Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Ui: Holnap, lehet megmûtik a kutyámat, szorítsatok plíz!

Szorítunk Neki!!! :raczki:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Pite: Tudom, hogy Dantéval voltatok tegnap bringázni. Õt is próbáltam csábítani, de nem sikerült. Azt mondta, neki edzeni kell komolyan, és ezért Veled tart. Én meg ugyebár csak laza aszfaltosat akartam menni eredetilegFeltöltött kép

Hát tényleg komolyan kell edzenie.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Jövõ hétvégére szervezünk Dawn-al egy gyalogos túrát. Van kedve valakinek csatlakozni?

Nyuszó-muszó, Te ezt hagyod??? :)

Ui: Holnap, lehet megmûtik a kutyámat, szorítsatok plíz!
WaNNaRiDE

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Azt mondta, neki edzeni kell komolyan, és ezért Veled tart. Én meg ugyebár csak laza aszfaltosat akartam menni eredetilegFeltöltött kép

Ezt mikor mondtam? :D :D :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Amit ti láttatok eddig az nem sár.
EZ a sár: http://www.cyclingne...4CXnat45-49_100

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Jövõ hétvégére szervezünk Dawn-al egy gyalogos túrát. Van kedve valakinek csatlakozni?

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Pite: Tudom, hogy Dantéval voltatok tegnap bringázni. Õt is próbáltam csábítani, de nem sikerült. Azt mondta, neki edzeni kell komolyan, és ezért Veled tart. Én meg ugyebár csak laza aszfaltosat akartam menni eredetilegFeltöltött kép

:love:

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

De igen. Én már ki is találtam, hogy milyen fincsi sütit készítek a nagy alkalomra:)

Akkor mindenképpen.
Egyébként szépen elszerveztük egymás mellett a tegnapi tekerést. Kb ugyanabban az idõben Dantét fárasztottam.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Csak le ne maradj róla...
WaNNaRiDE

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Gondolom a képen látható biztonsági emberrel(?) együtt mindössze ketten voltatok a küzdõtéren... így nem nehéz. :D

Amúgy vedd meg a jegyed a Robbie Williamsre, mert le fogsz maradni róla...

WR

Nem is igaz!!! Az a képen egy kamerás ürge! rajta kívül még volt 3 biztonsági ember is!! :D Egyébként telt ház volt az Arénában!

A héten megveszem a jegyet a Take Thates csávó koncertre!!

KisÖcsike

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Szilveszterre mi a tervetek?
Nem kéne összehozni egy bringás bulit?

De igen. Én már ki is találtam, hogy milyen fincsi sütit készítek a nagy alkalomra:)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

MI viszünk neked tequilát, ha nem lesz. ;D

Soha többet tequilát, mert ilyen kommersz borzalmakat nem vagyok hajlandó inni. :) Az emberek életére törnek ezekkel a nem minõsíthetõ összetételekkel.
Csakis finom házipáleszt, amit a termelõ saját maga is meg mer inni. De most egy ideig azt sem.
"Nice boys don't play rock and roll"

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Jó reggelt mindenkinek!

Öcsike: szuper volt a buli:) Köszönjük a vendéglátást.

Hápi, Sanyi: bocs a sárért. Én tényleg laza aszfaltos túrát akartam. A gond csak az, hogy régen voltam kint.....Tartozok egy bringamosással, és köszi a tegnapi tekerést:)
Egyébként meg én lettem a legsárosabb, amikot sikerült "felavatni" az spd-met;)

(Dante, Pite: Hápi a sártengerbõl kifelé haladva megkérdezte, hogy rajtunk hármunkon kívül járt-e még valaki ugyanabba a suliba.....)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hápi:
Én sejtettem, hogy ez lesz a vége, Dante túl közel lakik, mindketten skorpiók, és az aszfalt az "aszfalt" :-)

Büszke vagyok rád Dawn! :D

Zoozoo: Az a nevetés az pokolian vicces volt. Szilveszterkor MI viszünk neked tequilát, ha nem lesz. ;D

Öcsike: Köszönjük a vendéglátást, a gombalevest ;-), a full surround zenehallgatást, meg a Collins bácsi lokomotív pingvinjének bemutatását.
Treky cica medig aludt? Csupa seb vagyok/vagyunk.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Gondolom a képen látható biztonsági emberrel(?) együtt mindössze ketten voltatok a küzdõtéren... így nem nehéz. :D

Amúgy vedd meg a jegyed a Robbie Williamsre, mert le fogsz maradni róla...

