Holnap oké fél 1-kor a szokott helyen.
Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. október 27. - 22:41
Holnap oké fél 1-kor a szokott helyen.
Írta 2005. október 27. - 22:10
Zoozoo: holnap én is mennék HHH-ra. Mondjuk fél egy-egy körül a szokott helyen?
Charon és Dawn: ha vasárnapra vagy hétfõre szervezitek a túrát akkor jelentkezem. A kedd az már zûrösebb mert este nekem irány Sopron. Tudjátok: "mindenhol jó de legjobb Sopron"
Emlékezzünk a Börzsönyi kalóriatáborra est:
Többség szavát meghallva (két ember) megpróbálok intézkedni és patást a bográcsba helyeztetni. Ha esetleg nem jönne össze akkor sincs probléma mert a kakas már rég a hûtõben figyel, és már az összes baci kifagyott belõle -márha volt benne. Házi cucc, nagyon kicsi az esélye. Bövebben a madárnátháról:
"Sajnálatos módon az elmúlt idõszakban a különbözõ sajtóorgánumokban egymásnak ellentmondó és emiatt a lakosság körében bizonytalanságot és pánikot keltõ híradás jelent meg a madárinfluenzával kapcsolatban.
Szomorú, hogy a megszólaltatott személyek között nem igazán volt a témában valóban jártas szakember, virológus-állatorvos, hiszen a madárinfluenza ÁLLATBETEGSÉG!
Örömmel tájékoztatlak, hogy elkészült egy honlap, amelynek szerkesztésében a témában legjártasabb szakemberek vettek részt Prof. Dr. Mészáros János, az MTA rendes tagja állatorvos-virológus vezetésével. A honlap elérhetõsége:
www.madarinfluenza.bpallatorvos.hu
Itt elolvashatod, mik azok a VALÓDI, SZAKMAI TÉNYEK, amelyeket nem a média manipulál a témával kapcsolatban.
Remélem, segít majd a kételyeid eloszlatásában.
Arra kérnélek, hogy segíts a honlap népszerûsítésében, hogy minél több emberhez eljuthassanak ezek az információk."
Kötelességemnek éreztem -mint a ti kis madaratok-, hogy ezt iderakjam.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. október 27. - 21:44
Írta 2005. október 27. - 21:33
A kalóriatáboros képek alapján már tudom, hogy honnan kapta a nevét.
Hát ti folyamatosan zabáltatok, vazze...!
Fején van találva a szög.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. október 27. - 20:47
A hétvégi bulira úgy érzem egyenlõre alkalmatlan vagyok, mivel ég nem is ismertek és ... Szóval elõtte néhány közös tekerés és aztán...
Ma leteszteltem a LEDes szelepsapkát. Az egyik 23 Km/h nál, míg a másik 30 fölött kapcsolt. Müszaki emberlévén át fogom kalibrálni kissebb sebességre a cuccot. Véleményem: Cuccosabb mint a macsekszem a küllõk között és jóval feltünõbb. Az autisták rendesen odafideltek és ez növelte a túlélési esélyeimet. Amúgy autós tuningboltokban kapható párban 900-1000 Ft. között.
Durung forever!
Írta 2005. október 27. - 17:46
Hát ti folyamatosan zabáltatok, vazze...!
Írta 2005. október 27. - 14:10
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2005. október 27. - 14:09
Hali!
Ha minden igaz, én jövök! Gyertek Biatorbágy felé, nézzük meg az Iharost!
Szia Hozé!
Úgy tervezzük,hogy én holnap úgyis bringával jövök dolgozni. Ha végzek a cégnél 3/4 4 körül akkor elmegyek haza és közbe a Ninja csatlakozik itt bián hozzám. Átmegyünk kertek alatt dózerúton Gyúró-Pusztazámor-Sóskút és onnan erdõn keresztûl az Iharosba. Az Iharost ilyen olyan levezetésnek és záróeseménymek szenteljük,mert szép ilyenkor összel.
