Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. július 07. - 17:23
Mit szólnátok hozzá ,ha kitekernénk Leogangba a Kona Bike Worldhöz és ott kipróbálnánk az összes pályát ?
Írta 2005. július 07. - 16:39
Írta 2005. július 07. - 16:39
Rendben,akkor 5kor elag. Piros Casco buko lesz rajtam, meg ujjatlan magellan mez, meg másis.
Ne haragudj, de a kedvesemnek szüksége van rám, mert valami gáz van vele betegségügyileg és ott kell lennem vele! Ebben a pillanatban telefonált.
Ne haragudj de tényleg gázul jött ez ki, bocs.
Ígérem legközelebb a világ tetejére is elmegyek veled. Idáig húztalak és most meg lemondom.
Tényleg bocs
Odamegyek 5-re, ha ezt nem olvasod azért szólni.
Írta 2005. július 07. - 16:37
Írta 2005. július 07. - 16:33
Írta 2005. július 07. - 16:22
Írta 2005. július 07. - 16:19
DH szakasz ? Olyat még Magyarországon nem láttam ,de ezt megnézném. Ha meglesz a bicóm én szívesen megpróbálnám. Többet én sem merek igérni ,bár ha nagyon lassan is ,addig a "DH" szakaszig szeretnék eljutni ,kiváncsiságból.
MA??
Kigitároztam magam,szóval,akkor visszafogom magam,legfeljebb kicsit anyázni fogok. Ugy jo, ha kihagyjuk a péceli dombot, csak a piroson megyünk végig?
Mikor und honnan induljunk akkor???
Részemrõl így oké. Már csak azt mondd meg, hogy mi az a piros
Ja, gitározás jó levezetõ - mint nekem a dobolás Alakítunk egy ultra agresszív bringás formációt, és lezúzunk mindenkit
Írta 2005. július 07. - 16:14
DH szakasz ? Olyat még Magyarországon nem láttam ,de ezt megnézném. Ha meglesz a bicóm én szívesen megpróbálnám. Többet én sem merek igérni ,bár ha nagyon lassan is ,addig a "DH" szakaszig szeretnék eljutni ,kiváncsiságból.
DH=lejto, en lenni xc-s, ezert nekem dh-nak szamit.
Írta 2005. július 07. - 16:11
Mikor und honnan induljunk akkor???
Írta 2005. július 07. - 16:10
Írta 2005. július 07. - 15:49
Jön akkor vki keménylegény is, mert most nem fogok tudni lassan menni. A büdös parasztok most boritották rá az állványzatot a keritésünkre a mellettünk lévö épitkezésnél, szóval kicsikét felbaszták az agyamat... and i don't have a gun...
És a honnan,mikorra még nem kaptam választ.
Az szép. Keménylegény módjára tekerj akkor egyedül
Írta 2005. július 07. - 15:36
Jön akkor vki keménylegény is, mert most nem fogok tudni lassan menni. A büdös parasztok most boritották rá az állványzatot a keritésünkre a mellettünk lévö épitkezésnél, szóval kicsikét felbaszták az agyamat... and i don't have a gun...
Nekem ma tutira nem jó! Aki ma megy tekerni annak jó tekerést!
KisÖcsike
Írta 2005. július 07. - 15:34
Írta 2005. július 07. - 14:32
Azért szimpi az a környék, mert terepezõs, meg lazán dombozós.
Nézd, mehetünk együtt, legfeljebb félúton visszafordulok. Bár mondjuk ez igen idegesítõ lehet, dehát kevés vagyok még. Pécelig mennénk - egyúttal megtanulhatnám az átjárót is - és én a laktanya feljárótól visszafordulnék, Te meg mennél tovább KisÖcsike, ne röhögj!
Na, de komolyra fordítva a szót, menjünk együtt egy ideig és akkor meglátjuk meddig bírom.
Írta 2005. július 07. - 13:45
Egy köves meredekebb mászás,van,de nem hosszú, kistányéron pörgetve tekerhetõ, csak a mozgó kövek miatt egyenesen kell menni a keréknyomon,mert különben elkapar6sz.
Most akkor ki válalja be???
7végén esõ lesz, szóval 100km sarazás elég jó móka, volt már benne részem...
Írta 2005. július 07. - 13:25
Én szerintem ismerem az átjárót, meg Isaszeg felé a murvás-köves földutat. Meg kéne mászni a Péceli-dombot is, meg utána én ismerem az utat az erdõben a piroson Isaszeg felé, majd megyek elõl és szedem a pókokat. Vissza meg az emlitett földúton. Okéság??? De a merzsét meg a vida dombot nemismerem, szóval mikor és honnan induljunk kollektivan. Kucorgó, de elág is jó nekem.Isaszegen az emlékmünél van kút. Nem vészes az út, csak néhol dzsungel, ha 5kor indulunk, akkor is végyünk 8ra, szerintem.
Elmesélhetnéd amúgy akkor azt a Isaszeg felé vezetõ köves utat - érdemes kalandozni, vagy nagyon eltévedõs?
Meg mit jelent az, hogy jó kis single track?
Végül: oké, hogy mászni kell, de a laktanyába az út köbö 15-20%-os emelkedõ, igaz 1 km-en - van ehhez hasonló út még arrafelé?
Oszd meg velünk a tapasztalataid
Írta 2005. július 07. - 13:19
Ha a Péceli dombot nem birod, akkor utána pláne kidölnél.Pedig jó kis singletrack... Akkor mennyek 1edül, én mászni is akarok, meg pécelig is van mászás...
Oké, sajna gyengus vagyok még és ha nemcsak a laktanya van benne, hanem más is, akkor pláne legközelebb. Jó lenne már erõsnek lenni és menni hosszú túrákat hegyre föl, hegyrõl le.
Írta 2005. július 07. - 13:18
Írta 2005. július 07. - 13:15
Írta 2005. július 07. - 13:15
Nos a Péceli "dombocska" az, amit nem vállalok, mert azon 150 méter után kidõltem és nem bírtam tovább menni
Na jó, az akkor éppen nem nyert hangszórót... De azóta már csomót tekertél! Gyúrni kell wazze! :bananadan Próba cseresznye! Aki korán kell az aranyat lel! (vagy álmos lesz egész nap) Illetve olcsó húsnak híg a leve! És addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. És aki másnak seder-veder, annak nem csicsereg a regyme-tyütyü! És néma gyereknek az... azz.. na csak azt akartam mondani, hogy érdemes idõnként próbálkozni! Hajrá-hajrá Salgótarján! :cool2:
KisÖcsike