Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Globális felmelegedés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1666 hozzászólás a témában

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
kala félreértesz
nekem is vannak kis faluban élõ ismerõseim, telejsen normálisak és tesznek a környezetükért. sõt én sem fûthetõ lépcsõn megyek haza...
arra céloztam, hogy sok tudatlan ember van, akinek emiatt vagy más okból rossz hozzáálással rendelkezik. pl elmegy diszkóba és eldobálja az üvegeket, csikkeket. ezekre gondoltam, mert RENGETEG ilyen van. és legalább olyan birkák, mint a sokak által lenézett amcsi nép. ott is van, itt is.
na már látom kár volt elküldeni azt a postot ...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nézz már meg egy "falusi" családot (még az sem kell, van itt bpn is elég)... ez ugyan az más köntösben...

Ezt a falusi családot nem értem...Kissé t@hó beszólás,már nem azért.Sok rokonom él Zalában,egy 200 lelkes faluban,és szerintem környezet-tudatosabban élnek,mint sok Mber itt...Mert figyelnek a természetre,ugyanis abból élnek.(mezõgazdaság+turizmus) Szelektív hulladékgyûjtés,természetes öntisztulás megoldása a falun átfolyó pataknál, csapadékgyûjtés, erdõgazdálkodás. Sorolhatnám.Persze könnyû a nagyon szegény portákat felhozni,ahol halomban áll minden,amit mi szemétnek néznénk és küldenénk is a telepre,de ezt baromira igazságtalan olyantól hallani,akinek nincsenek megélhetési problémái.
Szerintem maradjunk a topik eredeti témájánál...Nem igaz,h remeteként kell élned,ha vigyázni akarsz a környezetedre...A kis dolgoktól kezdve (természetbarát anyagok használata) egészen a tudatos,1ébként megtérülõ környezetközpontú tervezésig (olyanra gondolok h 1 háznál pl. a hõszigetelést a leggazdaságosabban megoldani elég fontos,h ne az utcát fûtsük - lásd fûtött kocsibejáró olyanoknak,akik lusták havat lapátolni).

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

a síkhülye után milyen fokozat jön?
a hambi vs megyes rács meg csak szemléltetés.

Még mindig nem érted. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Szóba jött a túróstáska,meggyes pite,...
Én cukrásznak tanulok és tudom, hogy azért annyira nem vészes a helyzet egy ilyen uzsisütinél mint egy hambinál (persze, ha nem tecsós)
Ezekben elvileg csak természetes anyagok vannak, tele teljesértékû fehérjével és egy bögre kakaóval kombinálva az ebéd és a vacsi közt elegendõ energiát biztosít az ember fiának, igaz, hogy ezeket manapság inkább reggelire fogyasztják, de így is több szól mellette mint ellene (fõleg ha egy hambi a vetéjtárs)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a síkhülye után milyen fokozat jön?
a hambi vs megyes rács meg csak szemléltetés.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
más, de wtc:Írd be gúgliba, hogy ufo wtc kapsz pár linket meg videót,...

bptitans.hu

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nem mondtam, hogy a földieink nem birkák...csak vannak fokozatok.

A hambi vs. tökös pite meg nem vágom hogy kerül ide. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nézz már meg egy "falusi" családot (még az sem kell, van itt bpn is elég)... ez ugyan az más köntösben...
amugy meg igen, már itt is hambi meg kóla van... jee remélem az autók is elterjednek errefelé...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az a baj hogy itt is hamburger kóla van;)

És általánosítás nem nevetséges hanem erõsen megalapozott;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a magyar ember is birka... ugyanúgy veszi be Xedszerre az aktuális kormány f@szságát, mint bush értelmes maszlagját a tengerentúlon...

mellesleg itt szabad a cigóknak a szennyvizet a fölkdútra engedni, ahol ralliznak a széthajtott suzukival, amibõl dõl a füst.
meg itt nem hamburger meg kóla van, hanem túrós batyu/meggyes rács/almás dara/stb. 10%os gyümilével, gumicukorral...

melyik jobb? ha már szennyezem a környezetem, legalább stílusosan tegyem... az eredmény ua. mert kivédeni nem lehet, talán ha elmész remetének.
persze nem azt jelenti, hogy nem kell törekedni, csak számomra nevetséges ez az általánosítás az amcsikkal szemben...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az összeesküvés elméleteknek meglepõen magas százaléka bizonyul igaznak (a többi attól meg baromság maard !) -jóval késõbb. ;) Az oldal készítõje egyébként túl sokszor olvasta el a "Da Vinci kód" és az "Angyalok és Démonok" címü bestseller-eket.

