A legviccesebb az volt, amikor Szept 11. után azt mondták, hogy a felrobbant repülõbõl a robbanás következtében vhogy kikerült egy papírfecni, amelyen a terroristáké volt. (adatok meg miegymás...)
csak azt nem tudom ezt ki vette be:D
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Én meg azt nem értem, hogy ha a hold föld körüli keringési idelye megegyezik a saját tengelye körül megtett fordulat idelyével, tehát a holdnak mindig ugyanazt a felét látjuk a földrõl, akkor a híres felvétel hogyan készült amin az ûrhajósok a holdon nézik a földfelkeltét:chin:. Egyikük még mesél is róla, hogy élete legszebb pillanata volt mikor a föld felbukkant a hold horizontján!Az egyik Holdraszállás tényleg kamu. Ott lobog az amerikai zászló... Szél? Hold? Ez hogy jn össze? Errõl hallottam.
:unia:
Ugye ezt Te se gondolod komolyan? A gazdasági élet nagykutyái még itthon sem csak a tõzsdén vannak jelen, nemhogy Ámerikában. Ha egy energiaipari multi van a markodban (vagy bármi más), akkor keményen buktázol egy ilyenen.és adoott bankszámlával ottvan aki ezt kitervelte.
kivette pénzét addig a tõzsdérõl, megtörtént, megcinálták a szept1
csak nyert ezen is...
Szal az amcsik megrendezték az egészet... Na akkor azt mesélje el nekem valaki, hogy mi értelme lenne ennek? Ürügyet kerestek az iraki háborúra?Korábban én is azt hittem, de figyelve, hogy mi zajlik manapság Amerikában Bush ideje alatt kezdek ebbe kételkedni. Sajnos azt kell látnom, hogy õt is csak a pénz meg a haszon érdekli. És ott, ahol ez a fõ szempont, ott szörnyû dolgokra képesek az emberek. Hazaárulástól kezdve mindenre.
És azt tudtátok, hogy a holdraszállás is kamu? Papírból volt kivágva a holdkomp, látni a hurkapálcát néhány képen.
Én nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, viszont a híreknek se dõlök be 100%-ig. Azt viszont képtelenségnek tartom, hogy bármilyen kormány bármilyen cél érdekében támogasson egy 9/11hez hasonló balhét a saját hazájában. Persze lehet hogy túl naív vagyok.