Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Persze Öcsike, ez is egy változat.
De ha másképp fogalmazunk, úgy is mondatjuk, hogy:

Újsághír.
"Hevesen italozó társaság verte fel a XVII kerület csendjét. A társaság tagjai -mint késöbb kiderült- egy helybéli sportegyesület (RMKSE kerékpártekerõ egyesület) vezetõségi tagjai voltak.
Akik, mint késõbb az õrsön bevallották, azzal a szándékkal indultak a helyi vendéglátóipari egységbe, hogy az egyesület (a tagok!) pénzét saját véralkohol szintjük növelésébe fektessék.

A vita akkor tört ki közöttük, amikor az egyik (távolkeleti származású)tagot (Kis O Chi Ke) a többiek nem voltak hajlandóak a "király" pozicióba megválasztani.
A szóváltásnak a kivonuló rendörség vetett véget."

És miért kell rögtön villággákürtölni az egészet???? :D

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Légyszi, írjátok meg mi történt a gyûlésen!

www.rakosmente.uw.hu Amint lesz idõm és mûködik beírom. Sok lényeges ugyse volt, csak egy elnökségi gyûlés, megvitattuk a kapot doksikat és a vezérkar által fontosnak tartott változtatásokat, ötleteket továbbítottam az illetékesnek -meg gyalogoltam egy jót.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jobbulást!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Két napja még lázas voltam. A tekerést ezért nem erõltettem a hétvégén. Máté most hozott egy rakat sütit a cukrászdából.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nemrég beszéltem Párommal, õ is említette, hogy teregetés után nem sokkal már kopogott. Ilyenkor tényleg nem lehet mást csinálni, mint dolgozni, vagy punnyadni.

Unalomûzõnek fõzz/süss valamit. :-) Aludj egyet. Nyisd meg, töltsd le: X Öltözz be, lámpát fel és tekerj egy szép nagy kört.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Csak unatkozom.
Meg náthás vagyok.
Meg esik az esõ.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hozé bácsi nagyon pihent agyad van... ehh. Feltöltött kép

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Persze Öcsike, ez is egy változat.
De ha másképp fogalmazunk, úgy is mondatjuk, hogy:

Újsághír.
"Hevesen italozó társaság verte fel a XVII kerület csendjét. A társaság tagjai -mint késöbb kiderült- egy helybéli sportegyesület (RMKSE kerékpártekerõ egyesület) vezetõségi tagjai voltak.
Akik, mint késõbb az õrsön bevallották, azzal a szándékkal indultak a helyi vendéglátóipari egységbe, hogy az egyesület (a tagok!) pénzét saját véralkohol szintjük növelésébe fektessék.

A vita akkor tört ki közöttük, amikor az egyik (távolkeleti származású)tagot (Kis O Chi Ke) a többiek nem voltak hajlandóak a "király" pozicióba megválasztani.
A szóváltásnak a kivonuló rendörség vetett véget."

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Hi!

Tegnap véglegesítettük az alapszabályzatot, a kijavítottuk a hibákat, hozzáraktunk dolgokat, megbeszéltünk még ezt-azt amazt, próbáltuk nem megütni a kocsmáros nénit, amiért folyton belepofázott a beszélgetésünkbe, söröztünk, röhögtünk, Hápira pedig rájött a telefonálgathatnék 11 utén, és megpróbált felkelteni mindenkit, akinek bennevolt a száma a telcsijébe! Mi Gyulavál még egy lakodalomba is belekeveredtünk a Hûvüsbe.... kb 10 percig bírtuk a lakodalomas rockot, meg az azt telitorokból üvöltõ vendégeket, szóval gyorsan diszkonektáltunk....

KisÖcsike

ui: És persze jól kibeszéltük azt az Attisch srácot! :D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Amúgy szerintem te jobban el voltál tünve!

Dolgozó ember voltam mindennap este 10-11-ig és már nem voltam agyilag olyan szinten,hogy bekapcsoljam a gépet és irjak. Szigeteltem a tetõteret amit egyedül egy kicsit gáz csinálni.
Mért nem szoltál nekem az éjszakai turáról?????????????????? Mentem volna.

Attisch gondolat menetét futtatva mit sikerült az alakulon összehozni??????
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

...és a kezébe mernétek adni?

Adni, vagy belevágni? :ördögös szmájli:

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Dante: Neked a SID Team-ed gyárilag 80ra volt állítva? Még meg sem jött, de már ezen parázok :D , nem szívesen vinném szervízbe egybõl, még null km-esen képesek elcseszni, ha meg én állítom át ugrik a gari.

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
...és a kezébe mernétek adni?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

nekem van szikém

Nekem is egy egész garnitúra :-)
Kkicsi, nagy, cserélhetõ pengések.... hmm.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Dante! Szerintem ma kihagyom a tekerést mert az éjszakai hét kilcsis gyalogtúra kicsit kimerített (vagy az elnökségi gyûlés?). Szóval ha megyek is csak egy nagyon rövidkét! És bocs a tegnap esti telefonért, remélem nem ébresztettelek fel. Véger akkor sikerült elérnem, mert addig csak azt pofizta az automata, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhetõ.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Mit csináltatok Öcsikével,hogy el van tünve mint szamár a ködben??? :) :) :)

Alelnök lett, és eleget tesz hivatásánk!
Amúgy szerintem te jobban el voltál tünve!

Rákosmente KerekSE;

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Mit csináltatok Öcsikével,hogy el van tünve mint szamár a ködben??? :) :) :)

Gyíkkááá változtattak.... de már elmúlt..... :)
EGyébként semmi extra, csak suliztam, meg mittudom én... olyan voltam mint az unatkozó hadvezér.... elfoglaltam magam!

KisÖcsike

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
2004es, össz. 9 hónapot futott kb., friss olajcserével, 80mm út, csak levegõs, 18,5centis nyak. Lehet, hogy a bal oldali porvédõ cserére szorul, de szerintem csak túl sok olajat tettem bele. Van hozzá még 6-7dl olaj, stb, de írj privátba, végül is ez itt nem az apró. :D Kikiáltási ár: 35e

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Közben szenvedek az egérrel rendesen, mert szétroncsoltam a hajszálereket az ujjhegyemen, alig érzek vele...(leadásom volt, s nem volt szikém, csak penge, s egy szál pengével szabdaltam a 2 mm-es kartont, úgy, hogy a penge tompa fele végig nyomta az ujjamat...namost akkor nem tünt gázosnak, picit bezsibbadt és oké, de...hogyismondjam...úgymaradt, s másfélnapja nem érzek vele :( )

nekem van szikém
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!