Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

MSN-rõl hova tûntél?

Nem tüntem el! Csak nem vagyok ott!

KisÖcsike

ui: mé ilyen értetlen ma mindenki???
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Nem magyarázkodtam. Csak megmagyaráztam a helyzetet Hápinak! :D

KisÖcsike

Jó rendben!

(akkor sem hiszek neked :D)

MSN-rõl hova tûntél?
"Nice boys don't play rock and roll"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Öcsi, ne magyarázkodj... fölösleges... :P :D

Nem magyarázkodtam. Csak megmagyaráztam a helyzetet Hápinak! :D

KisÖcsike

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hápi, Köszi a beszámolót, frankó lehetett :)

Öcsi, ne magyarázkodj... fölösleges... :P :D

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

ÖCSI GYÕRMARATONNAL MI A HELYZET!!! JÖSSZ!!!?
Tegnap este fél 11 felé értem haza CMmatricázásból, meg hírverésbõl és hazafelé kétkerekümön a Kacsatánc címû világhírû dalocskát dúdolgattam, persze bringás átiratban, és kacsáztam is hozzá az úton. Haverom a végén már úgy volt vele, hogy -megelõzni nem tud- belõk az árokba. De körvonalazódott lelendõ egyesületünk indulója. HÁP-HÁP-HÁP

Ha csak valami csoda nem üt be, szerintem kihagyom! :(

Honnan jutott "eszedbe" a Kacsatánc címû világhírû dalocska??? :chin:

KisÖcsike

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Jó ,de gondolom nem fetreng a saját hányásában/fekáliájában és könyörög hangosan fiatal fekete fiúkért ,mint anno... :P

Öhhhmm.. na igen én is erre gondoltam.... bár a fekete fiúkról nem tudok....
Szóval annak a durva korszaknak van már jó régen vége, amikor az volt a napi program, hogy egy IHB party (Iszunk, Hányunk, Belefekszünk) keretében seggrészegre isszuk magunkat..... Az más, hogy idõnként 1 sör bedob az ember...

KisÖcsike

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Szia Hápi!

Köszi a beszámolót!! Szupi. as always! Lassan össze fogom gyûjteni õket! Aztán majd valami külön rovatot szerkesztek neked valahol! (Legkésõbb a SE-énk honlapján)

KisÖcsike

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Zoozoo: rég várt beszámoló, a teljesség igénye nélkül. Ha valaki szerint valami kimaradt ki lehet egészíteni.

Mátra Maraton 2005 szept. 3-4 (kicsit megkésve)

Kicsiny team-ünk kis késéssel a déli órákban vágott neki, hogy legyõzze a lakhely és a Mátra közötti nem nagy távolságot. Elsõ megálló Gödöllõ cityben a kagylós benzinkút, hol az öntapadós ?belépõjegyek? és egyéb használati tárgyak beszerzése után végre nekivágtunk az Otto és Diesel pályának. Ja, mi még beugrottunk a Tesóhoz.
Két óra körül érkeztünk meg Balatonfüred helyett Mátrafüredre, majd a szállás (így utólag is köszönjük Béres Lacinak, hogy ilyen szupi helyet talált) megkeresése után hozzáláttunk a kicsomagoláshoz. Ezt követõen a jelentõs távolságra lévõ aszfaltcsíkon idegesítõ zajjal közlekedõ önkéntes szervdonorok és valami agyaggalamb-lövészet közepette a nem túl messze lévõ étteremben költöttük el ebédünket. Pocak teli most már jöhet a szórakozás. Végre a Hápibike és társai is elõkerültek a dobozból, mez felvéve, irány a ?domb?. Mindenki a saját tempóját diktálva indult neki a kb. 10km-es mászásnak. Én ?duracelnyuszi? révén kilcsiórám kijelzõjét 18-20 közé állítottam és egészen egy roncstelepig tartott ez a tempó, ahol is kicsit megálltam gyönyörködni a kanyart bevenni nem tudó motorosokban. Sanyi barátom elõre ment majd Barnival a nyomába szegõdtem. Tetõre felérve 24h marciról ismerõs emberkébe botlottunk, majd a többieket bevárva, rajtcsomagot átvéve megállapodtunk, hogy az alkonyodó hideg idõ miatt inkább megcélozzuk pihe-puha ágyunkat. Nem is mi lennénk ha nem tettünk volna bele egy kis nehezítést. Ötletemre a sárga turistaúton indultunk lefelé mely elméletileg Füredre visz le. De hát nem így jött össze. Egy kanyart elnézvén csodálatos panoráma tárult elénk, s nemsokára az aszfalton találtuk magunkat. Innen aztán õrölt száguldás volt lefelé. Visszaérve Barni, Gyula lánya meg én átszaladtunk Gyöngyösi tesóhoz, hogy egy hatalmas tésztapartihoz az alapanyagot beszerezzük. (köszönet az elkészítéséért Béres Katinak meg mindenkinek aki segédkezet benne) 11h felé nyugovora tértünk, hogy rápihenjünk a másnapra.
Reggel hét óra felé már mindenki talpon volt. Reggeli, bringaszerelés, energiafeltöltés, krémezés? mint ahogy egy verseny elõtt lenni szokott. Negyed kilenc felé kényelmes tempóban, csapategységben indultunk felfelé Mátraházára. Az egység csak az utsó km-en belül bomlott fel, mikor is az elöl lévõ emberkék megpillantották K. Öcsi urat, csapatunk hivatalos technikai emberét, csapatfotósát egy hatalmas objektívvel a kezében ?és hát megindult a hajrá a szakaszgyõzelemért, meg a minél jobb képekért. Starthelyre beérve az extremtávosok éppen indultak, majd negyedóra elteltével a Lightosok követték õket. Végre tudtam szurkolni a többieknek. Újabb negyed óra és a Classikusok -azaz mi- is nekivágtak. Pályáról csak annyit, hogy volt egy kis sár benne, amire nem számítottunk. Versenyen jó tempót mentem és csak az utsó 5 kilcsin hagyott le pár ember. Ezt az enyhe eléhezésemnek és a többedmagammal történt eltévedésnek tudom be. Én végül is 2:25:01-es idõvel abszolutban 49., kategóriámban 36.lettem. Miután tõlünk mindenki célba ért, én és Sanyi barátom megkóstoltuk az ajándéktésztát, de pár villa után arra jutottunk, hogy majd a kutyáim megeszik, mi pedig mentünk a többiek után a Csülökbüfébe. Hú az a finom csülök! Ha le tudnám szavakkal írni ?azt nem lehet, kóstolni kell. Kajálás után megint örült tempó és háziverseny következett lefelé. Gyors csomagolás, majd Öcsi süteménykostólója után elbúcsúztam kicsiny csapatunktól, mert rám még egy kis munka várt J.berényben. Hogy ez után mi történt a Mátrában nem tudom de egy biztos: veletek, jövõre, ugyanott! :clap:

