Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Látom, Kesztölc, Dorog felé jártatok. Jók lettek a képek.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

jajj bazze

gyönyörû ez a cicus....
vigyázz rá!

sima házimacs, vagy valami extrább?

Hi LL! (újra itt?? lám-lám, mivel lehet olvasókat csalogatni a topicba!

Köszi! Becsszó vigyázok rá!
Köszi a Többieknek is,Treky cica nevében!!

Voltunk ma Zoozooval a Pilisben! gondoltuk kiugrunk, mert szép az idõ! Fõnökökkel lezsíroztunk, reggel autóba ugrottunk bringástúl (ez nem volt ilyen 1szerû, de ez más tészta...) Egy kicsit dugóban ültünk, meg keringtünk, de végül olyan 11 fele felpattantunk a drótszamarakra, és szebbnél-szebb helyekre elmentünk. Sajna az idõ, és a nullával egyenlõ erõnlétemnek köszönhetõen nem tudtunk annyit menni, mint amennyit szerettünk volna... de mind1! Így is megérte! Naggggyon szép õsszel a Pilis (is)!!!

Szokás szerint kisgépet vittem, és csak bringáról fotóztam, szóval felelõsséget nem vállalok a képekért!! Néhány kép ízelítõnek:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

a többi a szokásos helyen: http://kep.tar.hu/kisocsike

Üdv!

KisÖcsike

ui: Drukkoljatok, hogy a Phil Collins koncert meg legyen tartva, mert a hétfõ, keddi koncerteket lemondta betegség miatt!!!
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Nem szakadt a nyakamba a nemzeti bank söt a francia rokon sem,csak ha sporol az ember,meg diákhitel akkor talán lehet valamit kezdeni az élettel.
A hétvégét telin leegyeztetjük.

Spórolás OK. De hogy kaptál diákhitelt?

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A macska nagy ásznak tûnik. Elsõ ránézésre vmi jóféle utcakeverék. Az a jó a nem fajtiszta macskákban (kutyákban), hogy nagyobb az ellenállóképességük és a strapát is jobban viselik, kicsi az örökletes betegségek/tipushibák lehetõsége. Reszkessetek egerek!!!

A mama félperzsa, nálunk lakik. :) Papa ismeretlen. De tény, hogy nem fínyás, semmi baja, minden macskát/kutyát megruház, s szereti a hideget/meleget. A cica egyébként pont úgy néz ki mint a mamacica, aki meglehetõsen sûrûn bundát vált - nyáron rövidebb, télen hosszú. Ahgy látom, a kiscica már téli-üzemmódban indul. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szóval bent van a kerék a vázban, de nem húzod be a gyorszárat és elforgatod a tengelyt? És ilyenkor közeledik-távolodik a fékpofától a felni??? Ha igen, akkor meghajlott a cucc, VAGY rommá van kopva a kónusz, és az csinálja. Nekem a sram 5.0-ás agyamnál volt ilyen. Azthittem, hogy kuka lesz a tengely, de nem, csak a kónusz egyik fele eltûnt. Szét kell szedni, aztán kiderül. Ha nem sérült a kónusz, akkor szedj le mindent a tengelyrõl és próbáld meg gurítani valami SÍK felületen, ha görbe, akkor Így biztos kiderül. Ha mégis a tengely hajlott, akkor nekem van egy tengelyem elfekvõben az említett agyból, jelképes összegért odaadom.

Na csak sikerült megoldani, szóval nem egyszerû, leírom, hátha okultok. Nem, nem a tengely volt elhajolva, sokkal viccesebb. Szóval valaha (kitudja mikor) bringapucolás közben egy picike cérnadarab leszakadt a rongyról, s beszorult a bal oldali gumiharang és az agy pereme közé - ezt akkor nem vettem észre. Szépen bedolgozta magát, a szimeringig, amit sikeresen felgyûrt. Innentõl kezdve simán beázott az agy bal oldala, s az agyag megette a csapágygolyókat. Öröm az ürömben, hogy a csapágycsésze belsõ felülete nincs berágódva (nagyítóval csekkoltam eleget) - talán csak azért, mert éppen idõben lett észlelve a probléma. (meg hát az xt-k csészéje ebbõl a borozon-polírozott izébõl van, ami borzasztóan kemény) Nagyon viccesen nézett ki a golyók közötti különbség - amik jobb oldalon voltak, tükörpolír állapotban csili-vilin gyári zsírral kezelve...míg a bal oldalon teljesen szétment, repedezett, koszos, matt és tojás alakúra amortizálódott golyók voltak. A tengely azért futot 8asban, mert az ovális golyók hol így, hol úgy álltak. Szóval minden jó ha vége jó, új golyók + szépen megtisztítva, s mint újkorában. Kissé kiszedett állapotban kotyog (nem mertük túlhúzni), de gyorszár megtépése után tökéletes.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Öcsike!

Nagyon édi a cicus!!!