WR

Háh!!

Emberek! Bár senkit nem érdekel, de elmondom, hogy ELSÕ SORBAN VOLTAM A SIMPLY RED KONCERTEN!!! Qrva jó volt!!! Nagyon tetszett!!! :bananadan

KisÖcsike

WaNNaRiDE

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

így elsõre sikerült belemenni, melynek eredménye egy enyhe felnisérülés

Azért nézesd meg, nem-e kell centíroztatni a felnit!!

KisÖcsike

ui: Viszont a Borsó utcában pótolták 1 hónap után az út teljes keresztmetszetében felszedett aszfaltot, amire nem is figylemeztett semmi! Gratula érte!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Háh!!

Emberek! Bár senkit nem érdekel, de elmondom, hogy ELSÕ SORBAN VOLTAM A SIMPLY RED KONCERTEN!!! Qrva jó volt!!! Nagyon tetszett!!! :bananadan

Feltöltött kép

KisÖcsike

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Mi is voltunk (Hápi, Saaanyi) Dawn-féle túrán.
Hát ne tudjátok meg. A mezszaggatós részt kivéve (szerencsére nem volt) olyan volt mint a Dante-féle tekerések.
Dawn fél egykor telefonált, hogy élete párja nincs otthon, és neme lenne kedvem egy laza, aszfaltos körhöz. Én mondtam, hogy OK és szólok a többieknek is. Csgynek hosszú lett volna, Öcsi "tombolni" megy meg a tombolást takarítani, Zoozoo meg egy órakor még lazán aludt. Így hát maradt Saaanyi.
Elindultunk a LAZA ASZFALTOS TÚRÁRA. Kistarcsáig nem is volt semmi gond. Dawn vezetésésvel elindultunk Csömörre aszfalton, majd be valamirégenaszfaltvoltútra ami persze most tele volt pocsolyákkal. Beérünk Csömörre onnan tényleg jött egy kis aszfaltos mászás majd jó kis sárdagasztás a Ring irányába. Javaslatomra a sár helyett inkább a térdig érõ fûben tekertünk. Láttunk õzikéket is a fûben ugrálni majd nagy nehezen visszaértünk Kistarcsára. Onnan meg haza! Bõ harmincas táv és vagy harminc kiló sár a mai termés.

Jó hír, hogy a Pesti úton a mostmár figyelmeztetõ jelzéssel ellátott hatalmas kátyútol nem messze megtaláltam a dísztárcsát. Persze kicsit leamortizált állapotban. Tegnap éjszaka állt benne a víz és semmi figyelmeztetés se volt a mélységre, így elsõre sikerült belemenni, melynek eredménye egy enyhe felnisérülés meg egy elhagyott dísztárcsa. Szegény apám mit gondolhatott reggel amikor kiállt a kocsival és észrevette.

Ja és k....l fáj a fejem és álmos vagyok! De azért jó volt a tegnapi.
Szilveszterre mi a tervetek?
Nem kéne összehozni egy bringás bulit?

Holnapi mikulástekerést hivatalos elfoglaltságaim miatt kihagyom. Elnézést mindenkitõl aki jött volna (Charon+Dawn).

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Mikor nem voltam még bringás, akkor is óvatosan kerültem õket, mert ha valamelyikõnk mégis elbaltáz valamit elõzés közben, én szívok. (Ok, neki sem kellemes, de jobb a békesség.) Az egyik beomnak két évre vették el a jogsiját egy gázolás miatt. Szerintem ez senkinek nem hiányzik, csak kár, hogy ezt nem mindegyik autós tudja.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én ma csak "barátkozó" autósokkal találkoztam. Nagyon közel jöttek, hátha megsimogatom õket. De aztán inkább nem. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)