Mivel lusta cimboráim a hétvégén nem akarnak tekerni,...
Ugye, ugye, sokat akar a szarka, de ...hamar elfárad!
Mivel lusta cimboráim a hétvégén nem akarnak tekerni,...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Éééétem én ;-)brúsz, tortúra téli 65ös füzeted mikor lesz biciklivel??
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Vén f@sz.
BUÉK!
Köszi, akkor megnyugodtam. Már arra is gondoltam, hogy egy apró papírra felírják hogy "rajt, piros kereszt, kilátó, zöld, sárga, cél" vagy csak az ellenõrzõ pontok neveit aztán hajrá amerre akarsz. Akkor ez tulajdonképpen egy szöveges anyaggal erõsen támogatott tájékozódási kerékpárverseny. Akkor már csak térképet kellene szerezni...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Kapsz egy kis füzetet. Ebben van egy szöveges túraleírás, jelzéseket is írják benne (van, amikor térképet is adnak, a 3 éves Rákóczi 50-es füzetem ilyen, de már a 2 éves Rákóczi 75ös nem). Mivel szöveges, érdemesebb egyszer átnézni honnan merre meddig, aztán pedig térképrõl navigálni. A füzet hátulja felkockázva, számozva, ezekbe az ellenõrzõ állomásokon kell pecsételni. Az ellenõrzõpontok helyei az itinerben leírva. Ott vagy egy személy áll és pecsétel, vagy pedig csak fel van aggatva egy zsírkréta egy fára, amivel belekaristolsz egy tetszõleges mintát a rublikájába :-)Hogy is van ez a túrázás? Kapunk egy itinert amin a bejárandó útvonal a túristautak jelzésével van megadva, amit egy térkép alapján kell beazonosítani?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Hogy is van ez a túrázás? Kapunk egy itinert amin a bejárandó útvonal a túristautak jelzésével van megadva, amit egy térkép alapján kell beazonosítani?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."