Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Alex, köszi a képeket, igazán jól sikerültek! Nem tudtam, hogy az "Egri várat" nem ismered, pedig csak pár száz méterre van a Teve-szikláktól, így már sajnálom, hogy nem ott álltunk meg kajálni. Az Egri vár a kép jobb felsõ sarkánál lévõ fenyõfa bal oldalán ebbõl a szögbõl is látható.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Jó kis túra volt, köszi a vezetést! Az elején még kicsit nehezen ment a péntek este miatt de aztán jobban lettem. :)
Nagyon szezon eleje van még, a tolóizmokat is vissza kell fejleszteni! :D
Az idõjárás viszont kifogástalan volt, egy szavunk nem lehet!
Képek itt.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Akkor frissítek. Nagy-Mánán voltunk 2008 szeptemberben egy hétköznap, 7-en mint a gonoszok, Nati, Te, VV, Burce, Dzsonhe és mi a Zasszonnyal. Hazafelé ejtettük útba azt a forrást és Burce tök lassú tempónál a tükörsima úton akkorát esett, mint egy tehén. Majd' be tojtunk a röhögéstõl. Ezen a túrán leptél meg minket az isteni, életmentõ pizzás-csigával valamelyik falu pékségénél. Na, rémlik?

Képben vagyok.. csak Burce "perecelését" nem láttam....
csiga=szokolyai pékség
https://picasaweb.go.../BMagosNagyMNa#

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem csináltunk semmit csak azt hitték hogy felmegyünk a HHH-ra és addig velünk tartottak volna mivel azonban nem arra mentünk így még elõttünk elindultak.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Szegeny Eraval es Paullal mit csinaltatok? Az elso kepen meg ott vannak, utana mar sehol... Ok voltak a reggeli? :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A mai túrácskánk fele másra sikeredet nagy lelkesedés volt az elején aztán mindenki gyorsan rájött hogy nagyon szezon eleje van és harmatgyengék vagyunk.
Ronin nem is bánom hogy lefordultam a többiekkel a sikárosi aszfalton, olvasva a beszámolódat:)
Untitled by zeezoltano at Garmin Connect - Details
https://picasaweb.go...PilisiTekerges#

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Burce esésére nem emlékszem-öregszem....:)

Akkor frissítek. Nagy-Mánán voltunk 2008 szeptemberben egy hétköznap, 7-en mint a gonoszok, Nati, Te, VV, Burce, Dzsonhe és mi a Zasszonnyal. Hazafelé ejtettük útba azt a forrást és Burce tök lassú tempónál a tükörsima úton akkorát esett, mint egy tehén. Majd' be tojtunk a röhögéstõl. Ezen a túrán leptél meg minket az isteni, életmentõ pizzás-csigával valamelyik falu pékségénél. Na, rémlik?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Srácok, köszönöm a megjelenést, remélem legközelebb összejön egy hosszabb túra is! Zeezoli, mit szólnál a Budai 2000-hez mondjuk a jövõhéten?

Alexal felmentünk Dobogókõre, csak sajnos az aszfaltról olyan jelzést választottam, amint még soha nem jártam. Ez volt a K+. Gondoltam hagyjuk ki a régi K- et, mert az már unalmas, meg köves is az eleje, nem volt kedvem tolni. Cserébe jutott két létramászás, meg egy csomó tüskés bokor, és a legszebb az egészben az volt, hogy visszajutottunk kékre, amit ki akartam kerülni. :) Dobogókõn ettünk, ittunk, és onnan már terepen lefelé Csobánkára igazi örömbringázás volt. Itt Alex Budakalász felé vette az irányt, nekem már nem volt kedvem Lajos-forrásra menni, helyette felmentem a Kevély-nyeregre, majd Ezüst-hegy - Róka-hegy felé haza. Csillaghegytõl Csillaghegyig 64 km és 1600 m volt a táv/szint.

