Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. október 25. - 22:09

Írta 2005. október 25. - 21:40

jajj bazze
gyönyörû ez a cicus....
vigyázz rá!
sima házimacs, vagy valami extrább?
Hi LL! (újra itt?? lám-lám, mivel lehet olvasókat csalogatni a topicba!
Köszi! Becsszó vigyázok rá!
Köszi a Többieknek is,Treky cica nevében!!
Voltunk ma Zoozooval a Pilisben! gondoltuk kiugrunk, mert szép az idõ! Fõnökökkel lezsíroztunk, reggel autóba ugrottunk bringástúl (ez nem volt ilyen 1szerû, de ez más tészta...) Egy kicsit dugóban ültünk, meg keringtünk, de végül olyan 11 fele felpattantunk a drótszamarakra, és szebbnél-szebb helyekre elmentünk. Sajna az idõ, és a nullával egyenlõ erõnlétemnek köszönhetõen nem tudtunk annyit menni, mint amennyit szerettünk volna... de mind1! Így is megérte! Naggggyon szép õsszel a Pilis (is)!!!
Szokás szerint kisgépet vittem, és csak bringáról fotóztam, szóval felelõsséget nem vállalok a képekért!! Néhány kép ízelítõnek:
a többi a szokásos helyen: http://kep.tar.hu/kisocsike
Üdv!
KisÖcsike
ui: Drukkoljatok, hogy a Phil Collins koncert meg legyen tartva, mert a hétfõ, keddi koncerteket lemondta betegség miatt!!!
Írta 2005. október 25. - 20:42

Spórolás OK. De hogy kaptál diákhitelt?Nem szakadt a nyakamba a nemzeti bank söt a francia rokon sem,csak ha sporol az ember,meg diákhitel akkor talán lehet valamit kezdeni az élettel.
A hétvégét telin leegyeztetjük.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. október 25. - 20:42

A macska nagy ásznak tûnik. Elsõ ránézésre vmi jóféle utcakeverék. Az a jó a nem fajtiszta macskákban (kutyákban), hogy nagyobb az ellenállóképességük és a strapát is jobban viselik, kicsi az örökletes betegségek/tipushibák lehetõsége. Reszkessetek egerek!!!
A mama félperzsa, nálunk lakik.

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. október 25. - 20:36

Szóval bent van a kerék a vázban, de nem húzod be a gyorszárat és elforgatod a tengelyt? És ilyenkor közeledik-távolodik a fékpofától a felni??? Ha igen, akkor meghajlott a cucc, VAGY rommá van kopva a kónusz, és az csinálja. Nekem a sram 5.0-ás agyamnál volt ilyen. Azthittem, hogy kuka lesz a tengely, de nem, csak a kónusz egyik fele eltûnt. Szét kell szedni, aztán kiderül. Ha nem sérült a kónusz, akkor szedj le mindent a tengelyrõl és próbáld meg gurítani valami SÍK felületen, ha görbe, akkor Így biztos kiderül. Ha mégis a tengely hajlott, akkor nekem van egy tengelyem elfekvõben az említett agyból, jelképes összegért odaadom.
Na csak sikerült megoldani, szóval nem egyszerû, leírom, hátha okultok. Nem, nem a tengely volt elhajolva, sokkal viccesebb. Szóval valaha (kitudja mikor) bringapucolás közben egy picike cérnadarab leszakadt a rongyról, s beszorult a bal oldali gumiharang és az agy pereme közé - ezt akkor nem vettem észre. Szépen bedolgozta magát, a szimeringig, amit sikeresen felgyûrt. Innentõl kezdve simán beázott az agy bal oldala, s az agyag megette a csapágygolyókat. Öröm az ürömben, hogy a csapágycsésze belsõ felülete nincs berágódva (nagyítóval csekkoltam eleget) - talán csak azért, mert éppen idõben lett észlelve a probléma. (meg hát az xt-k csészéje ebbõl a borozon-polírozott izébõl van, ami borzasztóan kemény) Nagyon viccesen nézett ki a golyók közötti különbség - amik jobb oldalon voltak, tükörpolír állapotban csili-vilin gyári zsírral kezelve...míg a bal oldalon teljesen szétment, repedezett, koszos, matt és tojás alakúra amortizálódott golyók voltak. A tengely azért futot 8asban, mert az ovális golyók hol így, hol úgy álltak. Szóval minden jó ha vége jó, új golyók + szépen megtisztítva, s mint újkorában. Kissé kiszedett állapotban kotyog (nem mertük túlhúzni), de gyorszár megtépése után tökéletes.

Írta 2005. október 25. - 18:24

Nagyon édi a cicus!!!
Szombaton ha megyünk Hápiékhoz akkor elhoznád a mezedet,hogy felpróbálhassam,mert ha jó akkor rendelek én is egyet ebbõl a típusból.
:clap:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2005. október 25. - 18:22

A macska nagy ásznak tûnik. Elsõ ránézésre vmi jóféle utcakeverék. Az a jó a nem fajtiszta macskákban (kutyákban), hogy nagyobb az ellenállóképességük és a strapát is jobban viselik, kicsi az örökletes betegségek/tipushibák lehetõsége. Reszkessetek egerek!!!
Durung forever!
Írta 2005. október 25. - 18:12

Ha a kerék áll és csak az agytengelyt forgatom.
S a ferdeség a külsõ csapágyperem széléhez értendõ.
Szóval bent van a kerék a vázban, de nem húzod be a gyorszárat és elforgatod a tengelyt? És ilyenkor közeledik-távolodik a fékpofától a felni??? Ha igen, akkor meghajlott a cucc, VAGY rommá van kopva a kónusz, és az csinálja. Nekem a sram 5.0-ás agyamnál volt ilyen. Azthittem, hogy kuka lesz a tengely, de nem, csak a kónusz egyik fele eltûnt. Szét kell szedni, aztán kiderül. Ha nem sérült a kónusz, akkor szedj le mindent a tengelyrõl és próbáld meg gurítani valami SÍK felületen, ha görbe, akkor Így biztos kiderül. Ha mégis a tengely hajlott, akkor nekem van egy tengelyem elfekvõben az említett agyból, jelképes összegért odaadom.
Írta 2005. október 25. - 17:17

Írta 2005. október 25. - 15:32

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. október 25. - 15:27

Srácok! Képzeljétek, a túra után én bedöltem a kádba, aztán meg kivonszoltam magam a tévé elé. Próbáltam regenerálódni. A bicajokkal nagyon nem foglalkoztam.
Aztán másnap be is írtam ezt a bringás lányokba, amikor egyszercsak rám telefonált Paul, hogy szerintem õ mit csinált 2 órán át a fürdõszobában két biciklivel?
Az az igazság, hogy nekem fel sem tünt, a fürdõ szoba is ragyogott! Szóval az én drágaságom vadi új bicikliket varázsolt azokból a sárgolyókból.

Írta 2005. október 25. - 15:19

Lao-Ce
Írta 2005. október 25. - 15:19

Írta 2005. október 25. - 15:14

Írta 2005. október 25. - 13:49

Írta 2005. október 25. - 12:18

...vagy nyolcas van a kerekedben.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. október 25. - 11:08

Öcsike, macsesz ari, pont mint az anyacica volt.

vendég_Charon_*
Írta 2005. október 25. - 09:04

:-(
Írta 2005. október 25. - 08:05

Tippelhetek?? Reménytelen!
Én tegnap miután hazaértem, kb 5 percig slagoztam, hogy legalább a nagyobb sár/föld/xar kupacok lejöjjenek róla..... nos, ez nem sikerült ... ugyanis reggel kb ugyan úgy festett. Nahh akkor délután ki, vödör, mosószer, kefe, sikálás, leöblít, majd megismétel. A kocsejáró betonját elborította a bringából kijövõ sár!!!! DURVA! Most már kezd alakulni szegény Treky!
KisÖcsike
Na ja, hááát szóóóóval izé.
Nekem vasárnap már nem volt kedvem benzinkutazni (kád kizárva a forradalom és a véres megtorlás elkerülése végett), oszt a ház elõtt kézzel leszedtem amit tudtam, a szobámban meg befújtam a láncot. Ennyi.
Tegnap idõm nem volt, úgyhogy majd ma lesz tisztogatás, meg nagytakarítás

Öcsi, aranyos a macsek
Lao-Ce
Írta 2005. október 25. - 00:24

gyönyörû ez a cicus....
vigyázz rá!

sima házimacs, vagy valami extrább?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda