Jelentkezz be Regisztrálj

Sport kiállítás 2005 Március 3-6
Írta 2005. március 10. - 22:39

Írta 2005. március 10. - 13:15

Chief said
Ezt az origo-Deluxe-ban találtam:
"A másik szívünknek kedves esemény pedig már a kerékpárokat felvonultató pavilonban ért minket, ahol egy teljes vadászati menetfelszerelésbe öltözött idõs úr magyarázta tizenéves unokájának, hogy "vicces, milyen mániákusok ezek a biciklis fiúk"."

hehe..

De az biztos, hogy iszonyat vásárlóerõt képviselnek vadász barátaink..Ha ezek kiszabadulnak a zöldbe, kõ kövön nem marad. De legalább volt egy nyugodt 7végéjük nyúléknak/õzéknek.
Írta 2005. március 10. - 13:12

HKT said
Azt hiszem igen jo kepet sikerult csinalnom a specializedes es meridas lanyrol... persze kozeli. Majd belinkelem. Apropo a colnagos lany is nagyon mosolygott, mindenesetre elvezte hogy inkabb Ot fotozzak es nem a vazakat melletteTovábbra is képek !!!!! Légysz akinek van képe a hoszteszekrõl tegye fel !!!!!! kösz
HKT

Írta 2005. március 10. - 13:08

Engem is leszedett a kedves biztonsagi or zaras utan egy geminirol... pedig akkor nem zavartam volna ott senkit sem.
Ezek utan szerintem is olcsobb kellemesebb egy sajat uzletben kiallitani, par rekesz sorrel meg miegymassal, meg igy is jobb, es mondjuk meghivom a torzsvasarloimat. Mindenki jobban jar! (epp ezen a nap voltam egy hasonlo rendezvenyen is XY(Z)

Írta 2005. március 10. - 12:37

"A másik szívünknek kedves esemény pedig már a kerékpárokat felvonultató pavilonban ért minket, ahol egy teljes vadászati menetfelszerelésbe öltözött idõs úr magyarázta tizenéves unokájának, hogy "vicces, milyen mániákusok ezek a biciklis fiúk"."
Írta 2005. március 10. - 10:56

Demján papa megveszi kilóra. De akár milligrammra is. Pénz nem számít.
Ilyen még nincs otthon

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 10. - 09:43

Endroo said
Ja de attól még ki kell fizetni + a stand falai + villany + belépõ a teherautónak amivel behozod a szarjaid + + + + De nem baj, mert 5 éven belül lakópark lesz a hungexpo helyén.
Demján papa megveszi kilóra. De akár milligrammra is. Pénz nem számít.
Írta 2005. március 10. - 06:50

savanyugabi said
Ja de attól még ki kell fizetni + a stand falai + villany + belépõ a teherautónak amivel behozod a szarjaid + + + + De nem baj, mert 5 éven belül lakópark lesz a hungexpo helyén.[url]Mondjuk, ez leírható költségként az adóból?
Írta 2005. március 10. - 02:36

no, igen. Nem is csoda, hogy sok üzlet nem képviseli magát. Ettõl az is olcsóbb, ha lejammel egy Bp. környéki CC/DH anyámvalaga megmozdulásra, s ott alakít egy kis murit ...Molinók gondolom, ugyis megvannak, berak az LT-be 2 köbméter prosit, 5 biciklit, 3 kempingszéket,egy sörsátrat, a hülyegyerekekenek 30 doboz redbullt...16 papir+áfa négyzetméter...
Mondjuk, ez leírható költségként az adóból?
Írta 2005. március 10. - 00:47

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. március 09. - 15:58

Írta 2005. március 09. - 15:45

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 09. - 14:15

HKT said
Ha én fizettem volna egy kalap pénzt azokért a hölgyekért (bocs: csak a hostess szolgáltatásért...), akkor csináltam volna legalább egy (sok) közös fotót... De lehet, hogy a csajokon lévõ mez a lényeg...?Továbbra is képek !!!!! Légysz akinek van képe a hoszteszekrõl tegye fel !!!!!! kösz
HKT

Írta 2005. március 09. - 13:41

Írta 2005. március 09. - 12:59

Írta 2005. március 09. - 12:20

HKT
Írta 2005. március 08. - 23:39

csgy said
Neem, egy szõke morcos katalógusbuzi barátnõvel voltam, de semmi horgászkalap. Én még mufurcabb lehettem, mert teletömte a táskám -kellys villogóval kombinálva,csak miheztartás végett- mindenféle szarral, amit a baszott búvármopedutazásszállás standokon vadászott.Savanyú nem téged láttalak péntek délután horgászkalapban, nagyon morcos barátnõvel?
Holott életében nem merült még mélyebbre vizet illetõen, mint a kád leeresztõdugója... :sex:
Írta 2005. március 08. - 14:30

Írta 2005. március 08. - 12:59

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 08. - 07:10

blash said
Ez mi? Brake therapy-s merevváz? Nem is láttam. :scared:Ez is ott volt a'm