Csaó Giovanni!! Holnapra tegyél fel terepgumit, és fél 11-felé ott vagyunk! Ha mégsem jönnél akkor csörgess meg légyszi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki?
Indította
csgy
, 2005. január 23. 10:58
Írta 2005. április 22. - 19:07
Írta 2005. április 22. - 19:05
Szia Wannaride! Akkor holnap 3/4-11 körül A Margit-hídnál a meki-nél, ahol legelõször találkoztunk. A bejárás idejét nem sikerült megtudni, tehát reménykedjünk, hogy idõben ott leszünk!
Írta 2005. április 22. - 13:25
Ühhmmm Szegény! Hát ha ez vígasztal, akkor lélekben veled leszek!
Azért jó hhmm.... demonstrálást! (szoktak ilyet mondani??)
Üdv! Az Erõ, meg demonstráció legyen Veled!
KisÖcsike
Azért jó hhmm.... demonstrálást! (szoktak ilyet mondani??)
Üdv! Az Erõ, meg demonstráció legyen Veled!
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2005. április 22. - 13:10
Hmm... Egyáltalán lesz ott valaki, vagy egyedül fogok demonstrálni?
Írta 2005. április 22. - 12:52
Wanna: Szerintem találkozzunk a Mûcsarnok elõtt, igyekszem odaérni 1/4 és 1/2 között.
Lehet, hogy mégsem tok menni.. Majd üzenek, hogy mi van?
WaNNaRiDE
Írta 2005. április 22. - 12:41
Wanna: Szerintem találkozzunk a Mûcsarnok elõtt, igyekszem odaérni 1/4 és 1/2 között.
Írta 2005. április 22. - 00:24
Gondoltam a legjobbra válaszolok. Laci.. Ez nagyon ott volt.A milliomosok így csinálják! Szombaton mikor találkozunk?
A számom nullahat, húsz, négy, hat, nyolc, ötvenkilenc, húsz.
A napokban gondoltam rá, hogy hasonló esetekre jó lenne számot cserélni. Mindenesetre a hétvége részemrõl áll, szombaton pályabejárás. Vasárnap pedig elmehetnénk a a visegrádi/pilisi XC kupa futamra. Öcsike meg pihenjen. A héten már mutatkoztak annak jelei, hogy nincs magánál
Holnap pedig critical mass. Amire szintén mennék, bár nem tudom, kivel mikor és hol találkozzak. Szóval, ha valaki jönne, akkor hívjon. A fórumosok n6-kor találkoznak a Hõsök terén a Mûcsarnok lépcsõjének jobb oldalánál... ha minden igaz. Persze mi találkozhatunk útközben is.
Számot amúgy küldhettek Ti is.
WaNNaRiDE
Írta 2005. április 21. - 21:51
Írta 2005. április 21. - 21:46
Szerintem csörgesd meg! nem tudom meddig melóznak de lehet,hogy van kedve hozzá.
Írta 2005. április 21. - 21:42
Jó, 10-re ott vagyok, trombitáld össze a bandát!
Nem tudsz valamit Laciról, Õ holnap nem akar jönni?
Nem tudsz valamit Laciról, Õ holnap nem akar jönni?
Írta 2005. április 21. - 21:40
Csak ahogy szoktuk! 10-re idegurulsz? Akkor a Lacival meg a Giovannival is úgy beszélem meg!A Wannaride számát meg el kell kérni Öcsikétõl, hogy fel tudjuk hívni! Néztem az idõpontot a túráknál de senki nem tud semmit róla. Na mindegy legfeljebb nem sarazzuk össze magunkat, ha lekéssük a csatlakozást.
Írta 2005. április 21. - 21:35
Nem tom, nem adtak még idõpontot a bejárásra. De az biztos, hogy mi késõbb érünk oda.
Írta 2005. április 21. - 21:29
Írta 2005. április 21. - 21:28
Már megint kimaradsz? :mad:
A szombatira kéne valami rücskösebb, én is gondban vagyok. Van a lekopott Zmax, vagy a semislick nagyon tarka Conti.
Azt hiszem, hogy most felrakom a Z-t, és ha jó a pálya, akkor 1.-én a Contit.
Vagy vegyek egy pár Racing Ralph-ot?
Az adatokat kérem emailbe a nevezéshez!
A szombatira kéne valami rücskösebb, én is gondban vagyok. Van a lekopott Zmax, vagy a semislick nagyon tarka Conti.
Azt hiszem, hogy most felrakom a Z-t, és ha jó a pálya, akkor 1.-én a Contit.
Vagy vegyek egy pár Racing Ralph-ot?
Az adatokat kérem emailbe a nevezéshez!
Írta 2005. április 21. - 21:14
csgy! szia! meg kéne oldani a szilvásváradra az adatok elküldését mert lassan kifutunk az idõbõl!Holnap nekem nem jó de ha változik a program akkor holnap rádcsörgök.
Írta 2005. április 21. - 21:14
Szerintem menjünk pályát bejárni, meg tekerni kicsit. BL holnap jössz UGYE?
Írta 2005. április 21. - 21:11
Sziasztok! Öcsike a fiúknak igazuk van!!! Tényleg ki kellene vonnod magad a forgalomból, de ha ez nem megy , akkor legalább a hétvégén pihizz! A jövõ héten szombaton én csak ,, mentális" felkészülésre gondoltam( 1sör vagy mi?!)
A mostani szombattal mi a helyzet megyünk pályát bejárni vagy csak hajtunk egy kicsit?
A mostani szombattal mi a helyzet megyünk pályát bejárni vagy csak hajtunk egy kicsit?
Írta 2005. április 21. - 21:07
Kisöcsike kiesésével egyszemélyes csoporttá avanzsáltam, úgyhogy szivesen veszem a cimbi csatlakozását.
Írta 2005. április 21. - 20:58
Én megyek! Korán már ötre ott kell lennem mert "beléptem" a testületbe, csak nem a motoros-autós egyenruhások közé, hanem a szervezõkhöz, hogy biztosan elegen legyenek és a hatóságok ne gördítsenek akadályt a felvonulás útjába.
Majd ott találkozunk.
Nem tudom, hogy mikor indultok innen a XVII-bõl de cimborám is menne veletek.
Õ olyan fél öt fele indulna.
Csgy holnap emiatt megcsörgetlek ha nem baj.
Öcsi: gyógyulj meg, ha kell menj orvoshoz mert az ilyen szintû megfázás nem játék.
Jövõ hétvégén vasárnap BM.
Majd ott találkozunk.
Nem tudom, hogy mikor indultok innen a XVII-bõl de cimborám is menne veletek.
Õ olyan fél öt fele indulna.
Csgy holnap emiatt megcsörgetlek ha nem baj.
Öcsi: gyógyulj meg, ha kell menj orvoshoz mert az ilyen szintû megfázás nem játék.
Jövõ hétvégén vasárnap BM.