Mi, nagy emberek legyünk kemények!
Nem csak a nagyság számít, a 68kilómmal nem vagyok túl veszélyes "fegyver".
Mi, nagy emberek legyünk kemények!
Na igen, pont ezen morfondíroztam ma egy keveset, és hát én is csak erre jutottam. Az adott fellépés mellett a szabálysértési eljáráshoz hozzácsaphatnák a súlyos testi sértést is, mert az ilyen fajta inzultust zsigerbõl rosszul tûröm, viszont kellõ mértékû elégtételvétel esetén hamar lenyugszom. Szóval, csak óvatosan "intézkedjenek" az erdõ õrei, mert esetleg beleszaladhatnak egy-két nem kívánt kemény pofonba is, aztán csöpögõ orral és sértett egóval somfordálhatnak haza.hát ha engem rángatnának le, én hamar megkeresném és a szart is kirugdosnám belõle az tuti....
és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.....azt békésen viselem ha pofáznak....de hozzám senki ne nyúljon, pláne nem lerángat meg lefúj......én ezt nem tudnám cselekvés nélkül hagyni
Javaslat: vegyél egy szobabiciklit, tedd a TV elé, és tegyél be egy természetfilmet tekerés közben.
Ha a hegy tetejérõl startolsz, akkor a legrövidebb ha elindulsz a repülõtér irányába (azt fentrõl látod merre van) a köves lejtõn, majd a lejtõ aljánál a legelsõ jobbos ösvényre fordulsz, azon le az erdõ széléig, onnan meg balra fordulsz, kicsit még gurulsz az erdõszélen és akkor már láthatod is a repteret újra. Van egy csomó ösvény, becélzod a repteret és azon mész le amelyik a legszimpatikusabb. Szerintem 3 km és 10 perc lehet az út fentrõl le.
hát ha engem rángatnának le, én hamar megkeresném és a szart is kirugdosnám belõle az tuti....
és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.....azt békésen viselem ha pofáznak....de hozzám senki ne nyúljon, pláne nem lerángat meg lefúj......én ezt nem tudnám cselekvés nélkül hagyni
A sebesség mindent megold.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Heee? Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszi! Vagy linket!Az új közlekedés szabályozás alapján, ha megfognak az erdõben, az bizony a bringádba is kerülhet.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Egyet értek, ne zavarjuk az állatokat! Nem is randalírozunk kesresztül-kasul erdõben, csak arra megyünk amerre az ösvények vezetnek.Ezen felül néhány állat pedig nem tûri a zavarást. Fõleg bizonyos madarak, költési idõszakban.
Ezért találták ki a zónák rendszerét. Vannak túristaközpontok, ahol fõként a humanoidokat várják. Vannak bizonyos feltételekkel látogatható területek. És vannak olyanok, ahova beautózni, begyalogolni, de talán még benézni is tilos. Ezt a rendszert nekünk is tisztelnünk kell, azt hiszem, s maradni ott, ahol még véletlen, akaratunkon kívül sem okozunk kárt. Sem a talajban, sem a növény, -vagy állatvilágban.
Hát épp ez az! Vajon mi zavarja jobban a madarat, ha elbiciklizek a fészke alatt, vagy ha tarra vágják a hegyoldalt ahol a fészke volt?Más kérdés az "erdõmûvelés" meg a vadászat. Elõbbit nem engedném nemzeti parkok területén. Utóbbit meg egészen egyszerûen nem értem.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ez se rossz ötlet, de inkább veszek én is gázsprét. Kell a kóbor kutyák ellen. Aztán majd lesz valahogy.Javaslat: vegyél egy szobabiciklit, tedd a TV elé, és tegyél be egy természetfilmet tekerés közben.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_