MSN-rõl hova tûntél?
Nem tüntem el! Csak nem vagyok ott!
KisÖcsike
ui: mé ilyen értetlen ma mindenki???
MSN-rõl hova tûntél?
Nem magyarázkodtam. Csak megmagyaráztam a helyzetet Hápinak!
![]()
KisÖcsike
Öcsi, ne magyarázkodj... fölösleges...
![]()
ÖCSI GYÕRMARATONNAL MI A HELYZET!!! JÖSSZ!!!?
Tegnap este fél 11 felé értem haza CMmatricázásból, meg hírverésbõl és hazafelé kétkerekümön a Kacsatánc címû világhírû dalocskát dúdolgattam, persze bringás átiratban, és kacsáztam is hozzá az úton. Haverom a végén már úgy volt vele, hogy -megelõzni nem tud- belõk az árokba. De körvonalazódott lelendõ egyesületünk indulója. HÁP-HÁP-HÁP
Jó ,de gondolom nem fetreng a saját hányásában/fekáliájában és könyörög hangosan fiatal fekete fiúkért ,mint anno...
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Még nem, de még csak nem rég kezdõdött számára a kerékpársuli. Az elkövetkezendõ száz évben ez is megtörténhet. pl: Börzsönyi kalóriatáborJó ,de gondolom nem fetreng a saját hányásában/fekáliájában és könyörög hangosan fiatal fekete fiúkért ,mint anno...
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Rákosmente KerekSE;
Vége? Trekelésnél utirány a kulturális szórakozóhelyiség -de ez így jó!
Vége? Trekelésnél utirány a kulturális szórakozóhelyiség -de ez így jó!Ohhh! köszönöm! Kedves! De azért ennek a durva korszaknak már rég vége hála az égnek! :clap: Azért a Te munkád se lehet egyszerû... De szép! Mármint hogy másokon segítesz!
KisÖcsike
Rákosmente KerekSE;
Wazze! Inkább vettél volna ilyen Trekket: http://www2.trekbike...onnie/index.php
Bizti adnak hozzá lámpát ájándékba!!
KisÖcsike
Én mennék de 7 fele érek csak haza, szóval jó tekerést!
Viszont holnap 5-6 fele valaki???
KisÖcsike
És sötétben, hogy menjek haza, ha nincs lámpám?
Hello! Valaki ma olyan 5-6között úgy 2órás biciklizést terepen?
Wannaride:
Most vasárnap túra, azt követõen sütés nálunk Kistarcsán.