Sziasztok!
Itt is meghirdetem: ha az idõjárás engedi, a jövõ szombaton letekerek Fehérvárra a Budai-hg-Zsámbéki-fensík-Csabi-dombok-Vértes útvonalon keresztül. Az út elég hardcore, már többször bejártam, 90 % elképesztõen jó singletrack, s olyan 3000 m szinttel kell számolni. (Gántig kereken 2500 m) Mindenképpen korai indulást tervezek, azaz legkésõbb 7-f8-kor neki is esnék, mivel 7+ órás menettel kell számolni. (~140 km a táv) Az út végig nagyon szép, rettenetesen jó és kevéssé ismert helyeken vezet, van törpefenyves, szikás szurdok, szarvascsapások, minden, amit csak akartok. (az útvonal számomra ismert és betesztelt, nem ott fogunk navigációval bíbelõdni) Nekem dolgom van Fehérváron, szóval én onnan nem megyek haza, tehát aki velem tart, a vasútállomáson elválunk. Nem lesz versenytempó, de a táv és szint miatt szüttyögésre sincs idõ, szóval olyan határozottan haladós, de még beszélgetõs tempót szeretnék tekerni. Készleteket egyedül a szári kocsmában lehet tölteni, ez olyan 100 km után figyel be.
Mondanám, ha nem lenne másnap versenyen, hogy megyek veled, mert nem lenne rossz. Mondjuk a bejáratott útvonal ellenére sem vagyok biztos abban, hogy nem tévedsz el.