Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Írta 2006. január 01. - 18:48
szal lenne egy problámám, tesómnak van egy 525 ös deoreje hátul és valamiért iylne reszelõ hangot ad ki, de ha fékezek vele akkor azonnal abbahagyja. nemotm mi lehet a baj
kb 1 hete volt szervízbe le lett légtelenítve beállítva ( mer tesómnak nemjó ha én cisnálom meg neki, de mind1 nem ide tartozik:D) . szerintetek mi lehet a baja, meg hoyg lehetne orvosolni?
jah és a pofa szinte 100% os
a zsenik átlátják a káoszt
Írta 2005. december 29. - 23:03
4 ev alatt Arrol nem en tehetek, hogy mostanaban egyre tobb a hulyegyerek
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 29. - 22:59
Írta 2005. december 29. - 22:57
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 29. - 22:56
Írta 2005. december 29. - 22:56
Nekem AVID CPS van ami k...va jól fog!!! Én nem is vágyom másra?
na jó talán egy HOPE MINI-re!!!
opi89
Írta 2005. december 25. - 13:41
Írta 2005. december 24. - 13:58
thez irigylem a türelmed.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. december 24. - 13:45
amúgy egy
villáskulcs kell ami az alsó légtelenítõ csavart kinyitja
egy fecskendõ(minél nagyobb)
egy gumicsõ a fecskendõ és a csavar közé
egy hegyes eszköz a kar tetején levõ kis pöcköt kiszedni
egy gumicsõ szintén felülre + egy edényke amibe folyik a felül kijövõ olaj(vagy a saját kis edénye)
3 kéz:)
és persze az olaj
a fékkart felfordítod, hogy a kis légtelenítõ pöcök felfelé álljon, majd kinyitod ezt, ráteszed a kis gumicsövet az edénykével és tartod. majd a fecskendõbe felszívsz olajat, majd ha a csõ teljesen buborékmentes akkor rányomod a féknyergen levõ csonkra, amit kinyitsz utána, és elkezded átnyomni az olajat. ezt addig csinálod, míg a csõbõl tiszta és buburékmentes olaj nem jön ki. ha ez van, akkor miközben a csõ és a fecskendõ még rajta van a légtelenítõcsonkon alul, elzárod a csavart a villáskulccsal. fencskendõt leveszed, lerakod. felül is elveheted a csövet, majd a kis pöcököt visszanyomod, és jól belenyomod azzal a bizonyos hegyes dologgal, amivel kiszedted(vagy bármi mással). jól letörölsz szárazra midnent, majd
fékpofát visszateszed(amit elötte mindenképpen! kiszedtél, és elraktál nagyon messze)
kereket is visszateszed, amit azért szedtél ki hogy a tárcsára se follyon rá(kellõ tapasztalat után már nem szükséges, bár bakik mindig lehetnek)
és nagyjából ennyi. ha rá szeretnél keveset tölteni, akkor felül zárod be elöbb, majd még nyomsz bele olajat, elzárod alul is, majd így rakod vissza a cuccokat(csavarhúzóval ha kell szétveszíted a pofákat/dugattyúkat - de ezt nem ajánlom)
asszem hirtelen ennyi most:)
Írta 2005. december 24. - 13:28
Írta 2005. december 22. - 22:52
az a gáz hogy a szervzben sem tudtak mit mondani...
ha van fejlemény írok,hátha más is jár igy
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. december 22. - 15:46
a gyári 10 rugó, hfx-hez goodridge 12 körül, MAG-hoz 15 körül. Mihailtól.
passz. ilyet még nem láttam.
Írta 2005. december 22. - 14:27
a fékkart odacsaptam egy nagyobb esésnél,az lehet hogy "befele"mozdult és valamit elnyomott
a vezetékkel nincs gáz mert enm érezni olajat sehol
mikor esés után összeszedtek,akor már "üres"érzése volt a fékkarnak,mintha enm lenne benne olaj és nem is volt
de a vezeték nem volt olajos...
lehet érdemes lenne azért egy uj vezetéket beszerezni!?!
csak az meg hány pénz?
karácsony környékén nem a legjobbkor jön...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. december 22. - 13:26
sztem alavetõen rossz fék nicns. mármitn ezt nem lenne szabad csinálnia anélkül hogy valahol engedné az olajat, aminek viszont kell lennie nyomának.
ismerõsnek ugyanez volt, és talált egy icipici lyukat a csövön a lengõkarnál.
és hasonló apróságok
ha nincs lyuk, akkor meg a féknyereg dugattyúnál, a túlfolyónál, etc etc kell eresztenie az olajat, ill szívnia be a levegõt....
Írta 2005. december 22. - 13:23
a csõ nem gázos,szal nem tudom
tulfolyó luka,ott lehet a gáz.
de azzol men is angyon lehet mit csinálni...
Írta 2005. december 22. - 11:42
igen annyiból veszel pl egy MAG fékkart, és lesz egy mag féked!hát akkor nem tudom mit lehetne csinálni,vezetéknek nincs baja...
állítólag a tulfolyó szimmerigje szar..??
nem is tudom,lehet hayes fékkert kapni!?
meg ha lehet mennyiért...
anyibol ebikon majdnem uj fékem van..
sux!!
ha megéri a befektetést, akkor...
karnak milyen szimeringje is van? van benne a dugattyú, van a túlfolyó lyuka, ill a csõ ahol kimegy a karból az olaj féknyereghez.
Írta 2005. december 22. - 10:02
Van egy Avid tárcsám, amiben cseszett nagy 8as figyel. Kb. 2 mm-es. Hogyan tudnék javítani a helyzetén? Arra gondoltam, hogy felhevítem, tûzhelyen és utána esetleg jobb lesz, de nem vagyok benne biztos.
használattól kiegyenesedik ám
persze extrémen kell fékezni, tehát nem boltig meg vissza..
Írta 2005. december 22. - 09:59
melegítés miért gondoltad? egyenletesre hõtágulja magát?
Írta 2005. december 22. - 09:45
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. december 22. - 00:58
állítólag a tulfolyó szimmerigje szar..??
nem is tudom,lehet hayes fékkert kapni!?
meg ha lehet mennyiért...
anyibol ebikon majdnem uj fékem van..
sux!!