Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Jó "kis" túra volt, szép idõt fogtunk ki, de én rendesen elfáradtam:D
És köszi a vezetést:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nagyon keményen kezdesz Ronin, így keveset megyünk majd együtt legfeljebb majd a hátad nézem. Ma azért nem tartottam veled mert foghúzásom volt és nem sok hangulatom maradt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin köszi a mai túravezetést! Hát bennünk csak ennyi volt. Miután elköszöntünk, Fagyos katonánál lementünk Pilisszentkeresztre, onnan Pilisnyereg, Hosszú-hegy , Pilisvörösvár és Pilisszentiván! Így lett a kapuban pont 55 kilométer.

Pár fotó a mai útról:
https://picasaweb.go...995973228006802

33 kilométernél és 1300 méternél szálltatok ki. No para, jó volt ez a teljesítmény, fõleg ha figyelembe vesszük a sokszor köves, vizes, sáros mászásokat!

Zoli, utólag kérek elnézést a pit bullos kirándulók védelmében tett kirohanásomért!!! Amikor találkoztam velük a kutyák tök barátságosak voltak velem, a srác is teljen normálisan kérdezte tõlem, hogy merre van a Remete barlang és hogy esetleg jönnek-e felfelé velük szemben kutyások. Mondtam, hogy van mögöttem 2 bringás meg egy család kisgyerekkel. Elköszöntünk és még meg is simogattam az egyik kutyát. Nekem is egy argentin dog+staffordshire keverékem van és marhára utálom, ha csak meglátja egynéhány a kutyáktól rettegõ ember és gondolkodás nélkül vérebnek titulálja (ráadásul a véreb egy nyomkövetõ kutya) meg pfujjol rá, szegény kutya meg nem érti mi baja van annak az embernek. Hazafelé nagy magányomban végig gondoltam a szitut. Igazad van abban, ha valaki nem tudja 200 százalékosan uralni, irányítani a kutyáit, akkor ne sétáltassa õket póráz nélkül.

A mai képek itt: Pilisi terepszemle

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Tudja esetleg valaki, hogy hány km (és mennyi szint) ez a kör (végig aszfalt): Bp, P.hidegkút, Solymár, Pilisvörösvár, P.szántó, Szentkereszt, Sikáros, Szentlászló, Pap rét, Visegrád, Bp. Szentkereszttõl a kék bringa jelzésen mentem Visegrádig, onnan meg Duna mentén haza.
köszi

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Ronin köszi a mai túravezetést! Hát bennünk csak ennyi volt. Miután elköszöntünk, Fagyos katonánál lementünk Pilisszentkeresztre, onnan Pilisnyereg, Hosszú-hegy , Pilisvörösvár és Pilisszentiván! Így lett a kapuban pont 55 kilométer.

Pár fotó a mai útról:
https://picasaweb.go...995973228006802

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Akkor jó Sala mert mondtam hogy én sem terveztem:))

MI van nem ettetek még pálinka zselét kötelezõ kipróbálni, otthon is mondhatod hogy megyek kajálni egyet a haverokkal és még igazat is mondod :)

létezik pl tokajban aszúzselé. na azt egyszer érdemes kipróbálni. finom és hatásos :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Zee: nem tudok menni Szilvásra, Dh Ob lesz pont akkor...

Akkor jó Sala mert mondtam hogy én sem terveztem:))

MI van nem ettetek még pálinka zselét kötelezõ kipróbálni, otthon is mondhatod hogy megyek kajálni egyet a haverokkal és még igazat is mondod :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
hát kinek mi a powergél :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

a laposflaskában mit hordasz? házi szilvapáleszt? ;)

Hát nem is powergélt! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Zee: nem tudok menni Szilvásra, Dh Ob lesz pont akkor...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
neeeem, jövõ hétvégéig még marad - Várpalotán avatom fel vasárnap :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok! Rég jártam erre :)
Holnap ki merre megy, esetleg aszfalton? Még nem tettem fel a terepgumit, és tervezek kimenni valamerre.

Öreg hiba reggel még pótolhatod:)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Sziasztok! Rég jártam erre :)
Holnap ki merre megy, esetleg aszfalton? Még nem tettem fel a terepgumit, és tervezek kimenni valamerre.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
szerintem se lesz gond. mondjuk ez a cucc 10kg egy nagy 80literes túrazsákban :) ha beleakad egy faágba, még eshetek is egy jó nagyot... mindegy, nem parázok ezen, nekivágok, aztán ha nem megy, majd legfeljebb tolom.
a laposflaskában mit hordasz? házi szilvapáleszt? ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Üdv! Én szinte mindig viszek hátizsákot ha túrázni megyünk. Többnyire van benne ruha, esõkabát, kaja, fényképezõ, laposflaska, igencsak 3-5kg körül van. Nem szokott belõle gond lenni. Bicajon könnyebb vinni a zsákot mint gyalog. A bicaj meg elbírja, a konák elég masszívak. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
tulajdonképpen most gyorsan összedobáltam a cuccot, és eléggé nullának tûnik ez a tíz kiló. tán csak elbírok vele. csomagtartót tuti nem szerelek erre a bicajra... ha esetleg valakinek van egy jó útvonal ötlete az említett túrára, azt is szívesen veszem.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
Sziasztok!

tanácsot szeretnék kérni. a jövõ hétretervezek egy Bélapátfalva-Ódorvár túrát, viszonylag nehezebb terep, egy Kona cinder cone bicajjal. a gondom az, hogy el kéne vinnem kb 8-10kg cuccot, mert lesz egy kis barlangászat is a hétvégén. vigyem hátizsákban? 90kg vagyok, plusz a cucc, nem lesz sok? mennyivel nehezíti meg a felfele tekerést? alföldön szoktam tekerni, ennyit még sosem tekertem hegyi terepen (26km). kicsit bugyata kérdések ezek, elismerem, de nem akarom nagyon megszívatni magam :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Tegnap végre sikerült feljutnom a prédikáló-székre! Nagyon jó idõ volt, és az út se volt olyan sáros mint ahogy gondoltam. Utána lementem Dömösre, onnan át Pilismarótra, majd fel a Hoffmannig. Az erdészeti úton áttekertem a Rám-hegyig, onnan az aszfaltoson Király-kúti-nyereg, majd Pilisszentkereszt. Király-kúti-nyereg és Pilismarót közti utat még mindig lezárja négy farakás!
https://picasaweb.go...881/2011033102#

Remélem holnap is ilyen jó idõnk lesz. :)

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Tegnap végre sikerült feljutnom a prédikáló-székre! Nagyon jó idõ volt, és az út se volt olyan sáros mint ahogy gondoltam. Utána lementem Dömösre, onnan át Pilismarótra, majd fel a Hoffmannig. Az erdészeti úton áttekertem a Rám-hegyig, onnan az aszfaltoson Király-kúti-nyereg, majd Pilisszentkereszt. Király-kúti-nyereg és Pilismarót közti utat még mindig lezárja négy farakás!
https://picasaweb.go...881/2011033102#

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Pár kép a Mátrából
https://picasaweb.go...10903881/Matra#