Mer' egy állat vagyok !

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

A utsó/folyamatbanlévõ háborújuk okához csak ennyit fûznék: http://thebiggestsec...line.fr/nwo.htm
Itt vannak érdekes dolgok a WTC -nél történt eseményekrõl, képekkel és szöveggel.
Kicsit antiusa oldal, de ez van :)

Az oldal készítõje kicsit rá lehet kattanva az összeesküvés elméletekre, a másik hobbija pedig nyilván az h mindenhol sátánt keres. SZVSZ szánalmas kis oldal
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Iljics már vártam hogy beírsz ide;)maximum tisztelet a felmelegedõs post-ért!:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
hát jah...
de ahogy elnézem mi is "jó" irányban haladunk...
amerikanizálódás rulz...:-X
Autist Team:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

USA. Láttátok a Fharenheit 9/11 címû dokumentumfimet. Ha annak a fele igaz akkor már az is szép.
Az USA ( Bush ) üzleti, gazdasági érdek nélkül semmit nem tesz.

Annak a filmnek sajnos jó esetben is csak a fele igaz, így aztán az emberek nem hiszik el a másik felét sem. Egy barátomnak van több amerikai ismerõse is, európai ember nem tudja elképzelni, hogy _mennyire_ birkák !!! Egyszerüen nem lehet szavakbaönteni ! A politika és a média _bármit_ megcsinálhat velük, _bármit_ elhitethet velük, szemernyi kétség sincs bennük !

Mer' egy állat vagyok !

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Sajnos tényleg nem tehetünk sokat...
csak abban reménykedhetünk hogy a sok kicsi sokra megy, azaz ha mindenki jobban odafigyel a környezetére, akkor talán lehet lassítani ezt a folyamatot...
de ami a világ nagyhatalmait illeti, mindig egy dolog érdekli a vezetõket: a pénz.
és ha nem hoz hasznot nekik a környezet kímélése, akkor nem nagyon fogják aláírni ezeket az egyezményeket az ilyen nagy országok mint az USA vagy Kína vagy India.
Thommeynak meg teljesen igaza van sztem a benzinkutas hasonlattal is...
miért vinné el a benzinkút a brigéciolodat, akkudat, ha még fizetnie is kell hogy ártalmatlanítsák...
az meg hogy törvény írja elõ: hát kiváncsi lennék mennyire ellenõrzik...:rolleyes:
de azok alapján amennyi ilyen hordót találnak mindenfelé, van elképzelésem...
az avatar képem meg most magáért beszél:)
Autist Team:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Én azért remélem hogy szépen lassan kihalunk...megérdemeljük...

A fehér ember bizonyosan kihal nem is olyan borzaszóan sokára.

Egyébként meg ahogy egy nálam jóval okosabb/képzettebb ember mondta: "A világ sorsa Bush megválasztásánál dõlt el."

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Én meg abban bízom, hogy végre itt vagyunk a Vízöntõ korszak kezdetén. Szerintem az emberek tudatában nagy változás áll be hamarosan. A vízöntõk álmodoznak, és meglepõ új dolgokat progukálnak. Szóval, ha az egész Föld ebbe a korszakba lép, még történhetnek jó dolgok. Én õszintén mondom, hiszek a csodákban. :)

Ez -már bocsánat- egy egetrengetõ baromság minden _igazi_ asztrológus szerint.
Ettõl függetlenül a csodákban lehet hinni !! :)

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ez a felmelegedés dolog igen közkedvelt, DE: az éghajlat eddig is változott, eddig is voltak felmelegedések és lehülések, hát ez van most is, annyi a különbség, hogy most itt vagyunk, akkor meg nem voltunk ! ;) Meg persze most a fejlett ipari országok keményen katalizálják a folyamatot, dehát ez van, ez már nem fog megváltozni csak egy "Holnapután" (ami egyébként totál baromság) kaliberü kataklizma után.

Mer' egy állat vagyok !

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A utsó/folyamatbanlévõ háborújuk okához csak ennyit fûznék: http://thebiggestsec...line.fr/nwo.htm
Itt vannak érdekes dolgok a WTC -nél történt eseményekrõl, képekkel és szöveggel.
Kicsit antiusa oldal, de ez van :)

bptitans.hu