Öcsi! elég szépen fejlõdik a kiskutya! Mekkorka lesz?
Hali! Kutyman most múlt 5 hónapos, szóval még növésben. Olyan 35 kilós lesz! És már most gyönyörû!!
KisÖcsike
Öcsi! elég szépen fejlõdik a kiskutya! Mekkorka lesz?
Öcsike mi újság, elveszett a billentyûzeted?
Holnap sokáig dolgozom Siófokon, de kedd délután biztos jó lesz! Remélem mindenki ráér.Ma nem tekertem, elvileg most tele vagyok energiával, szóval valaki holnap országutizni, vagy esetleg sárdagasztás, de ne árt, ha jó tempót mennénk.
Peti ez azért gonosz volt. Ezért jössz egy körrel :beer: !
Peti ez azért gonosz volt. Ezért jössz egy körrel :beer: !Mondd, hogy szereted a sört...! Legalább egy közös tulajdonságot tudjál felmutatni a topiktársakkal!
Mondd, hogy szereted a sört...! Legalább egy közös tulajdonságot tudjál felmutatni a topiktársakkal!
Valaki holnap nem akar vmi keményebbet menni, mondjuk a Budai-hegyekben, Hárs-h.,János-h... vagy maradunk a helyi homokozónál???
Tudtomal az erdész nem kobozhatja, veheti, szállítttahatja, stb. el csak a természetõr meg a rend bátor õre. A múltkor mi is találkoztunk Gödöllõn erdészel amikor a természetvédelmi területre mentünk be. Az erdész utánnunk jött és szép udvariasan megkért a távozásra, ennek mi eleget is tettünk. (csak csöndben mondom, hogy utánna a kerítésen átmászva visszamentünk) Ezután az Isaszegre vezetõ út bal oldalán behajtani tilos táblával ellátott erdészeti dózerúton felhajtva rövidesen a vadászok kezébe kerültünk, de értelmesen, magyarul beszélve elmagyaráztuk, hogy mit szeretnénk. Cserébe õ elmondta, hogy merre menjünk ahol nem zavarjuk a vadászokat és saját felelõségre folytatuk utunkat.Örülök, hogy nincs nagyobb gond! Tegnap sikerült a piroson a köves meredeken felfelévégig középtányéron felmenni. Lefelé meg 60 fölé gyorsulni, tekerés nélkül, szóval meg lesz ott még a 70 is, csak még fent a sikon neki kell tekerni. Ja, láttam valami erdész félét is, de nem akarta elkobozni a bicómat...
Ó köszönöm!! Majd hétvégére kiveszem az elemeket.Biztos Te! Aki kétszer mássza meg Dobkõt, mig a többi (normális) ember egyszer, az kiérdemli ezt a jelzõt.
Szerintem nem akarsz megsérteni.Idióta...
Én 68kg vagyok és még megvan mindenem... Nekem meg gyúrni kéne, mert 184cm-hez több izom kéne.
70 kiló alá csak a férfi nemiszerv eltávolítása után lehet menni. Úgy tudom.
Vagy nõnöd kéne egy métert . Bár nekem is, legalább egy felet . Egyébként pedig nem szerencsés Laczyval egy képen tartózkodni, mert kövérit.Jó volt a tekerés egyébként, de a péceli emelkedõ, meg a visszafelé tempós 15 km azért kemény volt
(Hat kiló fogyás után így nézek ki?? Te jóóó ég! Persze, hogy beszarok az emelkedõkön Nem eszek most két hétig - 70 alá kéne mennem, bár még 80 fölött vagyok. Pfhüjj)
Jó volt a tekerés egyébként, de a péceli emelkedõ, meg a visszafelé tempós 15 km azért kemény volt
(Hat kiló fogyás után így nézek ki?? Te jóóó ég! Persze, hogy beszarok az emelkedõkön Nem eszek most két hétig - 70 alá kéne mennem, bár még 80 fölött vagyok. Pfhüjj)
Hali! Képek a szokásos helyen: http://kep.tar.hu/kisocsike
vagy a konkrét mappa: http://kep.tar.hu/kisocsike/50093286#2
KisÖcsike