Nem tudom elképzelni, hogyha jól karban van tartva a bowden, akkor mi romolhat el rajta.
Omg.
Helló mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nemrégiben vettem egy Avid BB5 fékszettet. Boltban megnéztem, megvettem, felraktam, király. Viszont egy olyan féktárcsa van hozzá, amit nem találtam a neten. Ha esetleg valaki tud róla, hogy miért ilyen volt a csomagban, akkor kérem írjon nekem! A tárcsa hasonlít a BB7-es tárcsához, csak nem 12 küllõ van rajta, hanem csak 6 és az a 4 kis furat (ami a küllõ végén a tárcsán van), az nálam csak 1. Külsõleg ugyanolyan hullámos, mint a nagytesója. Vajon miért van ez, hogy még az Avid honlapján sincs fenn ez a tárcsa? Aki ír, annak megköszönöm.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!