Képek itt: Márciusi Dobogókõ

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

https://picasaweb.go...262372591256882
Nem itt esett össze Burce 5km/h-val, tükörsima úton? Máig felröhögök, ha eszembe jut!:D
https://picasaweb.go...264993260735282
Ezek mik? Ebihalak?

békabölcsi.....
Burce esésére nem emlékszem-öregszem....:)
A mátra a megfelelõ helyeken sármentes,de ......
https://picasaweb.go...79900/MatraKor#
https://picasaweb.go...00/VilagosHegy#

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Remélem oda érek, hanem majd telefonon értekezünk. kis esõ nem számít viszek esõkabátot.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Aki jön, holnap 10 órakor ott leszek a Szentlélek téren. Csobánkáig aszfalton megyünk. Mivel nem kerget a tatár, Zee, szerintem Budakalászon simán be tudunk várni, ha a Megyeri hídon jössz át, még az is lehet jóval hamarabb ott leszel, mint mi. Egy gond lehet csak, az idõjárás elõrejelzés szerint szombat-vasárnap záporesõ várható, bár a szombat ígérkezik a kevésbé csapadékosnak. Remélem megússzuk.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Úgy néz ki hogy nem tudok oda érni az indulásra mert reggel ki kell mennem a váci postára (sajna ez most derült ki) így majd valahol becsatlakozom.
Telefonon értekezünk majd.

Nabi

Nabi

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Holnap nem jön valaki velem Pilisbe aszfalton? Szentendre-Pap-rét-Szentlászló-Marót ilyesmi? Délelõtt indulnék.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Oké. Alex most kapott egy privátot az útvonalról.
Internetem mostanában elég sz@r, ha bármi közbejönne csörögjünk egymásra!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Oké Ronin szombat 10.00 megfelel a Szentháromságtéren? Jönne még egy két csapattársam is.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Úgy tûnik, esõ sem zavarja majd a túrát: ELREJELZSI TRKPEK
Jó tekerést, a 3000 körüli szint nagyon komoly!
(Sajnos nekem váratlanul vidékre kell majd utaznom, nem tudok csatlakozni...)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin nagyjából erre gondoltál ?
Route: húsvéti mászás | Bikemap.net

Nagyjából eltaláltad, de... a terveim szerint:
1. Virágos-nyereg után a HHH csúcs következik,
2. Pilisborosjenõnél az Egri váron átmegyünk és onnan szinte egyenesen közvetlen a Kevély-nyeregre
3.A Pilisrõl lejövet a köves szerpentinen történik,ahol felmentünk, majd a Pilis nyugati oldalán az erdõszélen a barlang (S+) irányába
3.Lajos-forrástól nem az aszfalton le a hanem a Tölgyikrek után a Dömörkapui aszfaltra

Viszont én a végére is terveztem még egy HHH csúcsot, ám ahogy az általad szerkesztett útvonal szintjét elnézem, arra már egyáltalán nem lesz szükség. Csak saccoltam, hogy az eredeti terv szerint mennyibõl jönne ki tutira a 3000 méter, sokkal többet nem akarok mászni, nem is bírnám,még az is lehet, hogy túl nagy fába vágom a fejszém így szezon elején, de sokkal kevesebbel meg nem leszek elégedett.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Szombaton Pilis túra. 10-kor rajt Árpád híd budai hídfõtõl.
Zee, Ronin, mi lesz kb az útvonal/táv?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Úgy gondoltam én is. Béka-kaviár, exportálni kéne,van szeme is!:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

D
[url]https://picasaweb.google.com/114841135456821063554/OzBerekSomosPatak#5586264993260735282
Ezek mik? Ebihalak?

csak lesznek

Aszfalton mentem, de ahol beláttam,meg nálunk is iszonyat dzsuva van. Fõleg a faszállító teherautók miatt. Csak ott száraz, ahol fennsík, vagy egésznap süti a nap.

ja gondoltam. köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való