Technikai tudás alatt pontosan mit értesz?
Merjél terepen menni leszállás nélkül köbö. Le is, fel is.
vendég_Charon_*
Technikai tudás alatt pontosan mit értesz?
vendég_Charon_*
Akkor gyere velünk tekerni Charon tavaly két hónap alatt bringást faragott belõlem. És a két hónap alatti heti 2 - 3 rövid (max. 30 km) edzés után végigvonszolt a tavalyi Mátra Maratonon középtávon.....Most meg BEAC maxi Csatlakozz
vendég_Charon_*
Mióta tekersz? Mert én 3 hónapja
:love:
Ne már, abban semmi gázos nincsen!!!
Most mondjam, hogy tandemmel is....
vendég_Charon_*
Inkább erõ, szív, tüdõ, magyarul test temetés Pécel felett
A rövidtávú céljaim egyike, hogy végre megmásszam egyszer. Remélem rövidtávúnak tekinthetem
Laktanya = Bajtemetés Pécel felett?
vendég_Charon_*
JAJAJJajajjajajjjj nem akarok megint elõre örülni, de ma már többet süt a nap, mint elõzõ napokban, így talán izé, esetleg, vagyishát, hogyismondjam - tali 6-kor Azúr elõtt?
Laza cangatúra? Nagytarcsa felé a hosszú, de lazább emelkedõn, aztán ki Isaszegre, majd hát talajviszonyoktól függõen a kis horgásztó felé vissza és ott egy frissítõpont? Szívem szerint felmásznék oda nagyon magasra is, ahol még lehet látni házakat a domb tetején.
Ja, informálódtam és a laktanya meg társai köbö 300 méteren vannak. A laktanyához felvezetõ brutál út pedig 1 km-es és 18-19%-os.
Hát igen az új ház vagy a felújítás? Vagy a lakodalmat mentek fizetni most, hogy a sok bringás házhoz viszi a pénzt!
:love:
Igy szuletnek a legendak... emberevo kigyokrol, 6 meteres oriasokrol, 40-nel feltekero Ocsikekrol
Féligazság nem igazság: visszafelé Öcsi fingatott a néha feltekert 40-es tempóval
Csak ez a vadember értette félre!
Voltunk most Zoozooval 1 órácskát tekerni! MSN-es lebeszéltük... azt említette, hogy sietõs lesz, mert dolga van, de azt nem hittem, hogy ennyire! A nyakamat tenném rá, hogy az elmúlt 2 hétben eddzõtáborban volt a srác! Úgy nyomta Nagytarcsa fele az emelkedõn mint a villám! Én meg csak lihegtem a nyakában 170es pulzussal szevassz! Ha ez így megy tovább kénytelen leszek Hápival tekerni!![]()
KisÖcsike
napi 12 óra alvással lassan vissza térek az eredeti kerékvágásba,bár a gerincemnek nem tetszett valami! Azóta folyamatosan zsibbad a jobb kezemen két ujjam! Szerintem lehet hogy valami idegbecsípõdhetet! De azon kívül semmilyen komolyabb probléma nem lépett fel!
Egy kicsit elfáradtunk mind a ketten!!!!
Ui:Köszönöm a gratulációt :clap: :clap: :clap: