Én meg abban bízom, hogy végre itt vagyunk a Vízöntõ korszak kezdetén. Szerintem az emberek tudatában nagy változás áll be hamarosan. A vízöntõk álmodoznak, és meglepõ új dolgokat progukálnak. Szóval, ha az egész Föld ebbe a korszakba lép, még történhetnek jó dolgok. Én õszintén mondom, hiszek a csodákban.

Egyébként meg a Föld életében én úgy tudom még mindig a jégkorszak vége felé járunk, hiszen még jó nagy jég van a sarkokon. Az, hogy mi kipusztulunk, nem hinném, hogy sok problémát okozna a Földnek. Talán helyet adnánk egy kulturáltabb, inteligensebb, jobb fajnak. (Amik lehet, hogy végülis a mi lelkeink lesznek újjá születve egy magasabb szinten...)
Az emberiség mi vagyunk. Én is és ti is. Nem mutogathatunk az amerikaiakra, vagy a kínaiakra. Ez a probléma mindnyájunké. Az õ éhezésük is a mi problémánk is, ahogy mi nem foglalkozunk az õ bajaikkal, úgy õk sem a mienkkel. Pedig közös a probléma.
Szerintem, ha bekerül a köztudatba, hogy ártunk a mostani klímának, talán, ha több apró gondolat, tudat foglalkozik ezzel, az összeadódik, és történik valami.
Mondom, történhetnek csodák...
Szerintem amit mi személy szerint tehetünk a földért, az az egymás iránti megértés, együttérzés, és segítés.