Szombaton ha megyünk Hápiékhoz akkor elhoznád a mezedet,hogy felpróbálhassam,mert ha jó akkor rendelek én is egyet ebbõl a típusból.

:clap:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
A képek önmagatokért beszélnek! :) Sajna nem tudtam menni, de lehet, hogy ennek örülnöm kellene. Nem igezán rugtam volna labdába ilyen pályán 1,75-ös Land Cruiserekkel szerelt Dracommal... :( Talán szárazabb idõben... :)

A macska nagy ásznak tûnik. Elsõ ránézésre vmi jóféle utcakeverék. Az a jó a nem fajtiszta macskákban (kutyákban), hogy nagyobb az ellenállóképességük és a strapát is jobban viselik, kicsi az örökletes betegségek/tipushibák lehetõsége. Reszkessetek egerek!!!
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ha a kerék áll és csak az agytengelyt forgatom. :( S a ferdeség a külsõ csapágyperem széléhez értendõ.

Szóval bent van a kerék a vázban, de nem húzod be a gyorszárat és elforgatod a tengelyt? És ilyenkor közeledik-távolodik a fékpofától a felni??? Ha igen, akkor meghajlott a cucc, VAGY rommá van kopva a kónusz, és az csinálja. Nekem a sram 5.0-ás agyamnál volt ilyen. Azthittem, hogy kuka lesz a tengely, de nem, csak a kónusz egyik fele eltûnt. Szét kell szedni, aztán kiderül. Ha nem sérült a kónusz, akkor szedj le mindent a tengelyrõl és próbáld meg gurítani valami SÍK felületen, ha görbe, akkor Így biztos kiderül. Ha mégis a tengely hajlott, akkor nekem van egy tengelyem elfekvõben az említett agyból, jelképes összegért odaadom.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Öcsike a macsek tünemény, a képek pedig magazinba valók!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Nem adnád kölcsön? Csak egy órácskára. :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Az a cica csodaszép!!!

Srácok! Képzeljétek, a túra után én bedöltem a kádba, aztán meg kivonszoltam magam a tévé elé. Próbáltam regenerálódni. A bicajokkal nagyon nem foglalkoztam.
Aztán másnap be is írtam ezt a bringás lányokba, amikor egyszercsak rám telefonált Paul, hogy szerintem õ mit csinált 2 órán át a fürdõszobában két biciklivel?
Az az igazság, hogy nekem fel sem tünt, a fürdõ szoba is ragyogott! Szóval az én drágaságom vadi új bicikliket varázsolt azokból a sárgolyókból. :)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Nyócas a tengelyben :D

Lao-Ce

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Csöööönd, egy Mavic felniben SOSINCS nyócas. :D

Demszky

Demszky

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
nyóóócas!!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha a kerék áll és csak az agytengelyt forgatom. :( S a ferdeség a külsõ csapágyperem széléhez értendõ.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
"Csakhogy ha megtekerem, akkor "pályaeltérés" is látható - azaz asszem ferde a tengely. :("

...vagy nyolcas van a kerekedben.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát úgy tûnik csak nekem jött le simán. (vagy csak rutinom van már ezen a téren? :) ) Nekem egyedül a hátsóagy okoz fejtörést - namost elsõ olvasatra olyan, mintha csak simán le lenne lazulva a kónusz. Csakhogy ha megtekerem, akkor "pályaeltérés" is látható - azaz asszem ferde a tengely. :(

Öcsike, macsesz ari, pont mint az anyacica volt.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én megpróbálkoztam leszedni a sarat, de mivel semmi nem hatotta meg, ezért alaposan megnéztem egyes kritikus helyeket: telók becsúszói - tiszták, lánc - olajos/saras, de nem zavaró, elsõ-hátsó váltó - saras, de mûködik. Nos ezen felderítõ hadmûvelet után úgy döntöttem, hogy majd máskor folytatom. Rozsdásodni nem fog, a koszt leszedni meg úgyis egy fél délután lesz.
:-(

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Tippelhetek?? Reménytelen!

Én tegnap miután hazaértem, kb 5 percig slagoztam, hogy legalább a nagyobb sár/föld/xar kupacok lejöjjenek róla..... nos, ez nem sikerült ... ugyanis reggel kb ugyan úgy festett. Nahh akkor délután ki, vödör, mosószer, kefe, sikálás, leöblít, majd megismétel. A kocsejáró betonját elborította a bringából kijövõ sár!!!! DURVA! Most már kezd alakulni szegény Treky!

KisÖcsike

Na ja, hááát szóóóóval izé.

Nekem vasárnap már nem volt kedvem benzinkutazni (kád kizárva a forradalom és a véres megtorlás elkerülése végett), oszt a ház elõtt kézzel leszedtem amit tudtam, a szobámban meg befújtam a láncot. Ennyi.

Tegnap idõm nem volt, úgyhogy majd ma lesz tisztogatás, meg nagytakarítás :D

Öcsi, aranyos a macsek

Lao-Ce

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jajj bazze :)

gyönyörû ez a cicus....