Ja, és nem is másztam fel. Jó kis beégés volt, pedig addig legalább három alkalommál már sikerrel abszolváltam.Ha jól emlékszem, a múltkor te voltál a fõnök...
![]()
Máté
Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2006. január 05. - 22:43

Írta 2006. január 05. - 22:33

Ha jól emlékszem, a múltkor te voltál a fõnök...Felmászok én bármikor, de akkor visszafele is arra jöjjünk!

Máté
Írta 2006. január 05. - 21:59

Fogadjunk, hogy Kisöcsike most éppen keselyûzik, hogy övé lehessen a 4000-ik beszólás, azért van ilyen csöndben

KisÖcsike
Írta 2006. január 05. - 21:48

Írta 2006. január 05. - 21:45

Pl. augustus elején a "sz****s" túra alkalmával. De jó is volt! Csak inkább visszafelé kéne megcsinálni!
sokat gondolkodtam ezen a "sz****s"-n , de semmilyen szó nem jut eszembe
különben egy sz@ros túrára én is jól emlékszem
Írta 2006. január 05. - 21:28

Írta 2006. január 05. - 21:25

Felmászok én bármikor, de akkor visszafele is arra jöjjünk!Jó volt az felfelé! Toronyiránt a Nagy Hideg hgre! Az a király!
Írta 2006. január 05. - 21:16

Jó volt az felfelé! Toronyiránt a Nagy Hideg hgre! Az a király!Pl. augustus elején a "sz****s" túra alkalmával. De jó is volt! Csak inkább visszafelé kéne megcsinálni!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. január 05. - 21:15

Így legalább ha a tavasz benéz topikunkba látja, hogy nagyon várjuk ÕT. Aki meg a havas képet rakta ki az meg a telet nem akarja eltemetni. Kétes ez a helyzet.ahogy elnézem lassan nekem is kellene valami téli tájas avatart készítenem,mert fura egy kicsit a nyári börzsönyi háttér ilyen melegben.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. január 05. - 21:13

Pl. augustus elején a "sz****s" túra alkalmával. De jó is volt! Csak inkább visszafelé kéne megcsinálni!Barni wazze! Mikor voltál Te a börzsönyben?! Ha jól emlékszem majd szétfagytam a Nagy Hideg Hegyen!! Bár valszeg azért hívják Nagy Hideg Hegynek, mert nagy, hideg, és hegy!! De nyáron akkor is melegebb lettóva!
KisÖcsike
Írta 2006. január 05. - 20:14

A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. január 05. - 19:55

Írta 2006. január 05. - 19:55

http://rakosmente.uw...start=0#msg1105
Írta 2006. január 05. - 19:49

egy kicsit a nyári börzsönyi háttér ilyen melegben.
Barni wazze! Mikor voltál Te a börzsönyben?! Ha jól emlékszem majd szétfagytam a Nagy Hideg Hegyen!! Bár valszeg azért hívják Nagy Hideg Hegynek, mert nagy, hideg, és hegy!! De nyáron akkor is melegebb lettóva!
KisÖcsike
Írta 2006. január 05. - 19:46

Írta 2006. január 05. - 19:44

Látod Dante, Hápi is nekem drukkol;) Muszáj lesz hagynod, hogy legalább egy maratonon leelõzzelek, hogy örömet szerezzünk a többieknek is
Dawn!
Minek könyörögsz a Danténak. Úgyis otthagyod az elsõ lejtönél. A második emelkedõnél lehet hogy visszavág,de utána ismét lejtõ lesz aminél neki lesz féke,nem úgy mint Öcsikének.
:clap: :clap:
Írta 2006. január 05. - 17:56

Peti, nem tudom mi tettszik ezen, elég gagyi.
Azt már akartam kérdezni - nem látok -, hogy az egy körvaku ott az objektíven?
Senki sem kérte, hogy minõsítsd! Neki tetszik, Avatarnak választotta, pedig még körvaku sincs rajta... LOL :-D
Írta 2006. január 05. - 14:38

Na ebbõl volt egy pici vita Fotótúra topicban az egyesület forumán.Peti, nem tudom mi tettszik ezen, elég gagyi.
És Dawnnak szurkolok, hogy jövõre legyen ellenfelem! Dante légyszi...?
Dr. Pite úgyis fényévekre van elõttem, õt nehéz lesz utolérnem. Így kivel versenyezzek jövõre. Unalmas már kétszer felmászni ugyanarra a hegyre! Ráadásul egyedül! :krol:
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. január 05. - 10:48

Nem, nem körvaku....sajna.... csak a fehér feliratok a ojjektíven!
KisÖcsike
A következõ kérdésem az lett volna, hogy:
miért nem a macro twin lite-ot vetted és rádszakadt az otp, vagy eladtad a Treket?
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2006. január 05. - 10:34

Azt már akartam kérdezni - nem látok -, hogy az egy körvaku ott az objektíven?
Nem, nem körvaku....sajna.... csak a fehér feliratok a ojjektíven!
KisÖcsike