Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Indította
csgy
, 2005. január 23. 10:58
Írta 2005. november 07. - 19:09

Vazze!!! Ez egy bicigli!
http://pix.bikemag.h...za 037.jpg.html
Charon!
Jók a képek!Sok a házinyúlatok, de jók.
http://pix.bikemag.h...za 037.jpg.html
Charon!
Jók a képek!Sok a házinyúlatok, de jók.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2005. november 07. - 19:07

vendég_Charon_*
Írta 2005. november 07. - 18:45

Pedig direkt félretettünk egy adag pizzát és tortát, hogy ha ételmérgezéssel meglátogatunk, tudjál mibõl kiindulni.

Írta 2005. november 07. - 18:19

Igaz, az idézõjelet észre sem vettem... sok volt egy kicsit nekem ez a hétvége.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 07. - 17:13

Sziasztok a szombati laza aszfaltozás az tényleg csak aszfaltozás lesz, vagy érdemesebb vastag gumival menni.
Nem tök mindegy? Ha nem tetszik a terep, majd futsz melletünk.
Megjegyzem a környéken nem sok olyan hely van, ahol slick gummával ne lehetne rendesen haladni, max a homok egy kicsit zizis, de akinek olyan kedve van, az maradjon csak terepgumin.
idézõjeles aszfalt = terep
Írta 2005. november 07. - 17:07

Mi is lesz ez a szombati buli?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. november 07. - 17:01

Sziasztok a szombati laza aszfaltozás az tényleg csak aszfaltozás lesz, vagy érdemesebb vastag gumival menni.
Amúgy remélem jó volt a party , és meleg üdvözletem minden délben kelõnek... >
morg morg
Amúgy remélem jó volt a party , és meleg üdvözletem minden délben kelõnek... >

Ha valami elromlik, félvállról kell venni!
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 07. - 15:33

Egy halom vörös szem, mert lusta disznó vagyok: http://pix.bikemag.hu/Es_k_pek/pizza/
Írta 2005. november 07. - 14:07

Írta 2005. november 07. - 13:20

Hali!
Erika, Dante sok jót nektek.
Múlt héten nem volt net a fõsulin, de....
Síkfõkúti képek: http://pix.bikemag.h...cs_rz/sikfokut/
Erika, Dante sok jót nektek.
Múlt héten nem volt net a fõsulin, de....
Síkfõkúti képek: http://pix.bikemag.h...cs_rz/sikfokut/
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. november 07. - 10:04

Párom meg összenõtt a bringával végleg. Ahol eddig lefele max 20-al mert menni láblecsúszás-a-pedálról félelem miatt, most 46-ot tekert ki. Kezdek félni. És még csak nem is dõlt el egyszer sem! :-)
Ami késik.....

:love:
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 07. - 09:48

Komment az én szemszögembõl.
Ennyi pizzát még életünkben sosem sütöttünk. :-) Örülök, hogy mindenkit sikerült jól megtömni, plusz Dante is kibírta kaja nélkül a vasárnapot szerintem.
Hétvégi túra:
Szombaton "laza aszfalt", ami magában foglal egy bemelegítést Csömörön.(templom,szerpentin,köves lejtõ, kutyikák, horgásztó dolgozó emberekkel, templom, Kistarcsa, lovarda, Nagytarcsa, Naplás-tó singletrackek, Dantelakhely - innen opcionálisan, vagy eleve ezzel kezdve: szavanna, erdõ, fenyves Pécelig, Bajtemetés, piros jelzés le és haza)
Párom meg összenõtt a bringával végleg. Ahol eddig lefele max 20-al mert menni láblecsúszás-a-pedálról félelem miatt, most 46-ot tekert ki. Kezdek félni. És még csak nem is dõlt el egyszer sem! :-)
Ennyi pizzát még életünkben sosem sütöttünk. :-) Örülök, hogy mindenkit sikerült jól megtömni, plusz Dante is kibírta kaja nélkül a vasárnapot szerintem.
Hétvégi túra:
Szombaton "laza aszfalt", ami magában foglal egy bemelegítést Csömörön.(templom,szerpentin,köves lejtõ, kutyikák, horgásztó dolgozó emberekkel, templom, Kistarcsa, lovarda, Nagytarcsa, Naplás-tó singletrackek, Dantelakhely - innen opcionálisan, vagy eleve ezzel kezdve: szavanna, erdõ, fenyves Pécelig, Bajtemetés, piros jelzés le és haza)
Írta 2005. november 07. - 09:39