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Jó ,de gondolom nem fetreng a saját hányásában/fekáliájában és könyörög hangosan fiatal fekete fiúkért ,mint anno... :P

Még nem, de még csak nem rég kezdõdött számára a kerékpársuli. Az elkövetkezendõ száz évben ez is megtörténhet. pl: Börzsönyi kalóriatábor

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Végre sikerült végigolvasni az a töménytelen menyiségû oldalt amit utsó bejelentkezésem óta termeltetek. Az áramkörtenyészet megjavítva, most már elmélketileg mûködik.
Szóval akkor vasnap nem (vagy lehet, hogy mégis) Csiga-biga bringa hanem lájtos tekerés meg eszem iszom dínom dánom Ktarcsán. Eseteleg csapatmezosztás? A tt is azon a környéken megy végig aszfalton: útvonal:
Rkert-31-esen Tszecsõig-Tóalmás-Nagykáta-Pánd-Káva-Bénye-Gomba-Monor -Gyömrõ-Rkert. 99.8 kilcsi 200-as szint, 600 Ft/fõ a nevezés, 9-10 óra közötti indulás.
Rövid táv: Sülysápnál elmegy Monornak
60.6 kilcsi, 300 szint, 450 pénz
De nekem nyolc csak sokan legyünk. Apropó: szalonnasütéshez tudok vinni tüzifát, de hát ahoz gépesített négykereküvel kell átugranom valamikor -ha kell.
Hétvégi majdnemsokanlettünk tekerésbõl lett 42 kilcsi, 2 óra és három ember. De nagyon jó volt. Voltunk lõtéren, halálösvényen, homokban, cc pályán, száguldoztunk mezõn, eltévedtünk, stb...
ÖCSI GYÕRMARATONNAL MI A HELYZET!!! JÖSSZ!!!?
Tegnap este fél 11 felé értem haza CMmatricázásból, meg hírverésbõl és hazafelé kétkerekümön a Kacsatánc címû világhírû dalocskát dúdolgattam, persze bringás átiratban, és kacsáztam is hozzá az úton. Haverom a végén már úgy volt vele, hogy -megelõzni nem tud- belõk az árokba. De körvonalazódott lelendõ egyesületünk indulója. HÁP-HÁP-HÁP

Rákosmente KerekSE;

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Vége? Trekelésnél utirány a kulturális szórakozóhelyiség -de ez így jó!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Ohhh! köszönöm! Kedves! De azért ennek a durva korszaknak már rég vége hála az égnek! :clap: Azért a Te munkád se lehet egyszerû... De szép! Mármint hogy másokon segítesz!

KisÖcsike

Vége? Trekelésnél utirány a kulturális szórakozóhelyiség -de ez így jó!

Rákosmente KerekSE;

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Wazze! Inkább vettél volna ilyen Trekket: http://www2.trekbike...onnie/index.php

Bizti adnak hozzá lámpát ájándékba!!

KisÖcsike

Jah! Megnéztem, most nagyon olcsó csak "450 US Dollar = 89,829.0 Hungarian Forint" ez a kis canga! Épp hogy kapni lehet!!

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Én mennék de 7 fele érek csak haza, szóval jó tekerést!

Viszont holnap 5-6 fele valaki???

KisÖcsike

Ma nem igen voltam használható állapotban (s még mindig nem vagyok) ,de egy Malsky által javasolt 2 órás terep tekerésben benne lennék holnap.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

És sötétben, hogy menjek haza, ha nincs lámpám? :(

Wazze! Inkább vettél volna ilyen Trekket: http://www2.trekbike...onnie/index.php

Bizti adnak hozzá lámpát ájándékba!!

KisÖcsike

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Hello! Valaki ma olyan 5-6között úgy 2órás biciklizést terepen?

Én mennék de 7 fele érek csak haza, szóval jó tekerést!

Viszont holnap 5-6 fele valaki???

KisÖcsike

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Hello! Valaki ma olyan 5-6között úgy 2órás biciklizést terepen?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Láthatósági mellényben. Az Auchanban most akciósan 500 HUF. Ugyanott lámpa is kapható hasonló árban... :-)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Wannaride:
Most vasárnap túra, azt követõen sütés nálunk Kistarcsán.

És sötétben, hogy menjek haza, ha nincs lámpám? :(
WaNNaRiDE

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Wannaride:

Most vasárnap túra, azt követõen sütés nálunk Kistarcsán.

:love: