Nem itt esett össze Burce 5km/h-val, tükörsima úton? Máig felröhögök, ha eszembe jut!

https://picasaweb.go...264993260735282
Ezek mik? Ebihalak?
mekkora dágvány van ?
Ma mentem egy Pilisszentlélek-Két Bükkfa-Kakas hegyi õrház-Sikárosi rét-Skanzen-Pap rét-Visegrád-Pilisszentlászló-Paprét-Király kúti nyereg-Pilismarót-Pilisszentlélek kört. Az erdészeti utak kritikán aluliak. A nyeregtõl marót felé életveszélyes több helyen. Az erdõgazdálkodóknak köszönhetõen.
OFF.
Aztán nehogy valami hasonlót kapjunk a nyakunkba mi is, mint: Index - Belföld - Az utolsó fûszálat is százmilliókra bírságoljuk
Azért bosszantana egy ilyen "módszer" bevezetése, mert sok emberrel együtt itt nem csak természetkedvelõnek tartom magam, de a környezetét tudatosan óvó, védõ embernek (akinek nem fáj felszedni a mások által az erdõben szétszórt szemetet sem), és ha megbüntetnek terepen bicajozás miatt (és nem fokozottan védett területre gondolok itt), kvázi elég disszonáns érzést keltenének bennem...
On.
No de legyünk pozitívak! :->
Ez ugye nem igaz? Azért nehogy már elvegyék a bringámat, mert tilosban közlekedek vele. Ilyen a világon nincs.
Ez ugye nem igaz? Azért nehogy már elvegyék a bringámat, mert tilosban közlekedek vele. Ilyen a világon nincs.A tavaly a hármasról rátévedtünk a Dh-s pályára, ahol két sráccal beszélgettünk. Ott mondták, hogy õk már csak ott mehetnek, mert pl. Normafánál kobozgatnak el bringákat.
OK. Beszerkeszted útvonalba aztán küldöd körmélben? Már ha a Gerecse/Börzsönyt nem szavazzák meg - de nem fogják, félnek a sártól
.
Nem kell rinyálni urak!
Az erdõrendészek eddig csak akkor voltak "erõszakosak", ha rendõr is volt velük. Egyszer már találkoztam velük így, igaz, éjjel a Pilisben. Na bumm! Feljelentés nem lett belõle, de nem lehetett õket meggyõzni arról, hogy tovább engedjenek. Amúgy még a vízügyi õrök - akik fegyverrel járnak - is teljesen normálisan állnak a helyzethez - ha tilosban jár az ember - ha a vétkes is az emberi arcát mutatja. Pedig õk is magántulajdont védenek, ami ráadásul ivóvíz bázis!
Lehet igazad van. Személyes tapasztalatom nincs, így csak a beszámolókból tudok építkezni. Én néha szoktam veretni lefelé, de jellemzõen szélesen csak. Pl. Prédikálószékrõl lefele a szélesen, zsiványszikláktól lefele a sárgán, ilyesmi. Ahol van hely bõven. De majd ezentúl figyelek, ésszel nyomom.
A tavaly a hármasról rátévedtünk a Dh-s pályára, ahol két sráccal beszélgettünk. Ott mondták, hogy õk már csak ott mehetnek, mert pl. Normafánál kobozgatnak el bringákat.
Hogy õszinte legyek, én ettõl parázok, hogy el akarja venni és van vele rendõr. Azzal nehéz vitatkozni. Nem tudom ez hogy mûködik. Ha jól tudom a természetkárosítás büntetési tétele nem olyan horror, de mindenképp a bringa árának a töredéke. Utoljára valami 20e Ft-t hallottam...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers