Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts

Én voltam. Eltekertem aszfalton Isaszegre, és az erdõn keresztül vissza. Láttam egy szép nagy rókát is, aki barátkozni akart. Én nem.

Igazad van. Barátkozós rókával "veszett" ügy barátkozni.
Jómultkoriban futottam össze egy vaddisznóval.Valami vadász nevelhette fel, mert szelíd volt. Csak ez nem volt ráírva az elsõ 3 percben...
Miután nem kóstolt meg, vettem a lapot és tovább mentem, "õ" elkisért a laktanyáig.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Láttam egy szép nagy rókát is, aki barátkozni akart. Én nem.

Te antiszociális! :P

KisÖcsike

ui: Mentem Simply Red koncertre!!! Juhhhééé! :D
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Sportársak!
Ki volt ma biciklizni? :)

Én voltam. Eltekertem aszfalton Isaszegre, és az erdõn keresztül vissza. Láttam egy szép nagy rókát is, aki barátkozni akart. Én nem.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Sportársak!

Én-én! Én voltam! Megmásztam a Dombot.. nem izé a Kilimandzsárót!!! Persze ez nem igaz de jól hangzik!

Zoozoo! Nem amortizáltál le semmit! A buli össz vesztesége egy eltört tál, ami még pénteken esett le tök magától! Meg persze az agysejtek károsultak... de azoknak már mind1!

KisÖcsike

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Sportársak!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Én is köszönöm a vendéglátást!

A ma reggeli 6 órás tekerés elmaradt, sajnos, érdeklõdés hiányában..ugye.
Én mentem volna (persze,persze)
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Mi is köszönjük a vendéglátást, pazar volt minden. A gombát a híresztelések ellenére nem Teri néni szedte, mert még élünk.
Még egyszer köszi: Csikesz család

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
II. Reggelt
Még mindig ittas vagyok...
Öcsi télleg frankó volt a buli és télleg remélem nem zúztam le semmit, mert az est végbõl foszlányok vannak csak meg.
És ha valakik meglátnak alkoholtartalmú italt a kezemben, sört is, akkor nyugodtan agyonverhetnek, élükön Giovannival.
Megengedem.

Ezt holnapra fogom csak kiheverni...
"Nice boys don't play rock and roll"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Szóval én az ilyen "Antialkoholista leszek" kijelentésekben már rég nem hiszek... :D

áhhh! Õ sem gondolta komolyan!! :D még az alkohol beszél belõle!!

KisÖcsike

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Háj!

Én köszönöm, hogy eljöttetek, meg jól éreztétek magatokat! Maradt a nyakamon egy csomó öhhmm... "kakaó, meg málna szörp", amit a következõ összejöveltre elspájzolok! :D
Ja, és köszi a névnapi köszöntéseket! De frankón csak véletlen mûve, hogy 1 napra került... bár ezt már nem tudom kimagyarázn!

Qrva jó a kép!! :D :D

KisÖcsike

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts

Reggelt.
Öcsi, nagyon jó volt a buli, köszönjük a vendéglátást!
Ha valaki legközelebb alkoholtartalmú italt lát a kezemben, ami nem sör, az nyugodtan agyonverhet... Kivéve Giovanni, mert Õ ki is nyírna...

zssááááé

ÓÓÓ!!! Katkóba ilyet annyiszor hallottam...
"Többet nem iszok!" -egy héttel késõbb: "...De kevesebbet sem!"
Vagy:
"Többet nem iszok! Csak sört." -egy héten belül: "... meg mellé valami felest, hogy legyen mit kisérnie."

Szóval én az ilyen "Antialkoholista leszek" kijelentésekben már rég nem hiszek... :D
Durung forever!

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Boldog névnapot Kiöcsike!

