Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Hajam már alig van mert ez az áramkörtenyészet megint a bolondját járatja velem. Majd megkapja a korlátlan hozzáférést és foghatja a betárcsázóját a nyavajás!!!!!!!!!!!

Szóval hétvége:

Akik tutira jönnek:

Én azaz Hápi (elõléptem mindenértfõfelkelõsnek),
K.Öcsi (boldog névnapot ha ma tartod),
Charon+Dawn (tandemmel vagy szóló gépekkel),
Atisch (remélem jól irtam, Saxos csávó),
sunset (aki fõszervezõnek indult de a telefonját képtelen felvenni amikor kellene)
ez eddig hat ember

Aki kérdéses:

Zoozoo, (aki miatt az egészet a mostani hétvégére raktuk!!!!!!!!!!!)

Egynaposra tervezik:

Dante ( a soha rá nem érõ, pénztelhagyó építész, okot nem adott meg)+haverjai
PR (okok elfogadva)
Csgy (okok elfogadva)

Akik nem jönnek:

B.L.68 (Fõtranszportálónk, okok elfogadva)
Holica Laci (okok elfogadva)

Transzport:
B.L. távolmaradása miatt én kocsival, melyhez csatlakoztatható egy futó, tetõre meg szerzek még kerékpártartót. Ha sunset is jön kocsival (vedd fel azt a k... telefont) akkor hatan beférünk. Indulás péntek este, majd még egyezetetjük a pontos idõpontot.

Energiaellátás: fõzni tud valaki -csak ha bográcsozni akarunk. Nekem megy a rántotta, tejbegríz, krumplifõzés, virslifõzés-sütés, stb... esetleg még a rántothús meg az egyszerûbb kaják, amik nem igazán bográcsba valók: Szóval ötleteket várok meg, hogy mi kell és ki szerezi be a hozzávalókat. Meg az itallapot sem ártana összeállítani, ki mit szeret? Ötleteket várok!!!

Ja: és nincs véletlenül valakinek egy Börzsöny túristatérképe, csak ha eltévednénk.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

KisÖcsike: Nem szeretnél szok-szok kis szofiet és bercikét? Csak mert, ha Berci ennyire gerjed a férfiakra, akkor mit kezdene egy saját fajába tartozó szép kutyalánnyal.

Öhhmm... semmit??? :D
Sophie nem olyan lány! Egyébként nem lenne gond! De akkor tartsuk meg elõbb a kutyusos megoldást!!! Nem szkíípelni ám!!!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

KisÖcsike és Hápi mester!

Nekem nem jó teljesen a hétvége kalóriatáborozni, mivel már jó régesrégen eligérkeztem paintballozni, amit egy barátom már régesrégóta szervez, csak elfelejtettem. A péntek meg egyébként is necces, tudjátok, építész olyan állat, ami mindig késõ estig vagy kora hajnalig dolgozik. (azaz munkanap :( ) De - mivel egy jó kis csapatós Börzsönyözéshez lenne kedvem, szombaton kinéznék hozzátok - s meglehet, hoznék még pár srácot. Csak annyi, hogy nekem késõ este haza kell érnem.

Mellesleg cicák fogynak, már csak ketten maradtak, úgyhogy Öcsike igyekezz! (nyugi, Bolyhoska rád vár ;) )

Hát sajnálom..... így kinek a mûanyag jûtékbringáját fogom fikázni..... :P :D

Cica!! Megyek! Trekkyre vigyázz!!! Csak sajna csüt este tudom elvinni, mert akkor péntek otthon tudok maradni vele!! Szerda még suli, csütörtök meg meló, amihez majd rohangásznom is kell délután!!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Azért megnézném az elsõ benyomásod róla ;), neked bejönne, enyhén hajaz a tokodi dh pályára...

Tudod, hogy csak oltogatlak. Egyébként meg kössétek fel a gatyát! Elkezdtem járni a DH-s arcokkal Janihegyre, úgyhogy fejlesztem DH képességeimet és tanulok freeride-olni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
KisÖcsike és Hápi mester!

Nekem nem jó teljesen a hétvége kalóriatáborozni, mivel már jó régesrégen eligérkeztem paintballozni, amit egy barátom már régesrégóta szervez, csak elfelejtettem. A péntek meg egyébként is necces, tudjátok, építész olyan állat, ami mindig késõ estig vagy kora hajnalig dolgozik. (azaz munkanap :( ) De - mivel egy jó kis csapatós Börzsönyözéshez lenne kedvem, szombaton kinéznék hozzátok - s meglehet, hoznék még pár srácot. Csak annyi, hogy nekem késõ este haza kell érnem.

