Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Ha ezt el tudjátok olvasni akkor müködik a netünk! Ha nem akkor valamit rosszul csináltunk. Volt ma kint a telefonszerelõ. Tett vett, ment a központba de még így se mûködött. Végül eszébe jutott, hogy a saját modemlével kibróbálja amivel perzse ment. Így megállapítottuk a hibát: hibás a modem. Hápi telefon netszolgáltató majd pattan bringa és irány az Iskola utca. Ott mondják, hogy csere OK. Miközben írják a cserejegyzõkönyvet az egyik szakinak eszébe jut, hogy konfiguráltuk-e a modemet (olvassátok informatikusok, ez volt a hiba). Asztalosként kérdezetem: "Azt meg hogy kell?" Végül is az újon megcsinálták meg a régin is és megy mind a kettõ.

Szombati tekerésre jelentkezem. Szerintem is jobb a déli találka mert korán sötétedik.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Berci szereti Pite. :-)

:D

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Berci szereti Pite. :-)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Szerintem a találka helye útiterv függõ. Ha laza bemelegítéssel kezdünk Csömör felé, akkor nálunk találkozzunk. (Pite, akkor Bercinek mondhatjuk, hogy Te is jösz? Biztos örül majd;) ) Ha Csömört kihagyjuk, akkor találkozó Dante-laknál:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pite hidd el fogalmunk sincs, hogy hol fogunk találkozni. Mindenki magával, aztán majd telefonon letárgyaljuk.

Demszky

Demszky

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Én sem bírom a vért!

Szóval szombat 12 órakor, Dante-laknál?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Tovább meg nem tarthat, mert hideg, sötét, gonosz lelkek, stb. van késõbb.

Meg persze Vááámpírok.... akik nem bírják a vééért! :ubytek:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Tovább meg nem tarthat, mert hideg, sötét, gonosz lelkek, stb. van késõbb.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Életem Párja: szerintem bele fog férni ha déltõl kb. négyig-ötig tart a program. Csak egy kérdés: nem megyünk tandemmel? (Mármint a képletektõl annyira zúg a fejem, hogy a legkevésbé sem vagyok beszámítható állapotomban, vagyis annak a valószínûsége, hogy egy csõcsacsit el tudok kormányozni bizony erõsen tart a nullához...:()

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

13:00 de méginkább 12:00. 3 óra az nagyon késõ, 4 után már félhomály és sötét van, n5-f5 után nem lehet kis ösvényre menni már, annyira nem látni. Szerintem. ;) Nem is a sötét zavar, hanem, hogy a szokásos 9-10 fok lemegy 2-3 fok körülira fél óra alatt.

Dante!
12:00 -ra fel tudsz kelni? :)
Valószinû én is jövök.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mi kimaradunk a tekerésbõl, tali Danténál. Ha mégis el tudunk menni, akkor átmegyünk, egyébként nem.
Szorri.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
13:00 de méginkább 12:00. 3 óra az nagyon késõ, 4 után már félhomály és sötét van, n5-f5 után nem lehet kis ösvényre menni már, annyira nem látni. Szerintem. ;) Nem is a sötét zavar, hanem, hogy a szokásos 9-10 fok lemegy 2-3 fok körülira fél óra alatt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Sziasztok!

Én a kettõ körüli startolásra szavazok. És a szokásos laza aszfaltos tekerés legyen;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hja. Jó képek.

Dante bácsi: Ha ma idõben hazaérek, akkor gurulok egy erõltetettet amerre mutattad már, plusz egy Kis-Halállal megfejelem, és ha még nincs késõ, akkor körözök a CC-pályán. Dél körül start home. :-P

Szombati tekerés mondjuk 14, vagy 15-tõl? Tali nálunk, mint mindig, aztán eldõl az útvonal.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Te jó ég...
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Végignézve ezeket, joggal merülhet fel a szemlélõben a kérdés, "ezek vajon mit szívtak?" :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
Istenkirályak a képek. A kedvencem:
http://img.tar.hu/ki.../17505196.jpg#3
http://img.tar.hu/ki.../17504978.jpg#3

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Naná. A lehetõségek végtelenek. De szombat rossz idõ lesz (majd még elválik), szóval mikor, s hol találkozunk, s ki jönne?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dante: Lehet még ott császkálni érdekes helyeken Nagytarcsa és Pécel között?

(Értsd ez alatt. emelkedõ/lejtõ/rázós út/singletrack)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Halló, Safranek?
http://kep.tar.hu/ki...0760/17504992#2