Írta 2005. október 27. - 12:18
Mint a házasok.
Tudod Hozé.....gyakorolunk;)
Dante: biztos vagy benne, hogy a süti egészben odaér majd Hápiékhoz?
:love:
Írta 2005. október 27. - 11:29
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 27. - 10:23
vendég_Charon_*
Nem annyira rávenni kell. Te is tudod Életem Párja, hogy idõhiányban szenvedek.....
Úgy értettem, hogy HA elmegyünk valahova tekerni, ÉS lesz elég idõnk átmenni oda, AKKOR a hely legyen...
Írta 2005. október 27. - 10:03
Pénteken este-du-án megyek tekerni a ninjaval. Ha van kedved eljönni akkor szólj! Kb 1/2 5-körül indulunk innen tölünk itt kertek alatt árkon-bokron keresztül.
Akinek van kedve a társaságból jönni esetleg annak Etyekre kikéne gurulnia valahogy. Bringa,kocsi, nagy sárga taxi az Etele térrõl..... stb
Hali!
Ha minden igaz, én jövök! Gyertek Biatorbágy felé, nézzük meg az Iharost!
Írta 2005. október 27. - 10:02
Hehh, az az ösvény (ma reggeli tanulság) a harmattól vizes avaran iszonyatszép aranysárga) vicces.
Charon - autónak nagyon örülnék, akkor legyártatok nagyival fincs banános-csokis sütit. (a legendás, aki még nem tudná)
többiek - nekem hétköznap csak az edzésjellegû tekerés fér bele - azaz kelés marhakorán, nyomulás 1 óráig mint ami a csövön kifér, oszt gó egyetem/munkahely
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. október 27. - 09:43
A négy nap alatt valamikor szeretném Dawnt rávenni, hogy megnézzük Bolnokát, vagy Isaszeget, vagy a Bajtemetésrõl lefele vezetõ szépséges ösvényt. Majd jelezzük és lehet csatlakozni - Isaszegen / Pécelen.
Nem annyira rávenni kell. Te is tudod Életem Párja, hogy idõhiányban szenvedek.....
:love:
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 27. - 09:31
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 27. - 09:14
vendég_Charon_*
Mi sajtsalátát fogunk vinni a kaja mellé per desszertnek, ha összegyün.
Dante kollegának jelezzük, hogy transzportként befér az autónkba, mert avval fogunk menni.
Holnap nem megyek tekerni spec, mert délelõtt ugyan meló, de ebéd után mûfalat mászok és esti autózgatós program is van.
A négy nap alatt valamikor szeretném Dawnt rávenni, hogy megnézzük Bolnokát, vagy Isaszeget, vagy a Bajtemetésrõl lefele vezetõ szépséges ösvényt. Majd jelezzük és lehet csatlakozni - Isaszegen / Pécelen.
Írta 2005. október 27. - 08:57
Most kérdezem akkor: holnap (péntek) délben végzek és el szeretnék menni a HHH-ra úgy, hogy du 5-re itthon kell legyek. Vagyis nem nagy túra, de ennyi idõ alatt megjárható.
Van-e kedve valakinek jönni?
Hápi!
Nem biztos, hogy tudok menni szombaton, mert nem elég, hogy Dunaújvárosba lecsapatunk, onnan még átmegyünk Balatonalmádiba.
Írta 2005. október 27. - 07:04
Durung forever!
Írta 2005. október 26. - 23:41
Írta 2005. október 26. - 22:17
Pénteken este-du-án megyek tekerni a ninjaval. Ha van kedved eljönni akkor szólj! Kb 1/2 5-körül indulunk innen tölünk itt kertek alatt árkon-bokron keresztül.
Akinek van kedve a társaságból jönni esetleg annak Etyekre kikéne gurulnia valahogy. Bringa,kocsi, nagy sárga taxi az Etele térrõl..... stb

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére