Rendben értettem, megetszem, szólok és élek a lehetõséggel
Nagyon helyes! Tekerni kell! Bár ezzel asszem egy bringás fórumon nem mondtam el nagyon sok új információt.....
KisÖcsike
ui:
Tök jó! Tegnap a ridebikeba nagybevásárlást tartottam! Eredetileg gumilevevõ alkalmatosságért mentem, amit sikerült is kapnom. (ugyanis amikor multkor lecseréltem a gumit slickre, akkor jöttem rá, hogy én a Trekken még nem cseréltem gumit, me ugyi defektem se volt... és büdös nehéz leszedni ezt a Schwable gumit róla! Ami meg régen vót leszedõm az szublimált! A végén már 3 vajazókés lógott ki a gumi alól, én meg majdnem bõgtem.....) Szóval lett szép 3 darabos Schwable leszedõm! Mellé vettem egy normális teleszkópos pumpát, mert az 1000Ft-os pumpámmal igencsak nehézkes belefújni, még 2 bárt is... ja és még vettem vacsi új alu kulacsot, me ugye azt a szutyok fekete kulacsot eltörtem Szilvásváradon menet közben. Tök szép! Persze 20 percig nézegettem a kulacsokat, merthogyugye esztétikailag melyik passzol a bringához.... hát persze, hogy a 2000 Ft-os ezüstszínû kulcsa, és nem a 600 Ft-os... ilyen az én formám... Na mind1!
Ja, és persze köszönet Gyulának, aki támogatta a bevásárlást, mivelhogy nyert a lottón!
Húúú bannyek! Ez az utóirat hosszab, mint ami elõtte van..... :wallbange
Üdv!
KisÖcsike