Köszönet a tegnapi buliért és a hozzá párosuló, páratlan kajákért!
Durung forever!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Köszi szépen a vendéglátást, igencsak jó volt. Külön köszi a gombalevesért, azért jár a pirospont, pöpec volt. Pitével ma már szétcsapattuk magunkat (bár õ még nem érhetett haza, mert "megy még egy kört"....de legalább mentünk (mentem :P) egy isaszegi mászás 6:50-et, az azért télen nem vészes), ilyen szép idõ már régen volt, úgyhogy remélem mindenki kompenzálja ma a tegnapi anti-edzést. ;) :P

Öcsike, boldog névnapot kívánok!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

B.L.68

B.L.68

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Sziasztok! Öcsike,(és persze minden Ferenc)
Boldog Névnapot kívánok!
Külön köszi a tegnapi buliért, remélem nem amortizáltunk le semmit(magunkon kívül) na persze nem azért mintha lenne olyan részlet amire nem emlékszem.
A csúcsot nem elég meghódítani, ha felértél nézz is körül!!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
A még mindig magas véralkohol szintbõl adódóan csak egy rövid verzióra futja:
- K*rvajó volt. Köszönöm, hogy ott lehettem és külön köszönöm Hápinak a taxiszolgálatot.

Hétfõn mind Öcsikét, mind Hápit felterjesztem a Kirgiz köztársasági Érdemrendre.
WaNNaRiDE

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nár megint kimaradtam valamibõl? :cry:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
Nagy alakítás volt a tegnapi :P

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Reggelt.
Öcsi, nagyon jó volt a buli, köszönjük a vendéglátást!
Ha valaki legközelebb alkoholtartalmú italt lát a kezemben, ami nem sör, az nyugodtan agyonverhet... Kivéve Giovanni, mert Õ ki is nyírna...

zssááááé
"Nice boys don't play rock and roll"

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
A mai újság tartalmából:

"2005 dec. elsõ hétvégéjén a XVII. kerületi Szürkebegy utca és környékének nyugalmát egy, a bringás KisÖcsike által szervezett "elõmikuláspartinak" álcázott névnapi buli zavarta meg. A megmozdulás délután hat óra környékén vette kezdetét és egészen a kakasszóig vagy még tovább is tartott, melynek a környék lakói nem biztos, hogy örültek.
Az összejövetelre Budapestrõl, és a környéki településekrõl is szép számmal érkeztek. Mindenki ott volt, aki ezen környék kerékpáros mozgalmában számít valamit. Volt ott NRS "gyalázó" "durungbikeos", mûanyag-, alu- és acélváz tulajdonos, Trekes és nem Trekes, szóval mindenki, aki csak meghívást kapott a rendezvényre.
Az étlapon szép számmal volt mindenféle finomság, mely a nagyérdemû egybehangzó válasza alapján kitûnõre sikeredett. Az itallap is változatos volt, de nagy hányadát a pár ember által jelentõs mennyiségben fogyasztott "gyógyitalok" tették ki. Ez hatással volt a hangulatra is. Néhányan közülük még hajnali háromkor is nyomták a showdert.
A tömeg áramlása saját ágyikójuk felé kb. hajnali kettõ felé vette kezdetét. Annak ellenére, hogy a fõszervezõ felajánlotta az ottalvási lehetõséget végül is senki nem élt vele -a tulajdonos és kedvenc háziállatainak "nagy örömére". A Hápi Transzport Teamnek is köszönhetõen hajnali négyre mindenki otthon volt.
Itt jegyezném meg, hogy a HTP által igénybevett SKODA gépjármû jobb elsõ kerekérõl a dísztárcsa saját, önálló életet kezdett. A gépjármû várja vissza alkatrészét! Kérünk mindenkit, hogy aki a nevezett alkatrésszel találkozik, értesítse a HTP-t.
A hatóságoknak szerencsére nem kellet beavatkozni, de a környék lakói -ennek ellenére- reménykednek benne, hogy nem sûrûn fordul elõ ilyesmi.
D. Hápi"

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Bolgog névnapot minden Ferenc nevû fórumtagnak! :beer:

Köszönöm a Ferencek nevében! :D Most megyek, és elájulok! ZZzzzzz

KisÖcsike