Jó reggelt mindenkinek!
Örülünk, hogy mindenki jól érezte magát. Köszönöm a sok-sok ajándékot:) Hápi: a csokor még mindig nagyon szép:) (Dante: Te a következõ mondatot ne olvasd!) Vasárnap dél körül keltünk fel. Délután kipróbáltam a korábban bemutatott cipõt és pedált. Szerencsére esés nélkül megvolt a próbaút:)
Most szombaton délután van valakinek kedve/ideje egy "laza, aszfaltos" túrához?
Mindenkinek szép napot!
Örülünk, hogy mindenki jól érezte magát. Köszönöm a sok-sok ajándékot:) Hápi: a csokor még mindig nagyon szép:) (Dante: Te a következõ mondatot ne olvasd!) Vasárnap dél körül keltünk fel. Délután kipróbáltam a korábban bemutatott cipõt és pedált. Szerencsére esés nélkül megvolt a próbaút:)
Most szombaton délután van valakinek kedve/ideje egy "laza, aszfaltos" túrához?

Mindenkinek szép napot!
:love:
Írta 2005. november 06. - 17:58

Jól éreztem magam én is, köszönjük a vendéglátást a vendéglátóknak, a pizza ssssirály volt - 2 kilóval nehezebb vagyok azóta...
Írta 2005. november 06. - 11:39

Alszunk, mi?...na persze - itt rohadok a Krisztina krt-n és új homlokzatokat csinálok éppen...grrr... 
A buli szuper volt, iszonyat jól éreztem magam, köszönök mindenkinek mindent, remélhetõleg majd nálunk, a felújított vityillóban, majd folytatjuk.
Csak anyu/aput kell leléptetni egy hétvégére...

A buli szuper volt, iszonyat jól éreztem magam, köszönök mindenkinek mindent, remélhetõleg majd nálunk, a felújított vityillóban, majd folytatjuk.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. november 06. - 11:21

Örömmel látom, hogy jól sikerült a buli, mert még alszotok...
Elnézést, hogy el kellett jönnünk, de már elõre elígérkeztem.
Az ünnepelteknek meg mégegyszer: :birth:
Elnézést, hogy el kellett jönnünk, de már elõre elígérkeztem.
Az ünnepelteknek meg mégegyszer: :birth:
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. november 06. - 11:20

Köszönöm a két házigazdának a vendéglátást! A mustáros,tojásos pizza nagyon sirály volt,de a többi is jól sikerült! :lick:
Írta 2005. november 05. - 20:43

ÁÁÁÁ... Dejónektek. Én meg tervezhetem a hõcserélõt a 3testes bepárlótelephez...
1 hete nem tekertem, el fogok sorvadni.
1 hete nem tekertem, el fogok sorvadni.
Írta 2005. november 05. - 12:17

Az pont jó idõpont,mert mire odaérünk Attischhal addigra pont kész lesz a forró pizza.
Várható érkezésünk 1/4 8 körül,mert 5-ig dolgozok és még putzba kell vágni magam!:cool2:
Várható érkezésünk 1/4 8 körül,mert 5-ig dolgozok és még putzba kell vágni magam!:cool2:
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 05. - 10:12

Hápival fixáltuk: fél hat, hat körül jöhet a nép, és készüljenek a legények a tészta gyúrására.