Akkor mi a kerdes?
Ez tenyleg igy van, Szentlaszlo felol egy szeles erdeszetirol (Z) kell leterni egy keskeny osvenyre azt hiszem nem sokkal egy nagy kanyart kovetoen. Ha jol emlekszem egy kerites is lesz az osveny bal oldalan.
]
az nekem nem rémlik
Akkor mi a kerdes?
Ez tenyleg igy van, Szentlaszlo felol egy szeles erdeszetirol (Z) kell leterni egy keskeny osvenyre azt hiszem nem sokkal egy nagy kanyart kovetoen. Ha jol emlekszem egy kerites is lesz az osveny bal oldalan.
]
Tudja-e valaki, hogy Pilisszentlászlótól milyen úton lehet a legegyszerûbben a Spartacus-ösvényre jutni? Ha jól sejtem a zöld jelzésrõl kellene majd valahol jobbra venni az irányt.
Családi (2 felnõtt és egy 8 éves fiú, 3 cross-trekking bringa) három-négynapos kerékpáros nyaralást tervezünk, belföldi, nyugati vagy északi országrészben, könnyû de szép bringás tereppel - erdõ, tó ilyesmi, napi 10-15 kilométernél nem több tekeréssel. Melyik vendégházat, szállodát ajánljátok kiindulópontként?
9:15 óra
0 Ft/fõ
119.6 km
2328 m
nincs
MTSZ 83 pont
Én több hasonló csapattal is találkoztam szombaton. Mivel még elég korán volt, ezért nem mindegyik volt tök részeg, de azért kannában bor volt jócskán. Azt hittem az alkohol világnapja van...Apropó, "természetkárosítás"! Szombaton találkoztunk a Budai-hegyekben, a Nagy-Hárs-hegyen a zöld kör jelzésen egy legalább 60-80 fõs fiatal társasággal...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Az egyik visszafordítóból indult egy csapa régen felfelé, de nem bringásösvény. Tizenegynéhány éve, talán cserkészek kirakták fehér kövekbõl embernagyságú betûkkel "Jézus az élet" feliratot oda.
Hol van ez a tisztás pontosan? Nagyon csinosnak néz ki így képen. Persze lehet, hogy testközelbõl azért más lenne a helyzet.
--Trifo
Erre a tisztásra vezet fel valamiféle út? Két hete is vágyakozva néztem lentrõl ezt a szép kis hegyoldalt, egyszer fel kellene menni és onnan is szétnézni.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Hm, tényleg csak egy hét telt el azóta, nekem kettõnek tûnt.Ronin, az nem múlt héten volt?
Én is megnézném közelebbrõl, de nem tudok arra felé utat. Megnéztem térképen is, de még egy erdészetit se jelölnek. Gyalog meg lehetne találni, de bicóval tolós, cipelõs lenne. De ha van kedved, szombaton körbe nézhetünk, hátha mégis van arra egy kis ösvény.
Szép képek lettek.
Erre a tisztásra vezet fel valamiféle út? Két hete is vágyakozva néztem lentrõl ezt a szép kis hegyoldalt, egyszer fel kellene menni és onnan is szétnézni.
Mondanám, ha nem lenne másnap versenyen, hogy megyek veled, mert nem lenne rossz. Mondjuk a bejáratott útvonal ellenére sem vagyok biztos abban, hogy nem tévedsz el.