Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szõr ZED! Csókolom. Boldog tortát!:tort:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Üdv!
Ha netán valaki kedvet kapna:
- Van még pár hely júl. 21-29 idõponttal zajló kb. 450 km-es bringatúrára. Az útvonal: Sopron-Sárvár-Zalaegerszeg (pihenõnap)-Zalalövõ-Szentgotthárd (pihenõnap)-Kõszeg (pihenõnap)-Sopron. Különbözõ erõsségû csoportok lesznek, tavaly olyanok is végigtekerték, akik évente 1-2szer ülnek csak bringára, tehát családi túrának is jó. A cucctáskákat két kisbusz viszi, cipekedni nem kell. A beugró 8ezer ft, szállások tornatermekben. Esetleg út közben is be lehet szállni, ha valaki nem tekerne végig. Bõvebb infóért nálam priviben.

Mindenkinek jó tekerést.

Sajna errõl lecsúsztam, de ha tervezitek jövõre is, benne lennék!!!
" A Cube el van vetve! "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Happy borzdaj ZED! :impra: :polej:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Sir Zed! :birth:Istenke éltetgesse még sokáig!
ps.: Most már túdom miért köszönt lordságod nékem hangos "csókolom"-mal a Duna marcin!:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Köszönöm, köszönöm. Nem, elég a formális nyelvezet és a Sir megszólítás, tehát kérdésed helyesen:
- Amennyiben a gondolatmenetem helytállónak bizonyul, önt ezentúl csókolommal kell köszöntenem Sir? :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Bulldog szülinapot Zed! Mostantól csókolomot kell köszönni? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
:birth: ZED bácsi! Most már te is vén **** vagy:D:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Üdv!
Ha netán valaki kedvet kapna:
- Van még pár hely júl. 21-29 idõponttal zajló kb. 450 km-es bringatúrára. Az útvonal: Sopron-Sárvár-Zalaegerszeg (pihenõnap)-Zalalövõ-Szentgotthárd (pihenõnap)-Kõszeg (pihenõnap)-Sopron. Különbözõ erõsségû csoportok lesznek, tavaly olyanok is végigtekerték, akik évente 1-2szer ülnek csak bringára, tehát családi túrának is jó. A cucctáskákat két kisbusz viszi, cipekedni nem kell. A beugró 8ezer ft, szállások tornatermekben. Esetleg út közben is be lehet szállni, ha valaki nem tekerne végig. Bõvebb infóért nálam priviben.

Mindenkinek jó tekerést.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A vége? Nekem a HHH. Mondjuk én már a talira is a janihegyen át jvök majd, osztyapenkó hûlt helye felõl.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Öööö, de akkor 17:30 MAX, szóval NE 17:40-50... legyen, mint szokott. :) Mi akkor a vége?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Közben KT is felvetette a témát, 17:30-as fogas talival.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na gyermekeim, Richie, akkor 18:00-18:15 Normafa, vagy 17:20 Fogas végállómás kerékpárúton, HA addig nem jön be a hurrikán. :) Csak nem. Ha mégis (ahogy pedzegeti a meteo), akkor majd lehet, hogy cancel.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sajna, nem.Pedig megvolt a szállásom is már. Távoli családtagi kötelezõ megjelenõs boe.
MIndenkinek szép utat, ez a kedvenc mo.-i TT-m...
:-L

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kedvcsináló a Rákóczi TT-hez
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=1174

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Savanyúgabesz, hahóóóó! Indultok a hétvégén a hosszú távon? Jöttök szenvedni?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

off

vázolom jövõ ilyenkor hogy zajlik majdan egy ilyesmi diskurzus :) :

hatalmas szélcsend süvít, rekkenõ 26 fok, normál 26-28-as tempó a kerékpárúton Szentendre-BP között, a Duna parton.)
- Szia, te nem ez a váz volt a...
- Szia. De.
- Akkor te vagy a Tigrincs?
- Igen, és ti?
- Én Csilla - egy 17nek látszó, erõsen Keira Knigtley-ra hasonlító leányzó-
- Én Vera- mondja vöröshajú barátnõje-
- ööö nagyon sietsz ? - itt van a sátrunk nem messze, és nagyon örülnénk ha kicist elidöznél velünk.
- nagyon szívesen, egész nap ráérek.

azzal elindultak, a fák között tekergõ kis ösvényen, ...........

on

vagy:

két kigyúrt jóvágású gyerek teker a szentendrei bringaúton, rajtuk csak egy picsaszorítós fürdõgatya, szõrük mindenhonnan leborotválva, egész testük beolajozva. Hõsünk, aki Tigris nicnévre hallgat éppen utoléri õket, majd a két ifjú bátortalanul diskurzust kezdeményez:
- hé cukifijú, nem ez a csini kis lózsaszín biszikli volt a...
- nem! :Pánik:
- pedig teccik, jó lenne, ha alaposan megtapogathatnánk.. a bringád, itt áll a sátrunk nem messze
- áááá :halálfélelem:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem mint múltkor (~18:00 Normafa). Majd pontosítjuk.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

:killingfrenzy: ;)

Gyerkõcök, érdekel valakit holnap innen esetleg (azaz szerdán) egy kis bohóckodás a budai hegyekben meló utáni stresszoldónak? :) Mi megyünk, lehet gyünni. Hozé már tudja, mifféle jó helyeken rajolunk.

ja!mikor,hol?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Angol nyelvlecke, 1. rész.
Hogyan gyártsunk értelmesnek látszó, egyszavas mondatokat.:D

:killingfrenzy: ;)

Gyerkõcök, érdekel valakit holnap innen esetleg (azaz szerdán) egy kis bohóckodás a budai hegyekben meló utáni stresszoldónak? :) Mi megyünk, lehet gyünni. Hozé már tudja, mifféle jó helyeken rajolunk.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Pssszt...enté ma speciel a bicajomat vette észre. ;)

Persze, biztos átesett a pvc biciklin!:D