a szerelés majdnem olyan jó, mint a tekerés, persze ha te használod megszerelt gépet.
Tudom. Én is szoktam más gépét is szerelni(pl. unokatestvérem dirt gépét teljes egészében én raktam össze és én is szerelem) és az jó érzés, ha megcsinálod, de ha valamelyik ismerõsöd odahoz egy Tescobike-ot akkor azt nem a legjobb érzés szerelni.Nem feltétlen kell magadnak használni a végterméket, nekem eccerüen jól esik ha vmi jó lesz, elõtte meg rossz volt. Nem csak a CCsek szerelhetnek ám. DH versenyen sincs mindenkinek szerelõcsapata
A sebesség mindent megold.
mióta kerékpárboltban dolgozom, látom, hogy sok mindenhez szerelõ kel....
nagyon sokan vannak, akik a legalapvetõbb dolgokat sem képesek, vagy nme akarják megcsinálni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Aha, a titok nyitja hogy használt bowdent kell eladni újként,cseles.:soczek:
Kiralyok vagytok
)) Es nem ironikusan ertem
Egyebkent az egyik pesti uzletben, ahova szoktam jarni szandekosan elore nyujtjak a bowdent (v-fek, valto) hogy kesobb amikor elviszi a felhasznalo a drotszamarat ne jojjon vissza azonnal, hogy elallitodott.
Es ahogy lattam naluk ez bevalt szoval, nem tudom mi az igazsag (mert az odaat van)
De ez volt ott a tapasztalat.