Ja és 9990ft-ra volt leértékelve - Papnál vettem
hello:bananadan
Nagyon szép a gép! És szerintem tökre jó ez a zöld/fekete szín! Dögös! Aztán vigyázni rá!
Gyertek a szigetre!
Sala, Thommey tesztrbringakat fognak fotozni en meg viszem az uj bringamat, ha valakit erdekel, akkor most, meg a hetvege elott megnezheti.
A kis gonosz most törheti a fejét, hogy kit rúgjon seggbe.
Zoozoo hol vannak az igért képek (ha már élõben nem láthatjuk a gépet)?
Tökéletesen egyetértek.
Én azért vártam nagyon, mert most Ferrari azt mondta, hogy esetleg lehet esély egy komolyabb versenyre. Megnéztem volna.
Sajnáltam a Ferrarit, mert nekik is xar volt! Õk sem így akartak nyerni, amire szerintem lett volna egyébként is esélyük. Jó munkát végeztek a BS-annal, de mégsem örülhettek. Xar az egész! De egsébkét ez az egész 1 gumis szabály, meg 1 körös idõmérõ egy nagy trágya! Sokkal jobb volt régen!
KisÖcsike
Csak annak nincs értelme, hogy cél nélkül kolbászolgassanak a pályán a Renaultok és McLarenek szvsz. Lehet, hogy valami baleset folytán elütik a pontszerzéstõl mondjuk a Jordant.
Milyen mókás volt, hogy Monterio leszarta a helyzetet. Igaza volt, valszeg utolsó dobogós helyezése volt - leglábbis a Jordanben. Õ megtehette, Ferrarik nem - nem is tették. Így volt kerek a történet.
...de legalább versenyezzenek. Itt kellett volna a FIA-nak engednie, hogy a nézõk ne maradjanak futam nélkül vasárnap délután, meg este... Mert ezzel már minket büntettek!
Értem; úgy gondoltam, hogy a legvégét, ami befedi a kormány két végén levõ lyukat. Adtak a szarvhoz ilyen mûa. kormányvég-toldást.
Nem, csak följebb kell tolni, csavargatni.
Mint azt tanult kollégám mondotta, nem szükséges feltétlenül levágni, ha nem muszály.... :no: (Isten ments) Mqarad a tologatás! Elméletileg jó nehezen fog menni, ha gumis, de csak erõvel, és nem ésszel kell csinálni! =én pl ifjú kiscsikó koromban, szappanos vízzel segítettem rá a markolatot, hogy beljebb csússzon..... az után, hajlamos volt forogni....Hülye kérdés, de ugye le kell vágni a kormány markolat végét ahhoz, hogy a szarvat rákreáljam?
Siralmas!
De legalább beismerte a Michelin, hogy õk baltázták el. Sajnáltam mindenkit: aki nem indult, aki indult, a nézõket, magamat.... szóval szomorú. De végülis a biztonság érdekében tették, és nem lutriztak. Szerintem az FIA-nak kellett volna most engednie, hogy legalább a nézõközönséget tudják szórakozni. Tényleg a legjobb szó rá hogy, SZOMORÚ!
Mind1. Utánna lagalább az Eurosporton volt Cart! Ott voltak autók, meg elõzések is!
Egyébként épségben megérkeztem! Hétvégén merre is tekergünk?
KisÖcsike
Nem hiszem, hogy az egyik beszallitonak barmi beleszolasa kellene, hogy legyen a palya nyomvonalaba... volt amikor a Bridgestone csinalt szar gumikat... akkor sem mondtak, hogy gyerekek, ez tul gyors nem birjak a gumik, lassitsuk a palyat... hanem kimentek, defekteltek, kijottek, csereltek, vesztettek... stb...
A nezoket sajnaltam, es igen technikai sportrol beszelunk. Miert nem mentek ki nagyobb guminyomival, es vettek volna lassabban azt a tetves kanyart? Az derogalt volna, igy megint jol le lehet majd jaratni a Ferrarit... hogy ok milyen szemetek voltak, mert nem hagytak befolyasolni a palya nyomvonalat...
Mindenesetre szerintem a FIA hatarozottan kiallt a korabban meghozott szabalyai mellett, igy tett a Ferrari is, kvazi oket nem lehet felelossegre vonni... ellenben a Michelin oriasit hibazott.