Mellesleg cicák fogynak, már csak ketten maradtak, úgyhogy Öcsike igyekezz! (nyugi, Bolyhoska rád vár ;) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Azért megnéznék egy Dante féle halállejtõt. Õ, mint a fõ DH-s.;)

Azért megnézném az elsõ benyomásod róla ;), neked bejönne, enyhén hajaz a tokodi dh pályára...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
...és nálam gyorsabban felfele. :clap:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Ha kérhetem ne bántsuk Dante barátunkat.
Az igenis lejtõ!
Valószínû.

Tényleg ne bántsuk Dantét! :no: Nálam gyorsabban halad lefele.....:clap:

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Persze ez azt is jelenti egyúttal, hogy a kutyikás gyalogtúránkat el kell halasztani.....:cry:

Vagy elõrehozni: 15-16, vagy 29-30. Nem lesz ebzárlat?

KisÖcsike: Nem szeretnél szok-szok kis szofiet és bercikét? Csak mert, ha Berci ennyire gerjed a férfiakra, akkor mit kezdene egy saját fajába tartozó szép kutyalánnyal.

Valeria-Hozé:

Én mindegyiken lementem. Fel már nem.

De lefele az a szép, ha leér a pedál két oldalt, mert olyan mély a vágat, vagy a nyergen hasalva, a hátsó gumival közel intim kapcsolatva lépve blokkolt kerékkel is csúszol lefele. Óje.

Persze tolni is lehet.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ha kérhetem ne bántsuk Dante barátunkat.
Az igenis lejtõ!
Valószínû.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Azért megnéznék egy Dante féle halállejtõt. Õ, mint a fõ DH-s.;)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Elõreláthatólag szervezek egy túrát okt.22v.23. a bringás lányok topic lakóinak meginvitálására, Dante féle környék, halálösvények, terminátorok és gyilkos lejtõk alcímmel.

Mindenkit szeretettel várunk.

Persze ez azt is jelenti egyúttal, hogy a kutyikás gyalogtúránkat el kell halasztani.....:cry:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Elõreláthatólag szervezek egy túrát okt.22v.23. a bringás lányok topic lakóinak meginvitálására, Dante féle környék, halálösvények, terminátorok és gyilkos lejtõk alcímmel.

Mindenkit szeretettel várunk.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Hétvégén mi is mennénk a Börzsönybe, csak nem tudunk kocsit szerezni. Minket meg Ubult és a másik név nélküli csõcsacsit kellene szállítani, ha valahova beférünk. A pénteki indulás nekünk jó.

Ja, és beszéljük meg elõre please hogy mit fõzünk majd és ki mit hoz. Valószínûleg bográcsot tudnánk vinni:)

õõõ, én viszek sört :) Az jó? ;)
Hápi! Ha összejön a szombati betoppanás Ádámmal, akkor ott tudok aludni - vagyis szombat/vasárnap éjszakára nekem is kéne foglalni helyet :)
"Nice boys don't play rock and roll"

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Velem lehet alkudozni, de jobb lenne hamarabb, mert 7kor már sötét van, mivel 18:17kor papíron már lemegy a nap és jó lenne megnézni a PIROSat, hátha nincs már akkora növényzet. Mikor érsz rá leghamarabb?
Esetleg malsky??? (csak nem tudom a számát...)

Hát sajna én leghamarabb 17-kor érek rá - sajnos tényleg korán megy aludni szeretett csillagunk, de ennyi idõ elég arra, hogy egy jót tekerjünk :) Mármint biciklit.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Hétvégén mi is mennénk a Börzsönybe, csak nem tudunk kocsit szerezni. Minket meg Ubult és a másik név nélküli csõcsacsit kellene szállítani, ha valahova beférünk. A pénteki indulás nekünk jó.

Ja, és beszéljük meg elõre please hogy mit fõzünk majd és ki mit hoz. Valószínûleg bográcsot tudnánk vinni:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Velem lehet alkudozni, de jobb lenne hamarabb, mert 7kor már sötét van, mivel 18:17kor papíron már lemegy a nap és jó lenne megnézni a PIROSat, hátha nincs már akkora növényzet. Mikor érsz rá leghamarabb?
Esetleg malsky??? (csak nem tudom a számát...)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Ma valaki valamerre, 3-4körül elágon vagy máshol???

Esetleg inkább ötkor? :gwizd::peace:

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ma valaki valamerre, 3-4körül elágon vagy máshol???

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Oks, asszonnyall egyeztetek, kocsit elkérek, aztán holnap majd írok.

Csak bringaszállítóm nincs, szal majd vigyázni kell a bicókra ne legyenek nagyon sárosak, mert anyám kiherél :D

Húha, nekem sincs szállítóm, de valahogy megoldjuk. Mosást meg be kell vállani, ha az az ára, hogy legyen kocsi (és golyó) a késõbbiekben is :)
Sajna az én autóm jelen pillanatban tropa és bazi nagy költségek várnak rám vele kapcsolatban :(
Várom akkor a holnapi üzid :)