Vagy egy sokférõhelyes tandemre -mint Charonék!Belegondoltam: jó ez nekünk? Öcsike a taposóval is ment eddig 30-35-el, most megtanul húzni is, mi lesz a vége? Elrobog 45-el, mi meg nézzünk utána bambán? Beszéljük rá a 3,2-es gumira, vizzel töltve!
Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Posted 2005. August 24. - 22:09

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. August 24. - 22:08

Hétvégi tekerés? Szombat vagy vasnap? Charon, Dante meg a többi domblakó a vasnapot jelölte meg!
Akkor holnapi a tekerés miatt jelentkezem a szokásos módon ( Öcsi titkárnõjénél. Vagy a cég költözése miatt repült õ is?) Halottam valami puffanást a Madárdomb felöl! Na megyek megnézem!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. August 24. - 22:03

Posted 2005. August 24. - 21:49

Posted 2005. August 24. - 21:47

Csak óvatosan! Nehogy a Madárdomb lakóit felébreszd!Sikerült!
Gyulabácsi Istencsászár! Sikerült!
Megyek kipróbizni!
KisÖcsike
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. August 24. - 21:45

THX!
De a régi pedál nem jön le!!! :scared:
KisÖcsike[/QUOTE]
Jobb pedáloknál a tengely végén van egy imbuszkulcsnak való lik aminek a segítségével is le lehet szedni! Pedálkulcs helyett használhatsz tizenakárhányas villáskulcst is, lazítófolyadéknak meg petróleumszármazékot (lámpaolaj fáklyába faszéngyújtó folyadék stb.) ha van! A jobb és baloldalit ellentétesen kell tekerni, a hátsókerék irányába! Sikerült? Ha felrakod az spd és beledokkolsz nehogy elszálj. A pedál rugóját állítsd a legkönyebbre és az utcán meny pár kört, hogy a kilépést gyakorold! Ne lepõdj meg ha eldölsz oldalra mint egy zacskó... éas akkor fucs a Trek fényezésének! Nembaj, legalább látszik, hogy használva van! Mindenki esett legalább egyet spdvel!
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. August 24. - 21:45

Gyulabácsi Istencsászár! Sikerült!
Megyek kipróbizni!
KisÖcsike
Posted 2005. August 24. - 21:44

Csak azért írtam, mert ezek (BL-HL) úgy csörtetnek le a lejtõn, mint a vaddisznók!
Nekem is van egy hobby XCs ismerõsöm (Merida magnézium vázzal ,pff) és egy ismeretlen terepen õ ment elsõk között 50el ,neki is ment egy fának ,átharapta a nyelvét ,beszerzett egy lightos agyrázkódást és lezúzta minden végtagját.

Nem becsülöm én alá az XCseket.
Most hétvégén ráértek ?
Posted 2005. August 24. - 21:43

Posted 2005. August 24. - 21:38

Rix Raw, szerintem meg fogsz lepõdni
!
Nem feltételezem rólatok ,hogy sok helyen ne mernétek lemenni ,ne értsd félre.
Posted 2005. August 24. - 21:37

Ok részemrõl jó! Majd megpróbáljuk összehozni
Nem tudom ti mennyire vagytok nyitottak õszi ,esetleg téli hegyezésre. Benne lennétek ?
Posted 2005. August 24. - 21:37

Posted 2005. August 24. - 21:35

Nagyon durva kevés van a Budai-hegységben. Majd egyszer elmehetnénk közösen egy hegyi singletrackre. Ha netalán lenne egy-egy hely ,ahol nem akartok lemenni ,ott letolhatjátok a bringát.
Ok részemrõl jó! Majd megpróbáljuk összehozni
Posted 2005. August 24. - 21:34

Nekem csak a bal nagylábujjam zsibbad egy kicsit! Amúgy kutya bajom. Ma már fúrtam faragtam is. De hétfõn négy óra ébrenlét után muszály volt alukálni egy kicsit.
A fejlõdõ szervezet még igényli a napi 14 óra alvást

Posted 2005. August 24. - 21:33

A nagyon durvát már nem kedvelem de a light-osabb technikás részek meg a száguldás az baró!!
Nagyon durva kevés van a Budai-hegységben. Majd egyszer elmehetnénk közösen egy hegyi singletrackre. Ha netalán lenne egy-egy hely ,ahol nem akartok lemenni ,ott letolhatjátok a bringát.
Posted 2005. August 24. - 21:31

Nekem csak a bal nagylábujjam zsibbad egy kicsit! Amúgy kutya bajom. Ma már fúrtam faragtam is. De hétfõn négy óra ébrenlét után muszály volt alukálni egy kicsit.napi 12 óra alvással lassan vissza térek az eredeti kerékvágásba,bár a gerincemnek nem tetszett valami! Azóta folyamatosan zsibbad a jobb kezemen két ujjam! Szerintem lehet hogy valami idegbecsípõdhetet! De azon kívül semmilyen komolyabb probléma nem lépett fel!
Egy kicsit elfáradtunk mind a ketten!!!!
Ui:Köszönöm a gratulációt :clap: :clap: :clap:
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. August 24. - 21:30

Posted 2005. August 24. - 21:26

A nagyon durvát már nem kedvelem de a light-osabb technikás részek meg a száguldás az baró!!Nekem a teknikás részek ,a sziklás lejtõk ,a csúszós lejtõs kanyarok ,ahol a bringa hátulja egyszer csak ott lesz melletted a kanyarban. A hideg rohangászik a hátamon.
Posted 2005. August 24. - 21:26

... nagyon JÓ!! :bananadan Szóval akkor holnap egy rövid átmozgató tekergés estefelé?Zoozooval nincs is baj, de a Hápival tekerni...
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. August 24. - 21:24

Öcsike nincs is lefényezve!
Tudom, matt... de arra sem árt vigyázni.... max ha lekapom a festéket akkor majd jól besározom, és nem látszik! Már ha felépültem az öngyilkosságból.... belegondolni is szörnyû... lejön a festék a Trekrõl..... Ez nem egy Merida, vagy egy Kóna.... nem lehet velük így bánni!
KisÖcsike