Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. július 06. - 21:54
A régi, 4évvel ezelõtti formámhoz képest még mindig 30-40%-kal rosszabb, pedig akkoriban még acélváz, merevvillával, kilós külsõkkel nyomtam, 15kg-ós bicóval, és akkor még a 3as6árhegyre aszfalton végig nagytányéron nyomtam, 42-21,42-18ban. De már öregszem, lassan 21 leszek...
Írta 2005. július 06. - 20:37
Megyek ma tekerni, de viszont én meg korán érek rá )
Vagyis 5-tõl megyek és max 7- fél 8-ig.
Jó szeles az idõ - igazi erõnléti cucc lehetne ma
Ha egy kicsit korábban írsz... Én 1/2 3-kor indultam, útvonal: Rákoshegy-Merzse-Rákoskerti sugárút-Disznótelep-Pécel-Laktanya 3X( 7km/kör )-Péceli emlékhely-Rákoshegy sörözõ. Jó volt, még a szél is jól esett (hát még a sör) .
Írta 2005. július 06. - 20:37
Emlékszem ,amikor még én is csak álmodoztam a Konámról ... és már itt van...izé...nincs is itt ,me' szervízben van ,de ...vááh ,imádtam a Polarisemet is anno ,de ezzel nem tudok betellni.
Írta 2005. július 06. - 20:25
Hai!
Szori, de úgy fest, hogy ma részemrõl sztórnózva lesz a bringázás. Legkorábban 7 fele leszek otthon, és csak 8-ig érnék rá.... Bocska :cry:
KisÖcsike
És az elsõ kerékkel mi lesz?
Írta 2005. július 06. - 20:22
Holnap ráér vki vmikor? Tegnap kicsit lefárasztott a 107km. Hüvösvölgy - Hárs-hegy mellett - Jani-hegy - Budakeszi - Páty felé -zöld 3szögön fel a Nagy-Kopaszra - Crosskovácsi - Zsíros-hegy - Solymár - sárgán-zöldön mászás-elkeveredés- hosszú tolás- Virágos-nyereg- zöldön el a HHH mellett- balra le vmi barlang jelzésnél- szerencsére csak a lejtõ aljában megállás után 1másodperccel durrant ki az elsõm. Schwalbe XXLight, 1napos belsõ, ennyitõl nem sülhetett meg, szétment a szelep ragasztásánál, tuti, hogy hibás...
Na, ha rendbe jön a hátam, akkor én holnap HHH - Hüvösvölgy - Hárs-hegy - János-hegy - Hárs-hegy - Hüvösvölgyet megyek... Középtányérról nem nagyon akarok leváltani, ha a térdem is úgy akarja. Péntektõl esõ!
Ajjaj! Még egy Duracell nyuszi a csapatban! :wallbange
Írta 2005. július 06. - 19:32
De sok volt az aszfalt, különben végig terepen sok lett volna. Így is megfájdult a bal kezemen a kisujjam. Rá kéne vhogy gyúrni ujjakra, hogy tovább bírják. A gitározáson és falmászáson kívül tud vki vmit rá???
Nekem a múltkori szánalmas kis 60km után volt az ,hogy a hüvelykujj (ezt így kell írni?) és a többi ujj közti kis cucc rohadtúl fájt és égett ,már azt hittem megint az allergiám jött elõ. No meg a tenyerem is hasonlóképp viselkedett.
PSPzés szerintem mûxik ujj trainingként is.
És ha már szóba jöttek a játékok ,errõl ne feledkezzetek meg :
Rekordom : 226586
Írta 2005. július 06. - 19:17
Írta 2005. július 06. - 19:13
Holnap ráér vki vmikor? Tegnap kicsit lefárasztott a 107km. Hüvösvölgy - Hárs-hegy mellett - Jani-hegy - Budakeszi - Páty felé -zöld 3szögön fel a Nagy-Kopaszra - Crosskovácsi - Zsíros-hegy - Solymár - sárgán-zöldön mászás-elkeveredés- hosszú tolás- Virágos-nyereg- zöldön el a HHH mellett- balra le vmi barlang jelzésnél- szerencsére csak a lejtõ aljában megállás után 1másodperccel durrant ki az elsõm. Schwalbe XXLight, 1napos belsõ, ennyitõl nem sülhetett meg, szétment a szelep ragasztásánál, tuti, hogy hibás...
Na, ha rendbe jön a hátam, akkor én holnap HHH - Hüvösvölgy - Hárs-hegy - János-hegy - Hárs-hegy - Hüvösvölgyet megyek... Középtányérról nem nagyon akarok leváltani, ha a térdem is úgy akarja. Péntektõl esõ!
Durván nyomod. Napi egy maraton ?
Írta 2005. július 06. - 19:11
Írta 2005. július 06. - 16:36
Kéne mindenképp.
Senki nem ér rá ilyen korán?
Én ráérnék ,de nincs bringám. Remélem hamarosan kész lesz. És nagyon remélem ,hogy mindent sikerül(t) rajta megcsinálni. Ha igen ,akkor soha többet nem fogok róla leszállni.
Írta 2005. július 06. - 15:59
Zsá, béres csepp. Ásványvíz rulez. Abban benne van a béres csepp töredéke
A jókívánságaidat a nagy hegyekkel meg majd jövõre, tudod )
Áhhh pedig érdemes mindíg magadnál hordani néhány hegyet! De annyira nem nagyokat, hogy zsebben is elférjenek! :horse:
KisÖcsike
Írta 2005. július 06. - 15:53
A jókívánságaidat a nagy hegyekkel meg majd jövõre, tudod )
Írta 2005. július 06. - 15:46
Kéne mindenképp.
Senki nem ér rá ilyen korán?
Lehetsz, hogy csak te szedsz Béres cseppet??? :chin:
KisÖcsike
ui. azért én egy naaagy-naaagy hegyet javasolnék neked
Írta 2005. július 06. - 15:43
Írta 2005. július 06. - 15:39
Gyúrunk Wazze?? :jogging:
KisÖcsike
Írta 2005. július 06. - 15:22
Vagyis 5-tõl megyek és max 7- fél 8-ig.
Írta 2005. július 06. - 14:30
Szori, de úgy fest, hogy ma részemrõl sztórnózva lesz a bringázás. Legkorábban 7 fele leszek otthon, és csak 8-ig érnék rá.... Bocska :cry:
KisÖcsike
Írta 2005. július 06. - 13:53
Hétvégérõl van már konkrét?
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. július 06. - 09:34
Ezt most nem olvastátok, vagy senkit sem érdekel ?
Öhhmm... nevezzük szelektív látásnak! Azt nem akartam írni, hogy még foggalmam sincs.... De õszintén szólva nem sok esélyt látok rá..
KisÖcsike
Írta 2005. július 06. - 09:18
Ezt most nem olvastátok, vagy senkit sem érdekel ?
Bodrogival meg csak annyi a gáz, hogy nem elég erõs a csapata, s ez jutott neki a csapatidõfutam után.......... de lesz ez még így sem.
Bár szombatra esõt mond, de azért én is mennék tekerni.
Én akkor a családdal nyaralok éppen, ezért nem tudok menni.