Idén márc.11-én kezdtem tekerni, azóta 2275km jött össze, ez majdnem annyi,mint az egész tavalyi év. Idén legalább a 6ezret el kéne érni, de inkább 7et.
Igen én is akörül kezdtem és már a kétezeregyszázvalahanyadikat taposom!
A mocsok esõ már megint elmosta a napot, na nem baj majd bepótoljuk. Csüt. este ráér valaki?
Hétvégével mi a helyzet, megyünk? A szombat lenne a jobb mert vas. -ha jól tudom- királyetap a Tour-on. De mehetünk vasnap is!
Az elsõ igazi hegyi szakaszon megmutatkozott, hogy ki bírja a versenyt a Texasival. Szerintem senki! A nagyok sorra szakadtak le a sorból és álltak a gruppetóba! A T-mobile elsõ embere is kb. két percet kapott Amstrongtól. Tudtommal a 6x-os gyõztes is indul sok versenyen (csak nem olyan ismertek, meg tengerentúliak), mert csak úgy kaphat indulási jogot a nagy körversenyeken ha van elég világranglista pontja.
Ha látta valaki a róla készült dok. filmet, meg elolvasta a könyveit akkor szerintem nagyjából tudnia kellene, hogy miért olyan erõs!!
Apropó "munkanélküliek": most tervezek egy nagytakarítást a mûhelyben amit a tegnap este befolyt víz el is kezdett. Alakalmi munkának jó. Nem nagy, csak k...ott sok a por.
Futárkodás? Én is gondolkoztam rajta, de azok nem csak szép meleg napsütéses idõben tekernek. És az idénymunkásokat nem díjjazzák!