és egyáltalán nem biztos, hogy rosszabbul jársz vele
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Started by
KeX
, 2004. September 09. 12:46
Posted 2005. January 07. - 15:32
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_rvilike_*
Posted 2005. January 07. - 15:14
Ehh,avid mar nem tud folizgatni Minden valoszinuseg szerint egy gyonyoru Hope Mono Mini kerul majd a gepemre.Nagy fekero,jo adagolhatosag,igenyes kulso )
Posted 2005. January 07. - 14:07
De,hogy megnyugodjatok: Isteni kis fék:D
Brutál fékerõvel,de az adagolhatóság nem olyan jó,bár aki Avid tárcsát vesz,az pont a digitális fékerõ miatt veszi:D
Üdv:thy
Brutál fékerõvel,de az adagolhatóság nem olyan jó,bár aki Avid tárcsát vesz,az pont a digitális fékerõ miatt veszi:D
Üdv:thy
vendég_rvilike_*
Posted 2005. January 07. - 13:29
vendég_rvilike_*
Posted 2005. January 07. - 13:28
Tudtal venni 160as elso Juicy 7et? Szakadjal szejjel
En korbetelefontaltam az orszagot,sehol nem volt,ezek utan folhivtam a nagykert,h mi a rak van,erre ok mondtak h persze hogy nem kapok,mert be se hoztak az orszagba.Azt is mondta hogy aprilisig nem is hoznak.
Szal ha volt is,mar elfogyott,es nem kapkodnak ujat hozni.
En korbetelefontaltam az orszagot,sehol nem volt,ezek utan folhivtam a nagykert,h mi a rak van,erre ok mondtak h persze hogy nem kapok,mert be se hoztak az orszagba.Azt is mondta hogy aprilisig nem is hoznak.
Szal ha volt is,mar elfogyott,es nem kapkodnak ujat hozni.
Posted 2005. January 07. - 12:55
vendég_rvilike_*
Posted 2005. January 07. - 12:52
Posted 2005. January 07. - 12:45
vendég_rvilike_*
Posted 2005. January 07. - 12:24
Avid?Az lehet,de a kovetkezo csak aprilis eleje korul jon,es most basztak behozni elso Juicy 7-et 160as tarcsaval,szoval aprilisig ilyen nem is lesz fellelheto magyarorszagon.Gratulalok nekik.
Posted 2005. January 07. - 11:00
vendég_rvilike_*
Posted 2005. January 07. - 07:54
Posted 2005. January 07. - 00:13
(m)UFFszerintem meg minden bolt szervizében minden fék (váltó/teló/x) szakszerü szervizelését kellene ellátni, és ezt hírverés nélkül. mert ez ALAP.
béjbi,yól szóltál
én is erre akartam rámutatni
Posted 2005. January 06. - 20:03
értem. tehát az hír, hogy mostantól a "jelentõsebb boltok" szervízeiben szakszerüen fogják szerelni az avid fékeket. Ejha. hát idáig is eljutottunk.
szerintem meg minden bolt szervizében minden fék (váltó/teló/x) szakszerü szervizelését kellene ellátni, és ezt hírverés nélkül. mert ez ALAP.
na ezért nem voltam feldobva a hír hallatán.
Nem a boltokkal van a bajom, vagy a továbbképzésen résztvevõ szerelõkkel, nem is az aviddal, hanem csak simán utálok a balkánon élni. de ez már off
szerintem meg minden bolt szervizében minden fék (váltó/teló/x) szakszerü szervizelését kellene ellátni, és ezt hírverés nélkül. mert ez ALAP.
na ezért nem voltam feldobva a hír hallatán.
Nem a boltokkal van a bajom, vagy a továbbképzésen résztvevõ szerelõkkel, nem is az aviddal, hanem csak simán utálok a balkánon élni. de ez már off
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_rvilike_*
Posted 2005. January 06. - 19:32
Jah,fasza hogy tudjak majd szerelni is,de en jobban orulnek ha elobb hoznanak is az orszagba a forgalmazott termekbol,es nem csak aprilisra...
Posted 2005. January 06. - 18:35
szertem meg dicséretes dolog, bár sok hasznát nem látom, mert az avid is csak egy fék, annyiban nem különbözik, de rosszat nem tesz. végre valami elõremutató dolog történik, de persze ez sem jó....
Posted 2005. January 06. - 18:29
Szeretem mikor valaki feltételez valamit,és a többiek továbbköltik...
De hát egész m.o.-ilyen..
egyébként minden jelentõsebb bolt szerelõje ott lesz a továbbképzésen,ami sajna nem hawaii-n lesz megtartva....
De hát egész m.o.-ilyen..
egyébként minden jelentõsebb bolt szerelõje ott lesz a továbbképzésen,ami sajna nem hawaii-n lesz megtartva....
Posted 2005. January 06. - 16:34
ja. kb én is így hiszem.
meg a forgalmazó amúgy is csak vitrinben lát ilyet, max a raktáros srácok fognak ilyet a kezükbe...
de rossz indualtúak vagyunk ma.
meg a forgalmazó amúgy is csak vitrinben lát ilyet, max a raktáros srácok fognak ilyet a kezükbe...
de rossz indualtúak vagyunk ma.
Posted 2005. January 06. - 12:44
szerinted?
nem az van, hogy elvittek egy-két muftit pezsgõzni valami kényelmes vidéki 5csillagosba, sajtótájékoztató címszóval, de csupa olyan embert, aki szerszámot már egy ideje nem fog a kezébe? miért gondolom így? mert én már csak ilyen kis rosszindulatú vagyok a magyar kerékpár-üzletággal szemben.
:rocketman
nem az van, hogy elvittek egy-két muftit pezsgõzni valami kényelmes vidéki 5csillagosba, sajtótájékoztató címszóval, de csupa olyan embert, aki szerszámot már egy ideje nem fog a kezébe? miért gondolom így? mert én már csak ilyen kis rosszindulatú vagyok a magyar kerékpár-üzletággal szemben.
:rocketman
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. January 06. - 12:07
forgalmazói, vagy kereskedõi? mert ha a forgalmazók tudnak, ami kb kevés ember.meg boltok visszaküldik a forgalmazónak javításra....
cirka 1-2 hét
vagy forgalmazó=kereskedõ?
minden boltos továbbképzõdik?
cirka 1-2 hét
vagy forgalmazó=kereskedõ?
minden boltos továbbképzõdik?
Posted 2005. January 06. - 12:00
forgalmazója ... vesznek részt...
mondjuk hawaii
nem ezzel kellett volna kezdeni? szvsz természetes,h ha már forgalmazzák,akkor urambocsá' meg is tudják szerelni,ha kell
mondjuk hawaii
nem ezzel kellett volna kezdeni? szvsz természetes,h ha már forgalmazzák,akkor urambocsá' meg is tudják szerelni,ha kell