Ez elég xarul hangzik..... :shit:
KisÖcsike
Ezt mint kerékpáros mondtad és nem mint egy igazi elhivatott freerunner!
Ez elég xarul hangzik..... :shit:
KisÖcsike
de a cangájának a szervízben kell lennie.
Szeritem rendezzünk kilóméterórapörgetõ versenyt! Természetesen a hátsó kerékre szerelt érzékelõvel, és fejreállított bringával kell hajtani a pedált. Elég kézzel, de aki lábbal hatja bicót, az km jóváírást kap. Illetve eme tevékenység közben minden egyes elfogyasztott üveg sor után is jár a jóváírás!
KisÖcsike
Egyébként mennék veletek bringázni ,de... na jó ,már régóta nem vicces.
látom kilométer hiányod van Na jó, itt mindenkinek, csak hát ugye ki, hogy bírja
Bicóm viszont kéne (mer' most nincs itt ,ugyanis szervízben van) ,szal nemtom mitévõ legyek.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Melyik szervízbe van, add meg a telefonszámukat, rájukpirítok, mert ha így folytatod nem lesz könnyed - se bicód
Na szép, már meg akartam kérdezni, hogy miért van a szervízben, erre itt a válasz. Mégis hogy sikerült ezt megtenni szegény kétkerekûvel?
Ja és MEDDIG lesz a szervízben?
Hát még én ! Tudod ,most éppen szervízben van és... izé...
Lao-Ce
Az olajcserét én is megoldottam ,de a másik szárához már nem mertem hozzányúlni. Ezen kívûl még felnicsere ,recsegõ monoblokk ,elsõ váltó lekap és eldob jó messzire ,ellenben rockring ,láncvezetõ feltosz ,meg még sorolhatnám. Meg aztán én nem is igen értek hozzá és elég ügyetlen is vagyok.
Mér van szervizben a bicó? Sokkal jobban megéri otthon szerelni, max. kereketépitetni jó a bolt, de azt is meg lehet tanulni. Én a telómban az olajcserét is az iróasztalomnál csináltam.
Hát még én ! Tudod ,most éppen szervízben van és... izé...Rix: Már alig várom
Lao-Ce
Nem muszaj rinyalni... 15 percig meg tudod modositani a hozzaszolasodat!!
Meg leveheted az idezesed betumeretet... meg ilyenek... es akkor nincs gond.